Lan rapisa niyeti bozdun iyiceParayi toparladin mi?
Ben de niyetliyim ama elimde para durmuyor ki, surekli bir seyler cikiyor.
Yok be Cherry nerdeee tam diyorum heh tamam az kaldı 1-2 ay sonra tamam bişey çıkıyo para gidiyor. Yaa ditorum heralde Allah istemiyo ameliyat olmamı. Bacım hayırdır sen nereni yaptırıcanbu atada özledim kız seni arada kayboluyosun geliyosun tatile falan mı çıktın yoksam
Valla ben de seninle aynı bölgelere niyetliyim
Ban, ban, ban
Bacak ve göğüs mü. Bacağa tam karar vermedimde göğüsü kafaya koydum. Fiyatlarda gittikçe artıyor. Seninde mi küçükgeçen kızkardeşime gelinlik bakarken heveslendim bi deniyim dedim denedim gelinliğe küçük geldim üstüne bir gelinlik daha giydim anca oldu. Moralim bozuldu tabi. Bi de kardeşim evleniyo. Sende evlen Cherry bence
Aehuehusf yok artık ciddiye mi aldın? Senle eşcinsel haklarını beraber savunduk, kadın haklarını mı ihlal edeceğiz?
Kelin ilacı olsa başına sürermiş bebeğimYok ben sadece göğüse niyetliyim :)
Benimkiler sindi bu son yılda resmen küçüldü :)
Damat adayı getirceksen evlenirim neden olmasın
Yaptırrr artıkkkkkkk! Valla hayrına para toplayacağım artık yetti gari..Bacak ve göğüs mü. Bacağa tam karar vermedimde göğüsü kafaya koydum. Fiyatlarda gittikçe artıyor. Seninde mi küçükgeçen kızkardeşime gelinlik bakarken heveslendim bi deniyim dedim denedim gelinliğe küçük geldim üstüne bir gelinlik daha giydim anca oldu. Moralim bozuldu tabi. Bi de kardeşim evleniyo. Sende evlen Cherry bence
Topla kız sevaba girersinYaptırrr artıkkkkkkk! Valla hayrına para toplayacağım artık yetti gari..
Su an nobet degisimi varAraştırma mı ? - Soran erkek mi ? -
Neyse soruya olan cevabım ;
25 yaşındayım - En azından 30 kişi belki emin değilim
hiç saymadım , sayamadım her 2-3 haftaya 1 tane düşer , her gün aynı yemek mi yenirmiş
Kadın olanların sayısını biliyorum ama 5 tane , en son esmer gibisi denk gelmez bir daha ( benim diğer sarışın yüzünden bozuldu , bıraktı beni)
4 gündür hayatımda biri yok , yalnızım
@27.01 ,marilyn monroe , S shot ,@Duka Tesla sizlerinkini de yazın bakim ,
Düzenleme : Çocukluk aşkım olmadı benim bu arada (ciddiydi bu), arap atı gibi sonradan açıldım ben