hahahahah ayy deliiSayısını hatırlamıyorum 38 olabilir..
Hihoyytt elimin kiri ayol
bir derdim varın konusu değil bu. lütfen konularımızı ilgili bölüme açalım. bdv kurallarına dikkat edelimBen 31 yaşındayım ve 2 sevgilim oldu ikiside uzun sürdü ama bittiler hala bekarim, ,, ya siz
haa. o zaman maksat muhabbetse bu konu geyiğe giderYok dert diil maksat muhabbet gidenler icin uzuldugum günler gelio da bazen
Araştırma mı ? - Soran erkek mi ? -
Neyse soruya olan cevabım ;
25 yaşındayım - En azından 30 kişi belki emin değilim
hiç saymadım , sayamadım her 2-3 haftaya 1 tane düşer , her gün aynı yemek mi yenirmiş
Kadın olanların sayısını biliyorum ama 5 tane , en son esmer gibisi denk gelmez bir daha ( benim diğer sarışın yüzünden bozuldu , bıraktı beni)
4 gündür hayatımda biri yok , yalnızım
27.01 , marilyn monroe , S shot , Duka Tesla sizlerinkini de yazın bakim ,
Düzenleme : Çocukluk aşkım olmadı benim bu arada (ciddiydi bu), arap atı gibi sonradan açıldım ben[/QUOT]
Eeee kocaya noldu son 4 günde?
Eline erkek eli degmeyenlerdenim bende. Ne erkeği ayol!
Eeee kocaya noldu son 4 günde?
Eline erkek eli degmeyenlerdenim bende. Ne erkeği ayol!
wuuuu çok cesurcaSevgiliyi sormuş , kocayı değil , hem karıştırmasana sen onuTüh kocayı aldattığım çıktı ortaya
Sende çocuğu eli eline değmeden yaptın zaten , biliyordum
Araştırma mı ? - Soran erkek mi ? -
Neyse soruya olan cevabım ;
25 yaşındayım - En azından 30 kişi belki emin değilim
hiç saymadım , sayamadım her 2-3 haftaya 1 tane düşer , her gün aynı yemek mi yenirmiş
Kadın olanların sayısını biliyorum ama 5 tane , en son esmer gibisi denk gelmez bir daha ( benim diğer sarışın yüzünden bozuldu , bıraktı beni)
4 gündür hayatımda biri yok , yalnızım
27.01 , marilyn monroe , S shot , Duka Tesla sizlerinkini de yazın bakim ,
Düzenleme : Çocukluk aşkım olmadı benim bu arada (ciddiydi bu), arap atı gibi sonradan açıldım ben