Bu halle kılçıksız nasıl başa çıkılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi kendine iletişimi kesecek mi emin değilim.
Ben duymamış olayım dedim Fatma teyzeye, zaten o da bana hak vererek kafasını salladı. Fatma teyze şimdi durduk yere ne kimlikle gidip ben ağızlarını aradım diyecek. Ben bunu hangi yüzle isteyeceğim ondan.
Benim babam hala annemle olduğunu söylüyor, evlilik niyeti olan kadını arabasına aldı sonra caydı demezler mi sanıyorsunuz?

Babanizi da bulundugunuz ile goturme durumunuz olamaz mi? Simdi yeterince kalabilecek misiniz yaninda?
Tedavisi bu şehirde şu an. Ben çok isterim gelmesini.
Fakat ziyarete geldiğinde bile sıkılıyordu çıkıp gezdiği halde. Şimdi gezmek de yok.

yine de ısrar edeceğim, benim de gönlüm beraber gitmekten yana

Ben olsam mesaj atardım uyarı niteliğinde, asla evlilik düşünmediğine dair ve böyle söylentiler yaymaya devam ederse hoş şeyler olmayacağına dair. Aynı zamanda babanızın numarasını nasıl bulmuş onu da sorun bence keza birine sormadan numara vermekte hiç hoş bir şey değil..

Siz babanızın ebeveyn değilsiniz. Kadında sizle değil, babanızla muhattap olmak istiyor. Nitekim babanızın telefonunu bulup, mesaj atmış. Uzak bir ilde yaşıyormuşsunuz. Yarın bir gün o kadın yine bir yolunu bulur ve babanıza yaklaşır. Böylesine ekonomik dar boğazın olduğu bir ülkede varlıklı, bakıma muhtaç bir adamı kafeslemek en kolay yol.
siz babanıza konuyu açın. Babanız kesin bir dille kestirip atsın. Yarın bir gün o kadın eve yemekte yollar, her türlü entrikayı da çevirir.

Fahri bey hangi ara FAHRETTIN ol-du diye düşünüyorum şuan

Yılana bak aklınca zengin aileye kapak atıp oğluyla para yiyecek. Gösterebildiğiniz en sert tepkiyi gösterin.
Rica ederim, biz zengin değiliz. Kendi kendimize yetecek durumdayız sadece.
En sert tepkim yaşadığımız yer dahilinde, yüzüne bakmadan selam vermek olacak galiba. Gönül isterdi ki karşı karşıya gelelim, ben eteğimdeki taşları dökeyim

Siz çok yanlış geldiniz. İyi akşamlar.

Ah ya ne güzel yazdınız. Tanıyanlar bizi bilir, umarım ikiyüzlülük yapmazlar. Diken üstündeyim.
Ortada bir ilişki yok ki...konusulacak konuda yok, onun için rahat olun,babanıza üzüldüm iyi niyetin suistimal edilmesi üzücü...insanlar para için yapmayacağı iğrençlik kalmadı...bence karşı taraf düşünsün kendini bu kadar küçük düşürdüğü için çevrenizdekilre açıklama yapacak biri varsa bence o kadın olmalı

Ohh o kadar güzel kalbinden yakaladınız ki konuyu, içim rahatladı.
Ben öneri isterken bir yandan da dertleşmek istedim.
Çok haklı yazdınız, çok güzel laflarla yerin dibine sokmak isterdim onu, keşke başka yerde başımıza gelse bu durum, burda o kadar çok dedikodu oluyor ki, hayal gücünüz zorlanır

Çok teşekkür ederim
Beni rahatlattınız
Umarım hiç tanımadığınız biri de sizin kalbinize iyi gelecek bir şeyler söyler:)

nick'iniz babanızın kullandığı ilaçlardan biri mi? :) eğer tahmin ettiğim gibiyse,asla ama asla babanızın aklını karıştırmasına izin vermeyin. çeşitli katakullilerle istediğini elde etmeye çalışabilir diye düşünüyorum....

kimsenin günahını almak istemem ama gerçekten anlattıklarınızdan ibaretse olanlar, kadının amacı az çok belli...

gerekirse sert konuşun,ayağını kesin.

hastaneye farklı bir vakitte,o görmeden gidin.

bir süre babanızı asla yalnız bırakmayın. bence siz sert durdukça vazgeçecektir.

inşallah rahatlarsınız en kısa zamanda :)

Ben empatı yapıyorum sizi çok iyi anlıyorum. Bu kadın kolay bırakmaz. Haberlerde herkes böyle şeyleri görüyor. Hatta evlenip mal için yemeklerine ilaç bile katıyorlar zehirliyorlar. Ne malum bu kadının o tarz planı olmadığı? Akıl var mantık var adamı görmemiş ki bunu yemem öncesınde araştırma yapmış belli ki yaşadığı yerde kim bekar eşi ölmüş malı var diye. Sonra takıp etmış ki bir anda karşınıza çıkıp hastaneye eşlik etmek için baskı yaptı. Numarayı buldu hemen yazdı mıllete evliliği soruşturuyor falan bunlar hiç iyi şeyler değil. Tanımadığı adamla kim niye evlensin mal için

Ketya’yı ben kullanıyorum, içtiğim anda üye oldum, kullanıcı adı olarak kutuyu gördüm yazdım.

Babamı asla yalnız bırakmayacağım, çünkü hastalık da onun peşini bırakmıyor.

Kadın için niyet okumaya hiç lüzum yok, her şey ortada.
Babam hiç dışarı çıkmadı 1 buçuk yıldır, yine çıkmayacak.

Kadının bundan sonra tek muhatabı benim.
Böyle ilmek ilmek dokumak istiyorum aklına bu düşüncesinin ne kadar gülünç olduğunu

ne güzel evlatsınız :)

hayat böyle işte, biz büyüyene kadar onlar bize bakıyor,büyüdükten sonra onlar bizim çocuğumuz gibi oluyor...

babanızı üzmeden,ona yansıtmadan halletmeye çalışın olur mu? :)

bu arada siz de kendinizi yıpratmayın lütfen,fani dünya, insanların hangi biriyle uğraşabiliriz... sizin ve babanızın canı çok daha önemli,kalan ömrünüzü afiyetle geçirmeye çalışın,başkalarının gölge etmesine izin vermeyin

Evet aynen böyle. Siz çok güzel hislerime tercüman oluyorsunuz.
Yanlış anlaşılırım diye konuda kadın hakkında düşüncelerimi yazmadım. Fakat görünen ortada.
Yani bu yüzlüğü yapan kadın hakkında hiç iyi konuşulmuyor burada.

Ah beni mahcup ettiniz. Büyük bir öfkeyle konuyu açıp etkisinden çıkamamışken yorumuz duygulandırdı.
Size sizin yazdığınız kadar güzel cümleler yazmak isterdim, fakat borcum olsun olmaz mı?

Ah beni mahcup ettiniz. Büyük bir öfkeyle konuyu açıp etkisinden çıkamamışken yorumuz duygulandırdı.
Size sizin yazdığınız kadar güzel cümleler yazmak isterdim, fakat borcum olsun olmaz mı?
borç falan yok,gülümseyerek ödediniz onu çoktan :))

borç falan yok,gülümseyerek ödediniz onu çoktan :))
Çok teşekkür ederim
Çok naziksiniz.
Umarım duyulmamış en güzel cümleleri siz duyarsınız.
Nezaketiniz için ayrıca teşekkür ediyorum

Kuzum baban sık sık gorurse gonlunu kaptirabilir kadina seri manevra yapabilen insandan korkarim ben ilerletirse uzaklastirma karari cikarilabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…