bu güne kadar kaç sevgiliniz oldu ve yaşınız kaç ;;))

24 yaşındayım 2 sevgilim oldu ilkinin hakkında kötü Cümleler kursam da 20 Yaşından beri Allah Razı olsun diyorum o öküzlükleri iyi ki yapmış ondan nefret etmişim yoksa eşimle asla tanışamazdım hala salak salak beklerdim onu

yaş 30 , kime sevgili dediğine bağlı olarak olmuştur 3-5 tane
ama kaç tane oldugu degıl onlarla ne paylastıgın onemlı olan , sımdı hepsı evlı barklı cocuklu eee bende de henuz cocuk yok ama evlendım, onlar genclık heyecanı ıdı, gercek sevgıyı sımdı yasıyorum onunla da evlıyım ...
ıkımızde zamanında çapkınmısız bıraz eşim de bende ama artık durulduk

4 ciddi ilişkim oldu.4. süyle evliyim. 24 yaşımdan beri beraberiz. 4 yıllık birliktelik sonrası ben 28 imdeyken evlendik. 7 yıllık evliyiz.

Araştırma mı ? - Soran erkek mi ? -
Neyse soruya olan cevabım ;
25 yaşındayım - En azından 30 kişi belki emin değilim
hiç saymadım , sayamadım her 2-3 haftaya 1 tane düşer , her gün aynı yemek mi yenirmiş
Kadın olanların sayısını biliyorum ama 5 tane , en son esmer gibisi denk gelmez bir daha ( benim diğer sarışın yüzünden bozuldu , bıraktı beni)
4 gündür hayatımda biri yok , yalnızım

27.01 , marilyn monroe , S shot , Duka Tesla sizlerinkini de yazın bakim ,

Düzenleme : Çocukluk aşkım olmadı benim bu arada (ciddiydi bu), arap atı gibi sonradan açıldım ben

Pff çok var benim ya yaz yaz bitmez :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…