Söz Kesimi Bu Haftasonu Sözüm Var Yardım!

etr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
9
0
86
İstanbul
Kızlar bu haftasonu sözüm var.Biraz fikirlerinizi almak istiyorum.

- Öncelikle ikram olarak neler yapılabilir? Ayrıntılı yazarsanız sevınırım.Ayrıca pasta kesmek falan saçmamı olur acaba onuda dusunuyorum.Yanı nişan falan değil bu sonucta.

- Elbise olarak saten bir elbise aldım taşsız bir elbise.Dizaltı ve kolsuz.Saten olması ve canlı bir renk olması abartı olmaz heralde dıye dusunuyorum.Nedersiniz?

- Saçlarımı dalgalı fon şeklinde yaptırmayı düşünüyorum.Evdede olsa hoş gorunmek guzel bısey bence.

- Bide kahve ikramı yıne enbaştamı yapılır.Istemede oldugu gıbı...

Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler............

canım benim sözüm de cumartesi oldu biz 100 kişi kadar olduğumuz için ne istesekte pasta kesemedik çok kalabalık olmayacaksanız pasta kesin bence...
kahve konusunda yüzükler kesilmeden önce olabilir ama biz kahve filan yapmadık.kek ve meyvu suyu ikra ettik...
kıyafet konusunda ise hiç abartmış olmazsın sade ve şık olursun bence...

canım biz pasta kesmedik çok kalabalıktı servis zor olur die kahvede yapmadık
ben uzun renkli bi elbise giydim
saçlarımıda abartı istemedim ama bayağı gösteriişli bişey oldu ve sonradan ii ki yaptırmışım dedim
ikram olarak biz dışarda poğça yaptırdık
yanınada meyve suyu bunları paketledik içine ıslak mendil ve peçete koyarak şık bi şekilde de dağıtıldı

canım bizim söz ve isteme birlikte oldu mesela biz pasta kesmedik, ikram olarak börek kurabiye- mercimek köftesi felan hazırladık işte.. Mesela geldiler bir 20 dk sonra kahveleri götürdüm isteme muhabbeti oldu sonra yüzükler takıldı ardından resimler çekildi felan sonra ikram dağıtmaya başladık öle yani.. eğer isteme de birlikteyse senin saten elbise biraz abartı durabilir ama isteme oldu bu sadece söz diyorsan saten elbise uygun olur canım.. Hadi Allah kolaylık versin

benim de isteme ve söz bir arada oldu, biz de pasta kesmedik , ilk geldiler oturdular hoşgeldiniz beş geldiniz filan o arada ben kahveleri dagıttım sonra muhabbet arasında beni istemisler ben heyecandan salonda duramadım cünkü :) bizi cagırdılar , sırası ile herkesi öptük , o sırada kayınpederim bir yüzük kayınvalidem bir bilezik taktı, 2 hafta sonra nişan olacağı için erkek arkadaşıma yüzük takmadık. sonra ben getirdikleri çikolatayı ikram ettim . sonra da bizim hazırladığımız ikramları dagıttık, yemek yedikten sonra geldikleri icin biz cevizli kek , börek, sarma, baklava hazırlamıstık belki bir cesit daha vardı ya da yoktu ama yemekten sonra geldikleri icin dogru duzgun bir sey yenmedi bile, sonra da meyve dagıttık ve de icmek isteyenlere alkol servisi yapıldı. dondurma filan da almıstık da ona sıra gelemedi saat 1'e yaklasmıstı , yavas yavas kalktılar , en son fotograflar cekildi ailecek onlar gitmeden. ben diz boyu yesil bir elbise giyip düz fön cektirmistim. senin zaten istemen ayrı oldugu icin bence bir daha kahve servisi yapmana gerek yok. kek börek tarzı ikramlarınızı yaparsınız cayla birlikte, sonra yüzükleriniz kesilir pastanızı kesersiniz, icinden nasıl geliyorsa öyle yap bence sacını elbiseni, ben normalde cok sade giyinirim sözümde de öyle olmayı tercih ettim , ama daha ısıltılı renkleri filan seven bir insansan süslen icinden geldigi gibi bence icinde kalmasın.

slm.Öncelikle hayırlı olsun.Benimde bu hafta sonu Allah'ın izniyle sözüm var sna bizimkinde olmasını düşündüğümüz şeylerden örnek veriyim fikir olsun biraz. Öncelikle bizde adettir söze gelen kız tarafının akrabaları eli boş gelmesler herkes bişe yapıp getirir o yüzden bize yapcak pek bişe kalmadı kaydirigubbakcemile2 .Yapmayı planlayanlarda börek,poğça,kurabiye,dolma,amerkan salatsı,mercimek köftesi falan yapcklar bizde şekerpare yapcas tatlı olarak hee bide içli köfte yapıcak bi akrabamızda baya çeşit olcak.Kıyafetine gelince abartı olmamış kendini neyin içinde rahat mutlu en önemliside güzel hissediyosan onu giymelisin zaten. Allah utandırmasın inşallh..

Hayırlısı olsun canım öncelikle.Benim söz ve nişan bir arada evde olmuştu.Adımızın baş harflerinin olduğu bir pasta kesmiştik, ben mor tonlarda saten bi elbise giymiştim eşim de ona uygun mor kravat takmıştı.Kahve faslı istemeden önce olmuştu.Saçlarımı ben de dalgalı fön yaptırmıştım evde de olsa, bişeyler yapmak istiyor insan.O kadar fotoğraf çekiliyoruz sonuçta :)) İkram olarak da pasta börek ve kuru pasta vardı.Yanında da çay yapılmıştı sonra.Allah tamamına erdirsin canım, ayy geçmişe döndümm:kedi:

Hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için...Söz oldu ve cok guzel gectı...Herkes elbısemı cok begendi...Sacım dalgalıydı bıraz cabuk bozuldu ama onun dışında bir problem olmadı...Bidahaki ay için nişanı planlıyoruz.Bakalım sıra nişan teleşında :))

Merhaba arkadaşlar
26.12.2009 akşamı çok sevdiğim sevgilim evlenme teklif etti ve o akşamdan sonra 16 veya 23 Ocak'ta da beni istemeye gelecekler. Ama biz söz ayrı nişan ayrı birşeyler yapmayı düşünmüyoruz. ıstemeye geldiklerinde aile arasında nişan yapacağız. Sonra aileden çok sevdiğimiz yakınlarımız ile dışarıda yemek yemeyi düşünüyoruz. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum ve eklemeden de yapamayacağım çok ama çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…