• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu guruplara bayıldımmmmm!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Salon takımını bende cok beğendim tam bizim istediğimiz tarzda.

Köşe takımları da cok hoş güzel görünüyor ama kullanışlı olur mu bilemiyorum , mutluluklar canım :)

teşekkürederim çok modern duruyor salon takımı:31:

Mrb.Salon takımın çok hoş bir model.Ama renkler sanki klasik modeller için o şekilde olmamalı.Birde fiaytları uygun geldi siteye bakınca.Kaliteleri hakkında bir bilgin varmı?

Eki Görüntüle 617402 Eki Görüntüle 61740 Eki Görüntüle 617403 Eki Görüntüle 617404 Eki Görüntüle 617405

köşe takımını oturma odası için,diğer gurubu salon takımı için düşündüm..ikisinide çok fazla beyendim ama sevgilimin sanırım salon takımı içine sinmedi modelini beyenemedi eski zaman diyo yaf:26:..benimde en çok içime sinen bunlar fakat şöyle bi derdim daha var iki renkte koyu yakın birbirine onda tereddüt etsekte başkada beyenemedim,kararsız kaldım ama bu ikisine bayıldımmmm:16:..sonuçta biri salona biri oturma odasına dimi ama...salona koyucam takıma uygun kibar kalabalık olmayan yemek odası takımı düşünüyorum açık renk aydınlık olur..oturma odasınada kalabalık bişey koymucm...beyendim çok içime sindi ama heycandanmıdır nedir panik halindeyim fikirlerinizi alabilirmiyim? salona düşündüğüm ikili koltuk -üçlü koltuk ve tekli koltuk var onu iki kişilik düşünüyorum ..yani üçlü tekli tekli ve ikili düşünüyorum:31:.. koltuklar koyu olsada aydınlık sağlıcam duvar ve halı rengiyle falan..

istikbal fortin füme rengi netten çok belli olmuyor birebir görme şansın varsa git bak bence ben ilk gördüm bayıldım ve onu aldım bidahada koltuk falan bakmadım.çok spor şık ve modern duruyor...güzel bir tv ünitesiyle bütünlersen gerçekten çok hoş bir görüntü oluyor.rahatlığıda paha biçilemez.ben çok memnun kaldım...gerçi evin durumuna görede değişir ben amerikan mutfak evde oturuyorum benim evimde güzel durdu.evine göre al eşyanı derim ben...

Mrb.Salon takımın çok hoş bir model.Ama renkler sanki klasik modeller için o şekilde olmamalı.Birde fiaytları uygun geldi siteye bakınca.Kaliteleri hakkında bir bilgin varmı?

açıkçası bilmiyorum netten beyendim sadece olmassa kendimiz yaptırabilirz zaten tamda belli değil:31:bi ara çok hevesliydim şimdi streslerdeyim zaman yaklaştıkça püff:31:

Şahsi fikrim kose takımını daha naturel tonlar secıp yastıklar ve fon ıle renklendırmen basta bayılsan dahı bır muddet sonra sıkılabılırsn

Köşe takımına bayıldıımmm:16::16:
Tam benim tarzıımm :21:

1.takım cok guzel ama mavıyı ben pek sevmem o mavıler bordo yada gul kurusu gıbı bırsey olsaydı daha cok severdım:)

Bence kesinlikle tamamlayıcı ürünleri

$26_tn.webp
$1112000244984_medium-700x700.webp
$furniture-design-stripe-collect-pile.webp
$1112000244984_medium-700x700.webp
$26_tn.webp
$furniture-design-stripe-collect-pile.webp

rengarenk yaa bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))

köşe takımının nerden aldığını öğrenebilirmiyim çok beğendim şimdiden güle güle kullan

henüz almadık kısmetse alıcaz kararımızı verdik gibi görünüyo:31:netten buldum bende bu örnekleri kendileirni bizzat görme şansım henüz olmadı ..

Şahsi fikrim kose takımını daha naturel tonlar secıp yastıklar ve fon ıle renklendırmen basta bayılsan dahı bır muddet sonra sıkılabılırsn

Aslında haklısın kendi evimizdede mavi tonlarında bi gurup var sonra sıkılıyoda insan, oturma gurubunda açık renkler ferahlık veriyo fakat bunların yerine başka takım koyamıyorum.. acaip bayıldım bizdekinin modelini beyenmiyorum belkide ondan sıkılıyorumdur:1: açık renk koltuklar baskın duvar rengi -açık renk tüm mobilyalar acaip güzellik katıyo..ama şöyle düşünüyorum evlendikten sonrada çoçuk düşünüyorum Allah izin verirse açık renk koltuklarda aşırı kalıcı leke kalıyo. duvarları açık renk halıylada güzel kombin yaparak odaya ferahlık katıcam inşallahh..misafr odasındaki takım zaten açık ton koyu ton kombini,köşe takımınıda sürekli kullandımız odada olucak..hımmmm inş umarım sonradan pişman olmam,zaten zaman var daha çok içime sinen olursa ki sanmıyorum değerlendirebilirim:34:

Her ikisininde renkleri muhteşem ama 2. olan daha hoş durur sanki bir evde daha aydınlık gibi :)))

Back
X