• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gerçekten dert benim için.

Bu güzel duruyor. Ama ranza daha iyi bence. Üste çıkan çekmecelimi o dolaplar aynı zamanda merdiven olarak kullanılacak. çekmece açık kalırsa çocuğun ayağı takılıp düşebilir. Bu arada üstdeki yatak galiba çok net göremedim.
Çekmecelere kilit istersek ypıyo yaptrcagm- yer üstte yatak aynen

Ama iste akılları ywtince o çekmecede yatan kendini kötü hisseder
Kimse yatmıyor cekmecede. O cekmece adı üstünde kiyafet oyuncak falan koyuyosunuz. Zaten çekmece olursa 1 tane olmuyo 2 tane en az. Sizin
anladığınız farklı. Altından 3. yatak çıkanı demiyorum.

Kimse yatmıyor cekmecede. O cekmece adı üstünde kiyafet oyuncak falan koyuyosunuz. Zaten çekmece olursa 1 tane olmuyo 2 tane en az. Sizin
anladığınız farklı. Altından 3. yatak çıkanı demiyorum.
Bu modelinde altı çekmece.istersen yatakta koydurabiliyosun.ben sandım siz sadece tek yatak olup altnda yavru ytaklıdan al diyosunuz:anne:

Screenshot_2017-05-09-00-19-49.png bu nasıl kızlar

yanlış bilmiyorsam ranzada yatırmak için 6 yaşını bekleyin diyorlar, çocuk deli dolu yatıyorsa o da olmaz.
yani en az 4 yıl sonra kullanabileceksiniz üst ranzayı, ne gerek var.
şimdilik tek bir yatak alın kızınıza, diğer kızınız da beşik kullanmaya devam etsin.
Hatta büyük kızınıza ikeadaki gibi çocuk yataklarından alırsanız 2-3 yıl sonra kardeşi o yatağa geçer, kızınıza genç yataklardan alırsınız.
hem taşınınca dağıldı etti derdiniz olmaz, hem kesinlikle daha az masraflı olur, hem de bir kaç yıl daha oda ferah bir şekilde kullanılır.
şimdi kullanmayacağınız şekilde odayı eşyaya boğacaksınız. bir de üzerine eşya taşınma vs derken eskiyecek, tam kullanacağınız zaman orası burası dökülmeye başlayacak.
Hiç acele etmeyin derim ben bu tarz kalıcı ürünler için.

yanlış bilmiyorsam ranzada yatırmak için 6 yaşını bekleyin diyorlar, çocuk deli dolu yatıyorsa o da olmaz.
yani en az 4 yıl sonra kullanabileceksiniz üst ranzayı, ne gerek var.
şimdilik tek bir yatak alın kızınıza, diğer kızınız da beşik kullanmaya devam etsin.
Hatta büyük kızınıza ikeadaki gibi çocuk yataklarından alırsanız 2-3 yıl sonra kardeşi o yatağa geçer, kızınıza genç yataklardan alırsınız.
hem taşınınca dağıldı etti derdiniz olmaz, hem kesinlikle daha az masraflı olur, hem de bir kaç yıl daha oda ferah bir şekilde kullanılır.
şimdi kullanmayacağınız şekilde odayı eşyaya boğacaksınız. bir de üzerine eşya taşınma vs derken eskiyecek, tam kullanacağınız zaman orası burası dökülmeye başlayacak.
Hiç acele etmeyin derim ben bu tarz kalıcı ürünler için.
Ev bizim.hepte yatak alack drumumuz olmadgı içi kalıcı bşe istiyorm yaptrcz zaten koruma kenarı yplck ranzadn bnde vzgectm zten son yorumuma bkarsanz bi oda daha paylştım:KK53:

Back