How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bu günler geçer mii?

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Arkadaşlar benim 3 aylık bi ilişkim var.. sevgilim bana aşırı düşkün ve çok seviyordu.. gözünden sakınıyordu.. ama bizim ilşkimiz başlangıcından bugüne kadar sorunsuz olmadı hiç..ilk önce kankası dediği insan benim namusuma kadar laf etti ve bende onunla görüşmesini katiyyen istemedim.. ama o arkadaşım aralarda görüşeyim fln dedi..bende nasıl olsa anlar zamanla kankasının ne kadar kıskanç olduğunu dedim kabul ettim selam ver tamam dedim fakat benim sevgilim o kadar iyi niyetli ve saftı ki kankasının gerçek yüzünü göremedi hep beni arkadaşlarına düşman olarak gördü..sonra aramızın limoni old birgün kankasının apartına haberim olmadan gitmiş ve 5 erkek 1 kız varmış.. tek kızda nedense benim sevgilimin bi ara hoşlandığı kız..ben duyunca tabi sinir krizi geçirdim..aradım gel diye hemen geldi ben sinirden ağlıyorum ama sevgilimin dediği okey oynamaya beni bekliyor dedi ve benim yanımda azcık kaldı o halde bırakıp oraya gitti.. kızın geleceğinden haberim yoktu dedi bende dedim kankan güzel plan yapmış...benim güvenim sarsılmıştı..sonra kankam senin hakkında laf etmiyo artık akıllandı dedi fakat bigün arkadaşını aparttan çıkardılar. bende dedim sevgilime aşkım ne zaman gideceğini çaktırmadan sor onun gittiği günün ertesi piknik yapalım ikimiz onun için şimdiden izin alaım annemlerden dedim.. sevgilim laf arasında sormuş dediği laf bende smyl'nin yüzünü görmeye meraklı değilim demiş..sevgilim anlamıştı sonunda onun nasıl bi kanka olduğunu.. ama ben çok yıpranmıştım anlayana kadar nerdeyse hergün onu savunuyordu...

bunlar geçti gitti derken..benim tarafımdan sorunlar baş gösterdi eski sevgilim akrabamdı ve dengesizin ruh hastasının tekiydi..benimle konuşmak istediğini söyledim korktum çünkü aileme herşeyi anlatır diye şimdiki sevgilimde dengesiz olduğunu anladı tamam konuş dedi..konuşurken bana sarkmaya başladı.. bende konuşmamı kestim onunla.. akrabamızın sünneti vardı eski sevgilimde geldi..gençler olarak sünnet çocuğunu gezidrelim dedik birisi piknik yapalım diye laf atmış bende sevgilime söyleyemedim morali bozulmasın diye..sonra btün gençler piknik yaptık piknik alanında eski sevgilimi de sonradan çağırmışlar geldi o da benim eve gitmem lazım deyip izin istedim ve bazı yerleride tekin olmayan bi yerdi tek başıma gitmeme izin vermediler eski sevgilime götür dediler bende o gelmesin diyemedim diğerleri bilmiyodu çünkü o kız kardeşi ve başka bi kişi beni çıkışa kadar götürdüler..o sırada küçük bi kuzenim vardı diğer grupla kalan annesine benim eski sevgilimle beraber gittiğimi sevgili olduğumuzu söylemiş..halam bunu duyunca bana 2 gün evde baskı yaptı çıkıyo musun kimle konuşuosun odama izinsiz girmeler..benim halam eski sevgilimin yengesi idi.. ve halam normalde kızmaz böyle şeylere.. ama bana tepkiyi büyük göstermişti ve eski sevgilim bu konuyu şakaya vurup nolcak güzel kız fln dese halam mahvederdi beni..bende eski sevgilime mesaj attım acil bi konu var konuşmam gerek diye..başkasında misafir kalıyodu açamadı telefonu.. yarın okulun oraya geleyim 5 dk anlat dedi tamam dedim.. ertesi gün sevgilime söylicektim fakat en ufak bişeyden patladı sünnet düğününde neden mesaj atmadın diye diyorum çanta taşımadım telefonum annemdeydi anlamadı.. bende ona bile kızdıysa eski sevgilime konuşmama daha çok kızar diye söyleyemedim korktum.. fakat sevgilim şüphelenmiş arkamdan geldi o sırada eski sevgilim aradı şimdiki sevgilim gördü aramayı beni dinlemeden aldattın benii sen dedi.. ben oturup meseleyi anlattım.. ama beni anlamıyo keyfi yaptığımı düşünüyo benim ise tek korkum aile arasında eski sevgilim ile lafımın çıkmasıydı böyle bi durumda ne kadar inkar etsemde onu sevmiyorum desem kız önce yüz vermiş sonra istemiyo gibi laf çıkardı..ama erkek arkadaşım kendi açısından bakıyo hep.. korkularımın esiri olmuşum..dengesiz biri eski sevgilim ruh hastası resmen.. ben sevgilime anlatmaya çalıştım ama 2 haftadır limoniyiz bu konudan..çok sinirli bana ağzımdan bişey çıksa bağırıyo bana hakaret bile etti ama uyardım artık kontrol ediyo ama herşeyde sen bunu bunu yaptın diyo.. sana güvenmiyorum diyo..her yaptığım gözüne batıyo...napıcam bilmiyorum tamam bende suçluyum keşke söyleseydim ama o gün çok ufak şeylere bile o kadar kızdı kii... anlatamadım..en ufak bişeyde bana umrumda değilsin diyo..ister ara ister arama sorma diyo bense çok üzülüyorum ..ben aile içinde tatsız olay çıkmasın diye uğraştım ama o beni anlamadı benim ne kadar zor durumda kalcağımı düşünmedi kendinin ne kadar üzüldüğünü düşündü.. ne yapmam lazım.. bunca tavrı hakediyor muyum..en ufak bişeyde bağırıyo hemde nasıl bağırıyoo..arayıp sorması çok az nerdeyse..sevgilim değil düşmanım gibi davranıyo:1no2: hakettim mi ben bunları.. ben çok seviyorum.. ama o bana umrumda değilsin iyi sen bilirsin naparsan yap diyo:1no2:

Son düzenleme:
ben böyle durumda ne yapardım söyliyim ayrılırdım tamam seninde hatan var sevgilin üzülmesin istemişsin ama yinede söylemen gerekiyordu bence ama sevgilin sana bağırıp çağırıyorsa umrumda değilsin ne yaparsan yap diyorsa ayrıl bence başka erkek mi yok tamam sevmiş olabilirsin ama böyle daha mı iyi sana bağırıp çağırması umursamaması en önemlisi düşmanın gibi davranması o zaten kendince bitirmiş anlattıklarına göre umursamıyor seni sende umursama derim hakkında hayırlısı olur umarım...

bana çok büyük sevgisi vardı.. cok seviyordu bende çok seviyordum.. o da hatalar yaptı arkadaşıyla benim aramda tercih yaparsa onu seçeceğini ima etmişti..bende çok sevdim dedim bekledim güzel günler gelecek diye ama o hataları affetmeyi bilmedi..cuma günü memleketine gitti gitmeden beraberdik sarıldı bana çok zor ayrıldık.. ama memleketine gidince ortam değişik olunca aklında yokum..farklılaştı.. beni görünce dayanamıyo..daha öncede aynıydı.. ama benden uzak olunca hep aynı..bugün sevmiyorum seni kararım değişmicek..seni hayatımda istemiyorum dedi..ama dün kokumu sıktığım şal vardı.. kokla dediğimde sesi yumuşadı..güzel günlerimizden bahsetti..kendi kendini dolduruyo hep kötülükleri hatırlamak istiyo 3 ay sanki hiç iyi birşey yaşamamışız gibi anlatıyo..

canım kusura bakma ama seven insan her yerde her zaman sever uzak yakın farketmez benimde bir çıktığım var ayrı şehirlerdeyiz ama uzakta olsakta sevgimiz değişmiyor aksine daha çok bağlanıyoruz ama ben senin yerinde olsam ayrılırdım ne o öyle yakındayken her şey güzel uzaktayken güzel değil bırak canım boşver başka erkek mi yok...:3:

Simdi aranız nasil iyi mi süpriz kahvaltidan felan bahsetmişsin demekki düzeldiniz canim

yok canım malesef.. hala kötü aramız gelince oturup konuşacağız adam akıllı.. geldiğinde hazırlamak istiyorum daha 11 gün var gelmesine..

Afyonda mi okuyorsun canim sen....

Bi yandan bakınca haklı ama tepkisi biraz ağır.
Sevmiyorum, güvenmiyorum demesi normal değil yani.bilmiyorumkismile

ben asla eski sevgilimle buluşmak istemezdim akrabam olsa da
ve gerekirse aynı ortamda bulunmamak için gitmezdim düğüne vs
çünkü ben de aynı şeyi isterdim sevgilimden
halanla fln olan sorunları dda sevgilime anlatır böyle böyle oldu ne yapmalıyım diye onun da fikrini alırdım
birlikte eski sevgilime mesaj fln atardık işte ailelere belli etmeyelim zaten bitmiş gitmiş bişey diye
ve eski sevgilimle olacak herşeyi sevgilime anlatıcağıma söz veriridm ve de hiç bişeyi saklamazdım
bilmiyorum biz kızcak dahi olsak herşeyi birbirimize söyleriz böylece kızsak bile geçici bişey oluyor
ama öteki türlü güvensizlik olur ve geri dönüşü olmaz
bence sen hatalısın ve bu güvensizlikten geri dönüşü çok zor. sevgiline güzel bi dinle anlatmaya çalış ve bi daha tekrarlamyacağına inandır. yoksa bu konu aranızda kapanmaz ve huzursuzluktan ilişkiniz biter büyük ihtimal

sevgilime dedim zaten sakin olabilceksen gidip konuşalım beraber sende ol dedim ama verdiği tek tepki konuşma sakın istemiyorum benim açımdan düşünmedi hiç hattımı değiştirdim kimse ulaşamasın diye dinlemiyo tamam suçum var ama ihanet boyutunda olamayan birşey için bu kadarı fazla bence...13 ağustostan beri hergün ağlıyordum her gün yaa biliyo halimi üzülüp yemek bile yemiyordum 3 hafta falan ama bana dediği yemek ye kendine yaparsın benim umrumda değil...güvenmez insan ama bana gitmeden geldiğimde herşey çok güzel olacak çok iyi olacağız dedi ama memleketinin arabasına biner binmez bitti ayrılıyoruz..burdayken bana umut verip gidince yüz yüze görüşemeyeceğimizi bile bile neden böyle laflar diyo bi gün umut verici konuşuyo diğer gün imkanı yok barışmamızın bi gün belli olmaz iyi oluruz belki diğer gün yok ayrılacağım illa ben artık umut edip sonra iyice kötüleşmesinden yoruldum sevmiyorsa gel gitleri neden kafam çok karıştı ..ayrıca bende istemiyordum düğüne gitmeyi ama mecburdum.. zaten sevgilimle sünnetten öncede kaç kere tartışmıştık sünnet çok kalabalıktı çantamı anneme vermiştim annemle tekrar konuşmam düğün bitimindeydi anca hiç oturmadım yardım ettim genç olarak sonra bitiminde mesaj atabildim..bana kızdı 3 saat neden mesaj atmadın bide söylemiştim atamam duruma göre demiştim ama nasıl kızmalar tmm atma mesaj belli çok özlemişsin anlatıyorum çanta taşımadım diye..o sırada düğün sahibi tuttu kolumdan halay çekeceksin diiye sen beni dinleme halay çek beni önemseme demeler bende diyorum düğün sahibine ne diyeyim bari sen anla halimi dedim dinlemedi..

Back