eylülde düşünüyoruz ama uzak şehirlerde olduğumuz için şimdiden bakıyoruz,aileside köe takımını beyendi..aslında aynı ton olması iyi değilde başkada model gözüme güzel görünmüyo genede araştırcam..köşe takımı hem çekyatlı hemde şık vazgeçemiyorum öbürüde nebilim çok asil geldi:)
Farklı renkte kumaş kullanabiliyorlarsa
o şekilde yaptırabilirsiniz bence
çünkü model olarak güzeller
Bu arada evlilik panosunda da yazıştığım kişi buradaymış
gruplar çok guzel ama bence beyazdan korkmalisin, ben de aldim ama pisman oldumçok leke oluyor... annem demisti ama ben ilk evimin heyecaniyla dinlemedim, mobilyami da siyah lake aldim annem çok toz çeker kizim dedi yine dinlemedim yine pisman oldum
ben de yakinda tasiniyorum ve sana nasil birsey istedigimi gostereyim tatlim
beyaz değil aslında uçuk bi gri,senin bahsettiğinede bakmak isterim fikir olsun banadabende beyazları beyeniyorum fakat düşünme fikirini uzak tuttum kendimden,köşe takımı sürekli kullandığım oda olucak zaten ne zormuş ya
su an ki evim hep beyaz siyah kirmizi oldugu için daha farkli renkler istiyorum bu sefer..
yatak odami bu tasinmada degistirmiyorum maalesef ama ins en kisa zamanda kiriliz falanda yuvarlak yatak alirim, kimse tutamaz benii
onu da ekleyim...
3 renk takımmı? igayet güzel renkelri ama bence 3 renk değil 2 renk daha iyi olmazmı?
degisik renkler var kendin seçiyorsun zaten, 2 de olabilir zaten ben en çok mor olani seviyorum, mor ve siyah olabilir mesela..
evet bende sonradan farkettim ,fırsat bilip hemen çeyizlerine baktım koltuk takımlarına baktım gayet hşlar:)nişanlın dövmecimi?
Eki Görüntüle 617402 Eki Görüntüle 61740 Eki Görüntüle 617403 Eki Görüntüle 617404 Eki Görüntüle 617405
köşe takımını oturma odası için,diğer gurubu salon takımı için düşündüm..ikisinide çok fazla beyendim ama sevgilimin sanırım salon takımı içine sinmedi modelini beyenemedi eski zaman diyo yaf:26:..benimde en çok içime sinen bunlar fakat şöyle bi derdim daha var iki renkte koyu yakın birbirine onda tereddüt etsekte başkada beyenemedim,kararsız kaldım ama bu ikisine bayıldımmmm..sonuçta biri salona biri oturma odasına dimi ama...salona koyucam takıma uygun kibar kalabalık olmayan yemek odası takımı düşünüyorum açık renk aydınlık olur..oturma odasınada kalabalık bişey koymucm...beyendim çok içime sindi ama heycandanmıdır nedir panik halindeyim fikirlerinizi alabilirmiyim? salona düşündüğüm ikili koltuk -üçlü koltuk ve tekli koltuk var onu iki kişilik düşünüyorum ..yani üçlü tekli tekli ve ikili düşünüyorum .. koltuklar koyu olsada aydınlık sağlıcam duvar ve halı rengiyle falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?