Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu guruplara bayıldımmmmm!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

aware

ah ayrılık,ah sensizlik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
234
0
26
İstanbul
Eki Görüntüle 61740

köşe takımını oturma odası için,diğer gurubu salon takımı için düşündüm..ikisinide çok fazla beyendim ama sevgilimin sanırım salon takımı içine sinmedi modelini beyenemedi eski zaman diyo yaf:26:..benimde en çok içime sinen bunlar fakat şöyle bi derdim daha var iki renkte koyu yakın birbirine onda tereddüt etsekte başkada beyenemedim,kararsız kaldım ama bu ikisine bayıldımmmm..sonuçta biri salona biri oturma odasına dimi ama...salona koyucam takıma uygun kibar kalabalık olmayan yemek odası takımı düşünüyorum açık renk aydınlık olur..oturma odasınada kalabalık bişey koymucm...beyendim çok içime sindi ama heycandanmıdır nedir panik halindeyim fikirlerinizi alabilirmiyim? salona düşündüğüm ikili koltuk -üçlü koltuk ve tekli koltuk var onu iki kişilik düşünüyorum ..yani üçlü tekli tekli ve ikili düşünüyorum.. koltuklar koyu olsada aydınlık sağlıcam duvar ve halı rengiyle falan..

diinizimi yuttunuz kızlar seçimleirn karşısında hadi attırın yorumlarınızı burda heycandna kıvranıyorum

Her ikisi de ayrı ayrı güzel
Ben köşe takımını daha çok beğendim
Biri salona diğeri oturma odasına demişssiniz de
bence aynı tonlarda olmasın
birinden birini farklı renkte bakın bence
tarz olarak ben de sevmiyorum nişanlınız gibi bunları
ortak noktada illa ki buluşursunuz
çok mu az kaldı ki?

eylülde düşünüyoruz ama uzak şehirlerde olduğumuz için şimdiden bakıyoruz,aileside köe takımını beyendi..aslında aynı ton olması iyi değilde başkada model gözüme güzel görünmüyo genede araştırcam..köşe takımı hem çekyatlı hemde şık vazgeçemiyorum öbürüde nebilim çok asil geldi:)

Farklı renkte kumaş kullanabiliyorlarsa
o şekilde yaptırabilirsiniz bence
çünkü model olarak güzeller
Bu arada evlilik panosunda da yazıştığım kişi buradaymış

Farklı renkte kumaş kullanabiliyorlarsa
o şekilde yaptırabilirsiniz bence
çünkü model olarak güzeller
Bu arada evlilik panosunda da yazıştığım kişi buradaymış

evet bende sonradan farkettim ,fırsat bilip hemen çeyizlerine baktım koltuk takımlarına baktım gayet hşlar:)nişanlın dövmecimi?

gruplar çok guzel ama bence beyazdan korkmalisin, ben de aldim ama pisman oldum çok leke oluyor... annem demisti ama ben ilk evimin heyecaniyla dinlemedim, mobilyami da siyah lake aldim annem çok toz çeker kizim dedi yine dinlemedim yine pisman oldum
ben de yakinda tasiniyorum ve sana nasil birsey istedigimi gostereyim tatlim

ayrıca başka rengi vardı beyenemedim takılı kaldım bu ikisine ,inşallah daha güzel çıkar karşımada renkelr çakışmaz ..ama sanmıyorum ya baktıkça kafamda canlanıyo

beyaz değil aslında uçuk bi gri,senin bahsettiğinede bakmak isterim fikir olsun banadabende beyazları beyeniyorum fakat düşünme fikirini uzak tuttum kendimden,köşe takımı sürekli kullandığım oda olucak zaten ne zormuş ya

Son düzenleme:
su an ki evim hep beyaz siyah kirmizi oldugu için daha farkli renkler istiyorum bu sefer..

Eklentiler

• $evgor.webp
    19 KB · Görüntüleme: 72

yatak odami bu tasinmada degistirmiyorum maalesef ama ins en kisa zamanda kiriliz falanda yuvarlak yatak alirim, kimse tutamaz benii
onu da ekleyim...

evin geniş sanırım ?bence gayet güzel ama eşinle nasıl kavuşçan koca yatakta,akrabamın öyle yatağı büyük epey kocamla kavuşamıyoruz küçük yatak al deyip duruyo..küsünce el ele değmiyo küçük olsa değince hemen yumuşama oluyo diyodu

degisik renkler var kendin seçiyorsun zaten, 2 de olabilir zaten ben en çok mor olani seviyorum, mor ve siyah olabilir mesela..

mor ve siyah çok koyu düşmezmi?beyazdan epey bıkmışın sanırım ama alışmak zor olur..ya tam açık ya da tam koyu renktesin orta yolu bul derim

Son düzenleme:
evet bende sonradan farkettim ,fırsat bilip hemen çeyizlerine baktım koltuk takımlarına baktım gayet hşlar:)nişanlın dövmecimi?

Evet 10 seneden fazladır yapıyor :)
Bütün mobilyalarım, çeyizlerimin çoğu var konularımda
İnşallah tamamen yerleşince evimin de fotolarını koyarım

ikiside çok guzel inan seçemedim ama kose takimi daha kullanisli olabilir, hem daha az yer alir hem de digerine gore daha az kirlenir... inan ben de guzel olsun beyaz olsun falan dedim bu tarz tavsiyeleri yabana attim sonra çok pisman oldum... birde evine çocuk falan gelir kirli eliyle dokunur al sana leke ugras ta ugras...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…