bu göz problemi..

Ustteki arkdasimizinda dedigi gibi.
Duzeltilebilir.
Seni ozguvenli gordum cogu kisiye karsin.
Ama bu duzeltilmemesi gerektigi anlamina gelmiyor.
Istemezmisin duzeltilmesini?

Benim eski sevgiliminde gozu hafif kayiyodu.
elbette isterim ama pek umutlu değilim bu konuda. finaller bi geçsin dünya göze tekrar gideceğim annemle. bakalım yeni bir çare önerecekler mi. olmasa da problem değil, alıştım. buna da çokk şükür :)

Merhabalar sevgili arkadaşlarım forumu aslinda cok uzun zamandir takip ediyorum sizinle bir derdimi paylaşmak için az önce üye oldum... Artik birine anlatmak istiyorum, yeter.20 yasindayim.universite ogrencisiyim.aslinda mutlu bir kişiliğim vardir. Ama Doğuştan bir goz problemim var. Sol gözümde goz tembelligi var ve hic gormuyor denecek kadar az görüyor. Buna bağlı da şaşılık var tabii. Ama çok takmam kendimi beğenirim buna rağmen guzel bir kadin olduğumu düşünüyorum.dogustan olduğu icin bu rahatsizligi benimsedim ve zaten yapilacak cok bir sey olmadigi icin bununlayasamaya alıştım.memur olmak istiyorum. Amaadaletbakanligi vs. Almıyormuş.ehliyette resmen sıkıntı bu durum.engelli kontenjanından yararlanmak istemem cunku kendimi gercekten hic engelli olarak gormedim.. Ileride basima ne gibi sıkıntılar çıkabilir? Yardimci olursanizsevinirim..

ne kadar engelli sayılırsın onu bilmiyorum ama yüzde 40 olacağını pek sanmıyorum. bu yüzden engellilik kadrosuna alınamazsın zaten istesen de.

tanıdıkların varsa iş konusunda sorun olacağını zannetmiyorum ama bunun dışında işverenler insanı elemek için yer arıyorlar. ondan dolayı biraz sıkıntı yaşayabilirsin. bunu bir sağlık problemimden dolayı iş aramada yaşadığım sıkıntıdan dolayı söylüyorum seni üzmek istemem yoksa. tabi iş mevzusu biraz kısmet. karşına çıkan insanlarla da alakalı.

engellilik raporu alabilirsen almanı tavsiye ederim. sonuçta bu bir kelime. olsan ne olacak zaten? istediğin hakkettiğin işi daha kolay edersin. zaten bu kadro olayı belli sorunlar yaşayan kişilere yardım amaçlı.

elbette isterim ama pek umutlu değilim bu konuda. finaller bi geçsin dünya göze tekrar gideceğim annemle. bakalım yeni bir çare önerecekler mi. olmasa da problem değil, alıştım. buna da çokk şükür :)
Evet gözlükle ve kapatma yöntemiyle tedavi çocukken oluyormuş eşimde takmamış gözlüğünü çocukken ve kayma gittikçe ilerlemiş ama ileriki yaşlarda da tedavi mümkün ameliyat ile dünya göze bizde gittik ama ne yazıkki memnun kalamadık hem yeterli ilgiyi göremedik hemde ameliyat için umut verici konuşmadılar ama şans eseri üniversite hastanesinde oldu ameliyatını ve çok memnunuz tek doktorla ve hastaneyle kalmayın

Cok tatli bi kizsin:KK68:.
Kendinle barisiksin tamamen.
Maasallah sana.:nazar:

X