• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu halle kılçıksız nasıl başa çıkılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel memleket adamı tanısa sevse etse böyle demezdim ama dışardan gördü zengin de ohh yatarım üstüne malların dedi heralde
Asalak kadın bu kadın kibarlıktan anlamaz, ben olsam babam asla istemiyor bidaha bizi rahatsız etmeyin derdim ki kadın rahatsız edici bence

Uzun uzun yazmayacağım. Herkes salak onlar akıllı 😊

Zaten insanlar kimin ne olduğunu bilir siz çok kafanıza takmayın ama kadına karşı da net olun. Kırılmasın darılmasın diye dolambaçlı şeyler söylersiniz o bunu tam tersi anlar başınıza iş almayın.

Arkadaşlar merhaba. Dün geceden sonra yazan bir çok arkadaş olmuş hepinize çok teşekkür ederim, tek mesajda herkesi etiketlemeyi bilmiyorum, kusura bakmayın.
Vakit ayırdınız, empati yaptınız çok teşekkür ederim.

Siz çok yanlış geldiniz. İyi akşamlar.
@Nihal Prime
Babam hastalıktan başını kaldıramıyor, pandemiden evden çıkamıyor, derdi sırtında kambur olmuş. Gönül mü kaptıracak? Babamın gönlü hala annemde, boş olan gönül kapar, gider. Babamın gönlü dolu.
Kusura bakmayın lütfen, yorumuzun geri kalanı çok saçma. Belki ben anlamadım bilmiyorum
ozelbir_i ozelbir_i
Hayır, hanımefendi.
Başka seçenek yok değil, sizin aklınıza gelenler bunlarmış ve devamı yokmuş aklınızda.
Size teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.
Pinkflambe Pinkflambe
Ben konuyu ilk okudugumdan beri sizin ileride kadının babanızı ikna edebilme ihtimalinden korktugunuzu düşündüm. Ama bir arkadas yazmış sizde bu ihtimalin olamayacagını söylemişsiniz. O zaman neden bu kadar üzülüyorsunuz. Babanıza mesaj atar yada ararsa numarayı engellersiniz. Kaç yaşında adam istemiyorsa uzak durur zaten. Sizde yolda görürseniz selam verirse başınızı sallar gecersiniz. Nasılsın derse sadece iyiyim der onun hatrını sormazsınız. Farklı birşey sorsa kısa ve net cevabınızı verirsiniz. Bilmiyorum hani ben olsam eger korkuyorsam sadece ileride babamın fikrini degiştirirmi diye korkardım onu dışında çekinilecek hiç birşey yok.
ve MutluBulut_ MutluBulut_

gözümden kaçan başka yorumlar da olabilir ama bunlar gözüme çarptı direkt.

konu sahibi ,burada etiketlediğim hanımlar kötü,saygısız,veya sizin aleyhinizde yorumlar yapmamışlar ki? aksine sizi destekler nitelikte konuşmuşlar. siz bence öfke ve üzüntünüzden tam tersi anlayıp terslemişsiniz onları.

kaldı ki sizin aleyhinizde yani sizin fikrinizle paralel olmayan bir yorum da yapabilirler, üslup bozulmadığı sürece her üyenin fikrini dile getirme hakkı var.

buraya konu açıyorsunuz,biz sizi hiç tanımayız etmeyiz,yani size herhangi bir kastımız olamaz,sadece öfkenize kapılıp dar açıyla düşünmemeniz için size yorumlar yapılıyor. belki düşündüğünüz gibi değildir diye,veya bu kadar öfkelenmeden de halletmenin yollarını bulabilesiniz diye uğraşıyor insanlar.

bence biraz sakinleşin,hem burada hem de özel hayatınızda. bu sayede hem siz yıpranmazsınız hem de daha kolay çözümler bulabilirsiniz :)

Biraz empati kuralım babanız 80 yaşında sağlık sorunları olan, durumu iyi evlenmeyi düşünmüyorum...40 yaşında sorunlu bir oğlu olan bayan 80 yaşındaki babaniza talip olmuş, mesaj çekiyor gereksiz yere kadını niyetinide iyi olmadığını biliyorsunuz,sizde onun en yakını olarak uzak durup 80 yaşına gelmiş babanızı ailenizi kötü etkileyecek böyle önemli bir konuda yanliz bırakacaksınız...
insan ilişkilerine bakış açım geniş ama burda bir ilişki yok sevgi yok 80 yaşında eşiyle hayatını dolu dolu yaşamış şuan kızıyla huzurlu bir ortamları var kızı nasıl uzak dursun sessiz kalsın elbetteki babasıyla ilgilencek bunu tartışmak yanlış
Bekli konu sahibi fazla dergin... emin olun bizim başımıza gelse aynı terginligi bizde yaşayabilrdik...

kendi fikrim 80 yaşına gelmiş kadın erkek farketmiyor yaşça küçük kişilerle evliliklere karşıyım...kendi yaşında hayat arkadaşı olabilir yanliz olmamak adına bir nefes...

ben sizin görgüsüz komşularınız hakkında da fikir sahibiyim, sizde sanki böyle bir nasıl mutsuz olurum diye bir arayış mı var? Yani ne bileyim kaygılar sizi besliyor gibi geldi bana

O tanıdık önermiştir kadına

Evden çıkmayan adamı nereden bilecek

Boş verin adı anılsa ne olacak hastalığı duyulsa ne olacak

@ketiapin acikcasi yaptiginiz yorumu takip etmemistim simdi goruyorum ve merak ediyorum boyle hayat zor degil mi?herkesi yanlis anlamak sebepsizce savunmaya gecmek?ne aleyhinize ne lehinizde anlayamamak alintj yapip bagirir gibi konusmalar vs? Ne musasebet yani ?

Belki bu sefer anlarsiniz diye buraya tekrar yaziyorum(hakiszliga ugramaktan hic hoslanmam ) sizi taciz ediyor sandim uzaklastirma alin dedim ,dedim de iyi halt ettim zira kadini da yanlis anlamis olabilirsiniz

Çok.can sıkıcı bir durum. Babanız tamamen nötr ise, mecburen siz el atacaksınız. Israr gözlemliyorsanız, direkt konuşun. Hiç uzatmadan..

Merhaba okuyan herkese. Sadece bunu sormak için üye oldum. Her türlü akılane öneriyi değerlendireceğim.

Konuyu şurdan başlatayım; ben annemi, babam eşini kaybedeli 7 sene oluyor. Babam ve annem görev yapıp emekli oldukları yerde kaldılar. Burası Akdeniz’de bir küçük bir ilçe. Babamın bugüne dek hiç yeniden evlilik düşüncesi olmadı, hala medeni durumum evli der sorulsa. Sürekli kontrol gerektiren ağır bir hastalığı var, araba kullanamıyor şoför ile gidip geliyor hastaneye. Haliyle bir şekilde dikkat çekti ve babam hastalığını saklasa da hastane rutinlerini saklayamadı, gören soruyor “Fahri bey nasılsınız hayırdır nereye diye?”

Bir kadın var evimize yakın sayılacak bir yerde oturuyor, bir gün ben de sizinle gelebilir miyim diyor hastaneye, hastanemiz şehir merkezinde 1 saatlik yol var. Neyse o sabah biz 4 kişi, şoför babam ben kadın çıktık yola. Hastane 4 blok biz öndekinde ineceğiz, sordum sizi nereye bıraksın diye, ben Fahri beye destek için geldim demez mi? Şok oldum, çok sinirlendim şoför sizi otogara bıraksın, ben gelmenizi istemiyorum dedim. Ay yok mok dedi binaya kadar yürüdü, kibarlıktan ona yük olmak istemediğimden söylediğimi sanıyor. babamı yukarı çıkardım bu bahçede bekledi, çok ciddi söylüyorum istemiyorum diye tekrarladım, gitti kendisi.

Akşamına babamın numarasını bulup mesaj atmış, nasıl oldunuz merak ettim diye.

Ertesi gün kiracımız geldi nereye gittiniz dedi, anlattım hastaneye gittik diye. O da bana kadını anlattı, vefat etmiş eşi, bir oğlu var 40lı yaşlarında bekar, birlikte yaşıyorlar, oğlu çalışmıyor bir ara 2.el telefon alım satımı yapmış dükkan falan açmadan, bir ara kamyon şöförü olmuş, bir ara belediyeye girmiş, bir ara oto yıkamacıda çalışmış, idda tutturuyormuş.. Babadan maaş dışında gelirleri yok.

Bu kadınla arkadaş babamın ve annemin de arkadaşı olan Fatma teyze var, bugün karşılaştık. Ayaküstü çok tuttu lafı çok uzattı meğer sadede gelmeye çalışıyormuş. Fahrettin bey benimle evlenir mi diye sormuş. Fatma teyze bunu bana söyleyecek insan değil, uyarmaya çalışıyor aklı sıra.

Şimdi bu kadın bu yaştan sonra sırtım yere gelmesin dersinde değil mi? Evlere, yazlığa, arabaya konacak oğlu, çalışmak nedir emek nedir bilmez oğlu. Kiradan kurtulup refaha ermenin aracı aramıyor mu? Ne hayal kuruyor düşündükçe öfkeleniyorum.

Babamın ne düşündüğünü anlatma gereği bile duymuyorum.

Biz bu kadınla adımız anılmadan nasıl sıyrılırız?
Aramız açılmasın diye bakmayın haddini direk bildirin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back