• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Hafta HSG Testi Olanlar Ve Tecrübem

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
34
Kızlar Bugün Hsg Testi oldum Çok Kolay ve Basitti Adet Sancısı gibiydi Bian Gözüm karardı başım döndü ama hemen toparladım 5 dakka uzandıktan sonra rahatlıkla evime döndüm Korukulucak hiç birşey yokmuş Çok Tşkr ediyorum burdan betatom doktorları aynı arkadaş gibi SGk da geçerli her hangi bi ücrette vermedim. Herkese hayırlı Gebelikler Diliyorum...

hsg ben de olmaliyim yaa ama korkuyorum... hem rontgen isinlarinin yumurtaliklara zarar verme ihtimali var dedi drum tamamen korktum :50::50:

geçmiş olsun inşallah sorunsuız şekilde gebe kalırsınız benimde çektirmem lazım ama korkuyorum :(

hsg ben de olmaliyim yaa ama korkuyorum... hem rontgen isinlarinin yumurtaliklara zarar verme ihtimali var dedi drum tamamen korktum :50::50:

Korkulacak bişi yokk Çok basit bi yöntem Acımıyor Çok hafif bir adet sancısı okadar işlem 10 dakka sürüyor

Son düzenleme:
geçmiş olsun inşallah sorunsuız şekilde gebe kalırsınız benimde çektirmem lazım ama korkuyorum :(

Korkulucak bişi değil Anestezi de yaptırmadım hafif adet sancısı gibi oluyor korkulucak hiç birşey yok ortada bence Testini hiç sıkılmadan gerilmeden rahat bi şekilde yaptıra bilirsin

çookk geçmiş olsun öncelikle Allah şifamızı versin inşaAllah..
bişey sormak istiyorum hsg yi çekitmekde ki amaç adet düzensizliği mi yoksa tüplerin durumunu öğrenmek için yaptırdın canım..

dilocum rahim filminin amacı kanalların açık olup olmadığını görmek için,ben anestezili yaptırdım panik atak var bende uyudum 15 dak.sonra uyandım bitti:)))

oooff ben de 3 aydır erteliyorum, çok korkuyorum
anestezili yaptırcam galiba
düşünürken bile kasıklarımda ağrı oluyor :18::18:

merhaba arkadaslar korkmanıza gerek yok keza sonucunda bebegımızın olma ıhtımalı var butun acılara bunun ıcın katlanmıyormuyuz zaten. ıslem en fazla 10 dk suuryor. oncesınde agrı kesıcı verıyor doktorlar zaten sadece alet takılırken cok az acı ve sonrasında ılac verılırken yanma hıssı ve doluluk oluyor .rabbım hepımıze bebegımızı sevmeyı nasıp etsın ınsallh

Korkulacak bişi yokk Çok basit bi yöntem Acımıyor Çok hafif bir adet sancısı okadar işlem 10 dakka sürüyor

anladim canim acisindan degil de iste daha sonrasinda olabilceklerden korkuyorum :50:

yaaa iste ben de korkunca dr bana ameliyat önerdi ondan daha cok korktum :50::50::50: en iyisi yine röntgen galiba... ama dedigim gibi, dr yumurtaliklarin röntgen isini almasi iyi olmayabilir dedi :50:

merhaba ayran hanım
benım gıttıgım ozel hastanelerde cok yuksek tutarlar ıstedıler sıgortadad korkuyorum sızın hastanenizin ismini ögrenebilirmiyim ve nerde olduğunu tşkler

Back