Bu hallerine dayanamıyorum

Yorum yaptıktan sonra sizin yorumunuzu okuyunca belki de dedim doğru... sizin adınıza çok üzüldüm, aileler de bazen demek ki insanin icinde ne fırtınalar kopuyor görmüyor. Acaba eski eşinizle konusma şansiniz hiç oldu mu sonradan? Umarım herkesin icinde yaşadığı fırtınalı günler diner, mutluluk huzur gelir.

bence sorun parayı vermen değil sadece verirken haber vermemen. Ben de eşim de devlet memuruyuz. borçları faturaları çıktıktan sonra kalan para ile bir kısmının yatırım yapar bir kısmını eve harçlık yapar bir kısmını da ikimiz paylaşırız harçlık olarak.
birikimden bir şey harcanacaksa bu benim ailem de olabilir onun ailesi de veya herhangi birine yapılan bir yardım eve alınacak bir eşya, evlerin dask, vergisi vs her ne ise; o bana söyler ben ona.
bana göre evlilikte ortak kese paranın bir yerde toplanması önemli. belki de eşiniz sadece haber vermediğiniz için böyle bir tepki vermiştir.

Calismadigim halde anneme canim ne isterse alirim.. esim bunu sorun etse sanirim cok üzülürdüm.. hele ki birde calisiyorsam..

Eline maasini vermen, uzerine de hesap sorulmasi cok yanlis.. sanki evi üzerine yaptin.. alt tarafi 450 tl.. durumunuz olmasa yine anlasilir ama bu resmen pintilikten baska bir sey degil..

Ben olsam 450 tl yi bir sekilde bulup ona geri veririm utanir mi bilmem ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…