Bu hallerine dayanamıyorum

Aynen size katılıyorum,yanı taraflardan biri aşırı savurgan değilse bu para muhabbeti çok çirkin,ben de çalışmıyorum ama eşimden aldig8m paranın ya da kartımdan yaptığım harcamayı bu şekilde asla soramaz,hele de ailenize saygısızlığı da cabasi(sadece bu bile çok ciddi bir sorun demektir).kOnu sahibi üstelik çalışıyor,eminim ev işleri yüzde doksan ondadır,ben çalışmıyorum(çalışanlara da saygım sonsuz takdir ediyrum) ama eşimin bana bakmasi benim hakkımdır sonuçta bir temizlikci ascı vs tutsun bakalım ne kadar ücret ödüyor üstelik bunu severek güleryüzle yapiyorm ,tabiki parasal konuların lafı olmayacak,bu şekilde hesap sormak da bilmiyorum çok acayip.Hep alttan alıp aman ağzımızın tadı bozulmasin yüzünden böyle tiplerde kendilerini bir halt saniyorlar

İşten ayrılmasını savunduğumdan değil ama bu tarz adamların zaten %99 da boşanırken bile kadının maaşını en az 10yıl kullanamayacağı şekilde borca sokarak boşanıyor en iyisi maaş kartı istendiği an ya kart bende kalır evde şunu şunu öderim deyip paylaşım yapmak yada boşanırım deyip rest çekmek yemin ederim çok üzülüyorum böyle kadınlara bu adamlar birde kartı alıp ayrıca bir işin ucundan tutmayıp tüm evin işinide kadına kitliyor Bu modern kölelik değilde ne acaba boşanma ihtimali sıfır olup maaşını olduğu gibi kocasına teslim eden kadınlar çalışmasın abi yemin ederim çalışmasın hiç değil çocuklarıyla bolca vakit geçirir maaşıyla 50 liralık açık parfüm için surat asılan kadın gördüm ben

Evet cok haklisiniz dediginiz gibi kazanci oldugu gibi kocaya verip adamin eline bakar hale gelmek modern kolelikten baska birsey degil.

Resmen karin tokluğuna çalışıyorsun o zaman
Adamın işi ne güzel ya, hem her gün hazır sofraya oturuyor, hem çocuklarına bedava bakıcı bulmuş, hem evi tertemiz hizmetçisi var. Hem de hizmetçiye para ödemek yerine hizmetçisinden aylık 2500 lira para alıyor. Ac karnini doyursun diye de kredi kartini ona veriyor- onun da gereksiz harcamalarina karışıyor.
Yol yemek de adamdan değil, yemeği de kadın yapıyor.
Yani konu sahibi sen söyle, hayat mı bu??
Konuşulacak adam değil diyorsun, en ufak durumda surat asiyor diyorsun.
Eee, peki artısı ne bu adamın? Neden bu hayatı kendine layık görüyorsun?

Kardeş burdaki bazılarına laf anlatmaya çalışma . Ben orda ne demek istediğini anladım. Bazıları direkt erkek beyni taşıyor.
Konun için de ailene saygısız adam sana da saygısız davranmıyor mu?

Eşinin neden ailenden rahatsız olduğunu sana söyleyebilirim. O yapayalnız bir adam. Ailesinden sevgi ve destek görmemiş. O yüzden senin de yalnız olmanı ve ona muhtaç olmanı istiyor. O parayı neden sorun yaptığı da çok açık. Senin üzerindeki kontrolünü kaydettiğini düşünüyor. Zamanla bu suratlar çekilmez hale gelecek. Seni ailenden koparmak için elinden geleni yapacak. Ve çok üzgünüm senin maaşını tamamrn isteme sebebi de seni kontrol edebilmek. Artik baskisi daha cok artacak. Ailen seni sevdikce onun öfkesi katmerlenecek.

Nerden mi biliyorum ? Ben boşandım böyle bir pislikten.

Bu kız ailesi kıymeti bilmeyen adamlarla işimiz var. Aynı derdin benzeri bende var. Dişe diş olmak kaldı bana da. Sözle ricayla olmadı..

Siz çalışıyorsanız paranızı beden ona veriyorsunuz neden ondan harçlık alıyorsunuz,çalışacak kadar akli melekeleriniz varda aldığınız parayı neye harcayacağınızı akıl edecek kadar yok mu..çalışan bi insan tek motive aracı olan maaşını göremiyorsa nasıl işe devam edebilir..kiraysa kira faturaysa fatura alın ödeyin tamam destek olmayın demiyorum asla ama kendi maaşınızla kendiniz hapın payınıza düşeni

Aynı benim kocam yemin ediyorum okurken sinirden dişimi sıktım
Ben boşanacam dedim mesin defol git dedim çok kararlı nir şekilde , sonra süt dökmüş kedi gibi alttan almıştı ,safın önde gideni ! Keşke boşansaydım ama çekmeseydim. Sen çekme ondan ne köy olur ne kasaba , ne koca olur ne baba...

Ayyy çokkk üzüldüm sana ben yaa Şimdi nasılsın napıyorsun?

Bazı insanlar kendi büyüdükleri evde görmedikleri mutluliğu, bağlılıği evlendikleri insanların ailelerinde görünce kıskanıyorlar. Ailenin değerini bilmeyen saygıyı da gösteremiyor... ailenize önem vermeniz cok guzel, sizin yanıniza gelmişler ve yardım etmeniz çok onemli. Ben tüm maaşımı da verebilirdim ( borc harc zorluk yoksa) eş kişisinin bozulması, bu konu üzerinden hesap sorması (merak edip sorabilir ama nedenini sorgulamak nedir? ) Anne babaya saygısızlığı kabul edemiyorum, bizi büyütüp bu zamana getiren insanlar, belki tüm hayatlarından fedalarlık yapmış kişilere bir güleryüz, hürmette mi çok? Eşinize karşı net bir tavır ile hareket etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Ben anlamasını sağlayamaya çalışırdım, anlamamakta ısrar ederse de dış kalının mandalı gibi kalır öylece. Annem babam bir tane, eş dediginde hayat arkadaşlığına yakışır hareket etmeyi bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…