Bu hallerine dayanamıyorum

450 TL annenize verdiniz diye akşam yemeğinde ailenizle konuşmayın tabiri alacak bi eş..ve bu olay için kavga çıkarıyor sizinle 3 gün konuşmuyor..zaten ailenizi sevmediğini söylemişsiniz şimdi aileniz bulunduğunuz şehre taşındığı icin sebebsiz yere de sorun çıkarabilir bu kişi bana öyle geldi.... söz konusu aile anne baba eğer zor bir durumdalarsa elbette yardım edilecek aynı şekilde eşiniz kendi ailesi içinde yapabilir bunu..büyük terbiyesizlik ...lafinizi esirgemeyin lütfen

Bak her ay sen olmasan bu adam eve temizlikci alacak. Haftada 1 gun alsa 4 haftada 4×200=800 tl temizlikce paradi verecek. Ya disaridan yiyecek ya kadin tutacak yemek icin, donunu yikatip ututusunu yaptirmak icin de para verecek. Cocuklarin kres okul masraflari, bakici paralari olacak. Bunlari oysa sen yapiyorsun hem de karın tokluguna. Sana lutufta bulunuyormus gibi davranamaz. O disarida calisiyor. Srnse hem evde hem de disarida. Onun tatili var. Oysa sen 365 gun yemek yapiyorsun, tatilin yok. Ve elinden utanmadan oarani aliyor. Ustune ustluk kendi paranin hesabini veriyorsun. Cok yuz vermissin bu adama. Bulunmadik hint kumasi degil oysaki. Bu adam hayatinda olmasa senin yukun daha az olur.

Valla yazık. Anne baba seni büyütsün okutsun bi yerlere gel diye maddi manevi elinden geleni yapsın sonra verdiğin üç kuruş eşim gözüne batsın. Şahsen bunu yapan erkekte olsa kadında olsa çok kızıyorum ben hiç insani bi davranış değil tepkinizi net bi şekilde koyun bence ve tekrarı olmasın zira artık anne baba yakınınızda en baştan sınırınızı koyun eşinize ki devamı gelemesin. Güzel bi dille anlatın bu konuda net olduğunuzu yarın çocuğunuz büyüdüğünde aynısını yapsa ve gelininiz oğlunuza bu şekilde davransa nasıl hissedermiş sormakla başlayın mesela

Böyle bir adamın yanına ailenizi neden taşıdınız ki. Huyunu biliyorsunuz sonuçta. Şimdi herşeyden haberleri olacak ve üzülecekler. Ayrıca maaşınız neden veriyorsunuz. Hadi verdiniz 1000 TL bende kalacak diyebilmeliydiniz. Siz kendine bağımlı kalın diye yapıyor bunu

Valla o kadar sinirlendim ki. Boyle adama yapilacak aslinda tek sey avukata vekalet verir bu adamin yukunu ustunden atip hadi bakalim simdi kendi donunu kendin yika, benden bu kadar demek olurdu sanirim.

Evet sanırım ailemi buraya taşıyarak hata ettim. Önceden uzaktaydı kavgamı falan anlatmazdım. Şimdi ister istemez yüzümden bile anlayacaklar
Ailen orada olmadigi zaman da srn aslinda yasadigin anormalliklerin farkinda olmayacaktin. Adam seni yillarca sömürmüs. Sen de evliligim yurusun diye susmussun.

Esiniz gercekten hadsiz ve terbiyesiz bir adam. Esim bana bunu yapsa inanilmaz kirilirim ve hadise cikar. Buyuk hadise cikar hem de. Ben degil, o dusunur bundan sonra ne yapmasi gerektigini.

Esiniz gercekten hadsiz ve terbiyesiz bir adam. Esim bana bunu yapsa inanilmaz kirilirim ve hadise cikar. Buyuk hadise cikar hem de. Ben degil, o dusunur bundan sonra ne yapmasi gerektigini.
Aileme para verdim deyince ben de buyuk bir meblag zanbettim. 450 tl nin hesabini sormus adam ya. Sanki isverenim o. Nerede bu oara demis. Sana ne? Degil mi. Hic de vermeyebilirdim. Benim param, sana hesap mi verecegim. Hadi ortada bir havuz olur, iki taraf da kazancini ortaya koyar, o zaman herkes herkese hesap verir anlarim da bu durumda hem de 450 tl icin bir de surat yapmis. Ben bu evlilikteki yerimi sorgularim. Adama kapi orada derim. Adamin yaptigi psikolojik ve ekonomik siddet. Bosanma davasi acsa bosanma sebebi, ustune tazminat da oder yaptiklarindan dolayi. Kisinin hakkini gasp etme bu.

Hanımlar yorumlara tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın. Küçük oğlum var onunla uğraşıyorum. Hepsini okudum ama. Herkes okadar haklı ki. Nefes alamıyorum resmen sıkıntıdan. Bu gece belli olacak ya devam eder ya biter. En ufak bir saygısızlığında eşyalarımı alıp ailemin yanına geleceğim. Evet maddi açıdan kullanılmışım ve verdiği kartı lutüf sandı. Bir arkadaş sormuş yukarıda o karttan yaptığınız harcamaların hesabını sormuyor mu diye evet büyük bir harcama yapamam sorar çünkü. Benim param cebim de olsa kimseye alabilirmiyim şunu diye sormam. Sanırım olmayacak bir şeyi yürüsün diye çekip duruyorum ben

Ortda sorun yokmu gercekten.sen ailene ayda yilda bir 450 tl vermissin onun hesabini bile kocana veremedin.ben annemin telefonu bozuldugunda hic dusunmeden cikarip kendi maasimdal 4 bin verip telefon aldim. Ablamin dugunumde bir esyasiyla bir bilezigini aldim. Ailemin faturalarini uygulamadan kontrol edip onlarin haberi olmadan faturalarin bir kacini oduyorum.her zmaan soylerim ali gider veli gelir ama beni dunyaya getirem annecigim babacigim gelmez. Birak gemileri dunyayi yakarim.ailem benden razi ben onlardan raziyim. En ufak gribinde bile ben onlarin dibindyim. Es ailesi haketseydi onlarada yapmisligim vardi. Sende once adamdan kartini al. Annene babana ilerde bisey olur bu adamin yaptiklari aklina gelir kendini eritir yersin ilerde daha kotu seyler olur yuzumu goresin gelmez. Ailenin kiymetini bil zira kocan adam degil

Hayatım boyunca karşılaşmaktan en çok korktuğum erkek tipi . Hayatı zehir eder cinstrn. Evet evde dört duvar arasında eşinle mutlu olabilirsin . Ama kapının önüne çıktığın an rezil edecek bir koca. Allah yardımcınız olsun

4500 diil 450 tl den bahsediyor sanırım.

İyide siz asiri hatalisiniz boyle bir adamla evlisiniz ve ailenizi yaniniza tasiyorsunuz sorun olacagini hic dusunmedinizmi esiniz normal degil. Calisip paranizi vermeniz nekadar yanlis surati ne hal aliyormus ne hal alirsa alsin vermissiniz butun ipleri eline tum maasi vermek nedir ya? Bosanmak sorun degil demissinizde kendinizi kandiriyorsunuz bence

Maaşınızı kuruş kuruş hesaplıyor. Sizi büyüten ailenize saygısız. Ama sebep yok öyle mi? Madem sebep yok niye şikayet ettiniz bu adamı. Sebep illa aldatmak ve fiziksel şiddetse, aileniz yanınıza gelmişken onlardan birini de yapar. Ayrıca nakit harcamanız gerekirken ne yapıyorsunuz? Bu yaşınızda çalışır halinizle adamdan para mı istiyorsunuz? Boşanmak sorun değil demişsiniz ama hayır bence sizin için büyük bir sorun

Eşiniz aşırı uyanık kart veriyor ki kuruş kuruş nereye harcadığınızı görmek için. Hiç hoş değil. Tamam şimdiye kadar sustunuz ama 450 TL nin hesabını sormak ne demek ya!
Öfke ile kalkmayın sakın ama sakince düşünüp konuşun. Ayrıca ailenize sevgi duymasa da saygı duymak zorunda. Siz de bundan sonra paranızı vermeyin kartı eline verin.
Kadın çalışıyor ise destek olacak evine ama bu resmen sömürü gibi geldi bana. Ben de 5 yıldır evliyim. Hiçbir zaman maaşımı kartımı vermedim. Bana hesap dahi sormadı ne yapıyorsun diye. Yani az çok kendi görüyor biliyordu parayı nasıl kullandığımı.
Aksine ben ona sordum birkaç kez çünkü sürekli eksiye giriyordu...
Bu arada ailem uzakta benim de onlar doğum yaptığımda yanıma geldiler, dönüşte bizim yüzümüzden uçağı kaçırdılar. Tekrar bilet almak zorunda kaldılar. 3 sene önceydi 1000 lira hemen gönderdim. Sizin aileniz kalkmış sizin şehre gelmiş. 450 TL hesabını soruyor ayıp bence.
Bu arada keşke aileniz yerine siz onların yanına gitseydiniz. Bizim ilerisi için plan bu yönde nasipse.

Ben ona danışsamda kabul etmez surat asar kırıcı laflar çıkar. Hiç bir zaman konuşularak anlaşılacak biri olmadı
Eşinizin ağır psikolojik sorunları var .. lutfen manipülasyon a daha fazla gelmeyin . Paranızı vermek ne demek ? Anne babanıza 450 liranın hesabını sorup bide utanmadan surat asmak ne demek lütfen dik durun karariniizi verin tavrınızı koyun maaşınız isteyin vermiyorsa açın boşanma davanizi tazminatta talep edin.
Ya bu zamana kadar belki para biriktirirdiniz köşeye para koyardinjz adam ona bile engel olmuş ağır hasta net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…