- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Çekmecelere kilit istersek ypıyo yaptrcagm- yer üstte yatak aynenBu güzel duruyor. Ama ranza daha iyi bence. Üste çıkan çekmecelimi o dolaplar aynı zamanda merdiven olarak kullanılacak. çekmece açık kalırsa çocuğun ayağı takılıp düşebilir. Bu arada üstdeki yatak galiba çok net göremedim.
Ama iste akılları ywtince o çekmecede yatan kendini kötü hissederBildigin ranza. Alttaki yatağın altında boşluk oluyo ya normalde. Oraya cekmece yapıyorlar
Kimse yatmıyor cekmecede. O cekmece adı üstünde kiyafet oyuncak falan koyuyosunuz. Zaten çekmece olursa 1 tane olmuyo 2 tane en az. SizinAma iste akılları ywtince o çekmecede yatan kendini kötü hisseder
Bu modelinde altı çekmece.istersen yatakta koydurabiliyosun.ben sandım siz sadece tek yatak olup altnda yavru ytaklıdan al diyosunuzKimse yatmıyor cekmecede. O cekmece adı üstünde kiyafet oyuncak falan koyuyosunuz. Zaten çekmece olursa 1 tane olmuyo 2 tane en az. Sizin
anladığınız farklı. Altından 3. yatak çıkanı demiyorum.
Hoş görünüyor ama raflar dolabın önünde mi anlayamadım orasını, arkadaki dolap aşağıya kadar devam mı ediyor?Eki Görüntüle 1996649 bu nasıl kızlar
Ev bizim.hepte yatak alack drumumuz olmadgı içi kalıcı bşe istiyorm yaptrcz zaten koruma kenarı yplck ranzadn bnde vzgectm zten son yorumuma bkarsanz bi oda daha paylştımyanlış bilmiyorsam ranzada yatırmak için 6 yaşını bekleyin diyorlar, çocuk deli dolu yatıyorsa o da olmaz.
yani en az 4 yıl sonra kullanabileceksiniz üst ranzayı, ne gerek var.
şimdilik tek bir yatak alın kızınıza, diğer kızınız da beşik kullanmaya devam etsin.
Hatta büyük kızınıza ikeadaki gibi çocuk yataklarından alırsanız 2-3 yıl sonra kardeşi o yatağa geçer, kızınıza genç yataklardan alırsınız.
hem taşınınca dağıldı etti derdiniz olmaz, hem kesinlikle daha az masraflı olur, hem de bir kaç yıl daha oda ferah bir şekilde kullanılır.
şimdi kullanmayacağınız şekilde odayı eşyaya boğacaksınız. bir de üzerine eşya taşınma vs derken eskiyecek, tam kullanacağınız zaman orası burası dökülmeye başlayacak.
Hiç acele etmeyin derim ben bu tarz kalıcı ürünler için.
Dolabın altında raf oluyo canım dolabı çok asagı ypmıolar kafa flan degmesn die raf braz daha ensiz yaHoş görünüyor ama raflar dolabın önünde mi anlayamadım orasını, arkadaki dolap aşağıya kadar devam mı ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?