- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
İki kızım var biri 2 bçuk yaşında dğeri 8 aylık daha ama 2 yaşndaki bna yatak alın dyip duruo
Haklısın galiba ama iki baza yanyana koyulrsa geçecek yer kalmıobence cocuklarınızın yaşı bu yataklar için küçük
özellikle 2 yaşındaki kızınız bu dönemde meraklı olacağı için sürekli üst kata inip çıkmak isteyecek ve bu tehlikeli çünkü aynısını amcamlar yaşadı gündüz mecburen odanın kapısını kilitliyorlardı
Nasıl oluyo onlar ?Sadece en altinda cekmecesi olan duz ranza alın bence. Böyle seyler odayı çok boguyo ve daha da daraltıyo.
Bunun merdivenini istedgin yere koyabiliyosun aslnda kaldırılabilrdebence cocuklarınızın yaşı bu yataklar için küçük
özellikle 2 yaşındaki kızınız bu dönemde meraklı olacağı için sürekli üst kata inip çıkmak isteyecek ve bu tehlikeli çünkü aynısını amcamlar yaşadı gündüz mecburen odanın kapısını kilitliyorlardı
Aslnda çocuklarn üstte yatması tarafnda deilm çnkü çok tehlikeli.ama alan kısıtlı onlara oyun alanıda brakmak istiyorum çnkü.siz model bulursanz burayada resmini koyarmsınz sze zhmet bn bakındm baya bi bu mantıklı geldiBunların L şeklinde olanları var, altı boş olabiliyor, yavru yataksız vs. Biraz daha araştır bence. Bende de 3 tane var, biz de ranza yaptıracağız. Üstte L iki yatak, altta dolap ve masa modeller var, incele istersen.
Ne yazmam gerk bunun çkması için en sonki çok hoşmuş biraz daha dolap eklenrseBunların YouTubede videoları var, tekerleklerinde kilit bile var, aç izlet eşine. Aç kapa kolay, görsün.
Bu güzel duruyor. Ama ranza daha iyi bence. Üste çıkan çekmecelimi o dolaplar aynı zamanda merdiven olarak kullanılacak. çekmece açık kalırsa çocuğun ayağı takılıp düşebilir. Bu arada üstdeki yatak galiba çok net göremedim.
Kızlar eşimle anlaşamıyoruz bu konuda sizden yardım istiyorum çocuk odamız çok küçük.mecbur ranzalı ytak olacak ^iki çocugum var.o diyorki yukardaki resimdeki yatağı yaptırmayalım kullanşsz olur bi ranza alalım dolabıda çiz yaptıralım.bende diyorum bu tam bi duvarı kapatıyo hersey bi yerde toplu durur bu olsun o da altını nası tmizlycek sök tak kullanışsz her konu açılışnda bunun yüzünden azcık sürtüşme oluyor.szce bunda ısrar edeymmi kullanan varmı eşim haklımı cevap bekliyorum lütfen
Bildigin ranza. Alttaki yatağın altında boşluk oluyo ya normalde. Oraya cekmece yapıyorlarNasıl oluyo onlar ?
Ama iste odada iki baza olrsa ortada oynama alanı kalmıyoRanza yerden tasarruf sagliyo ama kullanisi zor temizlemesi vs.
Baza en dogrusu hem daginikligi da toplar tasindiginiz zaman da sıkıntı cekmessiniz.buyuyuncede kullanirlar. Daaha hesaplı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?