• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gerçekten dert benim için.

İki kızım var biri 2 bçuk yaşında dğeri 8 aylık daha ama 2 yaşndaki bna yatak alın dyip duruo:21:

bence cocuklarınızın yaşı bu yataklar için küçük
özellikle 2 yaşındaki kızınız bu dönemde meraklı olacağı için sürekli üst kata inip çıkmak isteyecek ve bu tehlikeli çünkü aynısını amcamlar yaşadı gündüz mecburen odanın kapısını kilitliyorlardı

bence cok gereksiz .Guzel bir genç odasi alin .Esiniz cok hakli sok cikar cok zahmetli oluyor .Çocuk odalari kullanmadn atiliyor .Daha verimli secenekler varken bnce cok hatali secim olur.

özellikle 2 yaşındaki kızınız bu dönemde meraklı olacağı için sürekli üst kata inip çıkmak isteyecek ve bu tehlikeli çünkü aynısını amcamlar yaşadı gündüz mecburen odanın kapısını kilitliyorlardı
Haklısın galiba ama iki baza yanyana koyulrsa geçecek yer kalmıo :110:

Bunların L şeklinde olanları var, altı boş olabiliyor, yavru yataksız vs. Biraz daha araştır bence. Bende de 3 tane var, biz de ranza yaptıracağız. Üstte L iki yatak, altta dolap ve masa modeller var, incele istersen.

Bunun merdivenini istedgin yere koyabiliyosun aslnda kaldırılabilrde

Bunların L şeklinde olanları var, altı boş olabiliyor, yavru yataksız vs. Biraz daha araştır bence. Bende de 3 tane var, biz de ranza yaptıracağız. Üstte L iki yatak, altta dolap ve masa modeller var, incele istersen.
Aslnda çocuklarn üstte yatması tarafnda deilm çnkü çok tehlikeli.ama alan kısıtlı onlara oyun alanıda brakmak istiyorum çnkü.siz model bulursanz burayada resmini koyarmsınz sze zhmet bn bakındm baya bi bu mantıklı geldi

Üstte L sıkıntı ufaklık küçükmus. Alttaki yavru yataklarin altı tekerlekli, çıkarıp takması pratik. Sorun olmaz bence. Resimdeki modelde merdiven basamak şeklinde.

Eklentiler

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 52
Üstteki yatağı ayakları denk gelecek şekilde kaydırıp, alttaki dolabı genişletebilirsiniz

Ranza yerden tasarruf sagliyo ama kullanisi zor temizlemesi vs.
Baza en dogrusu hem daginikligi da toplar tasindiginiz zaman da sıkıntı cekmessiniz.buyuyuncede kullanirlar. Daaha hesaplı olur.

Bunların YouTubede videoları var, tekerleklerinde kilit bile var, aç izlet eşine. Aç kapa kolay, görsün.

Kızlar eşimle anlaşamıyoruz bu konuda sizden yardım istiyorum çocuk odamız çok küçük.mecbur ranzalı ytak olacak ^iki çocugum var.o diyorki yukardaki resimdeki yatağı yaptırmayalım kullanşsz olur bi ranza alalım dolabıda çiz yaptıralım.bende diyorum bu tam bi duvarı kapatıyo hersey bi yerde toplu durur bu olsun o da altını nası tmizlycek sök tak kullanışsz her konu açılışnda bunun yüzünden azcık sürtüşme oluyor.szce bunda ısrar edeymmi kullanan varmı eşim haklımı cevap bekliyorum lütfen
Bu güzel duruyor. Ama ranza daha iyi bence. Üste çıkan çekmecelimi o dolaplar aynı zamanda merdiven olarak kullanılacak. çekmece açık kalırsa çocuğun ayağı takılıp düşebilir. Bu arada üstdeki yatak galiba çok net göremedim.

Ranza yerden tasarruf sagliyo ama kullanisi zor temizlemesi vs.
Baza en dogrusu hem daginikligi da toplar tasindiginiz zaman da sıkıntı cekmessiniz.buyuyuncede kullanirlar. Daaha hesaplı olur.
Ama iste odada iki baza olrsa ortada oynama alanı kalmıyo

Back