Doğuma Hazırlık Bu görünen sizce pipi mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Offem88

1 kız 1 oğlan annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
341
153
Canlarım uyku tutmadı. Çok merak ediyorum doktor % 80 erkek dedi ama % 100 demediği için bende emin olamıyorum. Bu usg resimleri 14+ 5 te çekildi. Hem işaretli hemde orjinal halini atıyorum sizce pipi mi yoksa ayak mı? Sondaki fotoda bacak arası görüntüsü

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 918
  • image.jpg
    image.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 978
  • image.jpg
    image.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 1.039
Pipi gibi görünüyor canim ama bazen göbek kordonuyla karışabıliyor.
Hakkınızda hayırlısı. Bir dahaki gittiğinde netleşir artık.:emir_bebek::emir_bebek:

İnş. Cnm ama % 80 dediyse öyledir. Boşuna demiyolar galiba.
Erkek soru isareti dedi bikeresindede kordon degilse eger erkek dedi yuzde olarakta %80 de bide burda cogu kisinin sonradan cinsiyetlerinin degistiklerini gorunce kafamda bissuru sorular

Erkek soru isareti dedi bikeresindede kordon degilse eger erkek dedi yuzde olarakta %80 de bide burda cogu kisinin sonradan cinsiyetlerinin degistiklerini gorunce kafamda bissuru sorular
Cnm doktorunun adı ne. Benim doktor 1 hafta önceki kontrolümde % 80 erkek ama bir soru işareti koyalım diye not aldı. Belki kordon olabilir dedi. Bugün gittiğimde şüphe kalmadı %100 erkek artık alışveriş yapabilirsin dedi.

Cnm doktorunun adı ne. Benim doktor 1 hafta önceki kontrolümde % 80 erkek ama bir soru işareti koyalım diye not aldı. Belki kordon olabilir dedi. Bugün gittiğimde şüphe kalmadı %100 erkek artık alışveriş yapabilirsin dedi.
Banada buna benzer dedi iste medipol esenler hastanesi burcu boyama aydin cnm

Yok benim dr değil ama aynı konuşmuşlar resmen. Cnm ya seninde bebeğin erkektir kesin o zaman
Senin doktorun hangisi valla canim ben zaten bi doktor benziyor dediginde bile inananlardanim ama burda kesedeki konumuna gore iste ramzi teorisine gore felan cogunda kiz cikinca ondan boyle karistim sevinemiyorum bile degisicek diye

Senin doktorun hangisi valla canim ben zaten bi doktor benziyor dediginde bile inananlardanim ama burda kesedeki konumuna gore iste ramzi teorisine gore felan cogunda kiz cikinca ondan boyle karistim sevinemiyorum bile degisicek diye
Benim muayene olduğum dr Devrim Altıntaş ama doğum yapacagım yeri seçmedim henüz. Belki aynı doktorla devam ederim çok ilgili biri. İlk doğumum sezaryendi başka biyerde olmuştum memnun kalmadım.

X