• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gün

Dert, huzur mutluluk batması muhtemelen. Kafa üstü betona atlayın, mutluluğunuz o saat bozulur, derdinizden kurtulursunuz. Kolay gelsin.

ayyy ekrana su püskürttüm hala gülüyorum,konu sahibi bu sese kulak ver:KK70:

Ben'de kocamın öpücüğüyle uyandım :KK16:, sonra beraber kahvaltı hazırladık evimizde bir güzelcede yedik. Nabeer

Hiç güleceğim yoktu ya, millet ne yapiyor saniyorsun ? Sana özel mi bu durumlar ?

Ne olmuş ben de mutluyum. Kocişim nöbetçi diye, sinemaya gidemiyorum diye yas mı tutuyum ne yapayım. Ankara da hava berbat diye, eve kapandım diye mutsuz mu olayım, buhranlar mı geçireyim kız:63:

Kız sen daha baharda teklif almamış mıydın?
Ne çabuk nişan yaptınız.
Cık cık cık
Az ağırdan sat , ne o öyle koca meraklısı gibi :KK53:
Çoçuklugumuzdan beri BİRLİKTEYİZ canım ne alakası var koca meraklısı olması

Yok artık şaka gibi Tabiki de değil hangi devirde yaşıyoruz bizde böyle şeyler almaz canım

ay doğru hangi devirde yaşıyoruz kaldı mı sevgilisiyle sinemaya gitti diye övünen hatunlar:KK53:

hangi filme gittiniz? thor mu?

Ne kadar abartı tepkiler vermişsiniz. Kız heves etmiş paylaşmış, tamam bir kişi dedi yanlış yere açmış diye ama bütün herkes kin kusmuş resmen. Ne var yani? Ya yazmayın ya da Allah daim etsin diyin. Etmediğiniz hakaret kalmamış. Bence çok ayıp.

a8j2AD1_700b.jpg

ay doğru hangi devirde yaşıyoruz kaldı mı sevgilisiyle sinemaya gitti diye övünen hatunlar:KK53:

hangi filme gittiniz? thor mu?
Size gerçekten anlam veremiyorum gerçekten hiç iyi insanlar değilsiniz ben övünmek için değil mutluluğumu paylaşmak istedim keşke söylemesem beni mutsuz etmek sizin hoşunuza gidiyor olabilir ama keşke bilseniz sevdiğinle olduğunda mekan değil sevgi önemli olduğunu yazık acıyorum size neyse söyleyecek çok şey var da ben susayım

Size gerçekten anlam veremiyorum gerçekten hiç iyi insanlar değilsiniz ben övünmek için değil mutluluğumu paylaşmak istedim keşke söylemesem beni mutsuz etmek sizin hoşunuza gidiyor olabilir ama keşke bilseniz sevdiğinle olduğunda mekan değil sevgi önemli olduğunu yazık acıyorum size neyse söyleyecek çok şey var da ben susayım

aynen kötü insanım. mutluysanız mutluyum yazın,bir alnınıza yazmadığınız kalmış sevgilimle şu bu diye. profil mesajlarınıza da baktım baya bütün dünyanız sevgili kişisinden ibaret gibi duruyor. komik. kötülüğümü de alıp gideyim bari. :KK55:

Back
X