benim de isteme ve söz bir arada oldu, biz de pasta kesmedik , ilk geldiler oturdular hoşgeldiniz beş geldiniz filan o arada ben kahveleri dagıttım sonra muhabbet arasında beni istemisler ben heyecandan salonda duramadım cünkü :) bizi cagırdılar , sırası ile herkesi öptük , o sırada kayınpederim bir yüzük kayınvalidem bir bilezik taktı, 2 hafta sonra nişan olacağı için erkek arkadaşıma yüzük takmadık. sonra ben getirdikleri çikolatayı ikram ettim . sonra da bizim hazırladığımız ikramları dagıttık, yemek yedikten sonra geldikleri icin biz cevizli kek , börek, sarma, baklava hazırlamıstık belki bir cesit daha vardı ya da yoktu ama yemekten sonra geldikleri icin dogru duzgun bir sey yenmedi bile, sonra da meyve dagıttık ve de icmek isteyenlere alkol servisi yapıldı. dondurma filan da almıstık da ona sıra gelemedi saat 1'e yaklasmıstı , yavas yavas kalktılar , en son fotograflar cekildi ailecek onlar gitmeden. ben diz boyu yesil bir elbise giyip düz fön cektirmistim. senin zaten istemen ayrı oldugu icin bence bir daha kahve servisi yapmana gerek yok. kek börek tarzı ikramlarınızı yaparsınız cayla birlikte, sonra yüzükleriniz kesilir pastanızı kesersiniz, icinden nasıl geliyorsa öyle yap bence sacını elbiseni, ben normalde cok sade giyinirim sözümde de öyle olmayı tercih ettim , ama daha ısıltılı renkleri filan seven bir insansan süslen icinden geldigi gibi bence icinde kalmasın.