Salon takımını bende cok beğendim tam bizim istediğimiz tarzda.
Köşe takımları da cok hoş güzel görünüyor ama kullanışlı olur mu bilemiyorum , mutluluklar canım :)
Eki Görüntüle 617402 Eki Görüntüle 61740 Eki Görüntüle 617403 Eki Görüntüle 617404 Eki Görüntüle 617405
köşe takımını oturma odası için,diğer gurubu salon takımı için düşündüm..ikisinide çok fazla beyendim ama sevgilimin sanırım salon takımı içine sinmedi modelini beyenemedi eski zaman diyo yaf:26:..benimde en çok içime sinen bunlar fakat şöyle bi derdim daha var iki renkte koyu yakın birbirine onda tereddüt etsekte başkada beyenemedim,kararsız kaldım ama bu ikisine bayıldımmmm..sonuçta biri salona biri oturma odasına dimi ama...salona koyucam takıma uygun kibar kalabalık olmayan yemek odası takımı düşünüyorum açık renk aydınlık olur..oturma odasınada kalabalık bişey koymucm...beyendim çok içime sindi ama heycandanmıdır nedir panik halindeyim fikirlerinizi alabilirmiyim? salona düşündüğüm ikili koltuk -üçlü koltuk ve tekli koltuk var onu iki kişilik düşünüyorum ..yani üçlü tekli tekli ve ikili düşünüyorum .. koltuklar koyu olsada aydınlık sağlıcam duvar ve halı rengiyle falan..
Mrb.Salon takımın çok hoş bir model.Ama renkler sanki klasik modeller için o şekilde olmamalı.Birde fiaytları uygun geldi siteye bakınca.Kaliteleri hakkında bir bilgin varmı?
evet bende sonradan farkettim ,fırsat bilip hemen çeyizlerine baktım koltuk takımlarına baktım gayet hşlar:)nişanlın dövmecimi?
köşe takımının nerden aldığını öğrenebilirmiyim çok beğendim şimdiden güle güle kullan
Bence kesinlikle tamamlayıcı ürünleri Dekofest - Dekorasyon Festivaline Hoşgeldiniz dan tercih etmelisiniz,Üretici firmaEki Görüntüle 659341 Eki Görüntüle 659342 Eki Görüntüle 659344 Eki Görüntüle 659342 Eki Görüntüle 659341 Eki Görüntüle 659344
Şahsi fikrim kose takımını daha naturel tonlar secıp yastıklar ve fon ıle renklendırmen basta bayılsan dahı bır muddet sonra sıkılabılırsn
Her ikisininde renkleri muhteşem ama 2. olan daha hoş durur sanki bir evde daha aydınlık gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?