Arkadaşlar bir arkadaşım var tek yaşıyor gece saat 5 gibi bir arkadaşı geliyor evine kapıyı açıyor yatmaya gidiyor. Sabah bir kalkıyor 100 bin tl tutarında altın 25 bin tl para yok. Arkadasi almis gitmiş. Aynı hafta da kendisine motosiklet alıyor oraya buraya para saçıyor. İşsiz güçsüz adamın teki zaten. Bu aradada bunun iş yerine gidip geliyor biliyorlar onun aldığını ama belli etmiyorlar nasıl aldın motoru diyormuş patronumdan avans aldim falan diyormuş. Neyse konusuyoruz 2 hafta oldu karakola gitmedim dedi. Sebep dedim. Kanitim yok kamera yok dedi. Olur mu öyle şey ya saçmalama git şikayetçi ol dedi. 2 hafta sonra gitti. Eve sivil polis geldi sen onu eve kendin almissin bizim yapacağımız bir şey yok kendin halletmeye çalış dedi diyor. Ben yine şok polis nasıl der bunu diyorum. Bir akrabam var aradim akıl verdi. Gidip motosikleti yakın zamanda aldı kanitlamasini istiyorum nasıl aldığını diyecek mahkeme hesap detaylarını falan inceler çözer dedi. Gittim söyledim böyle diyeceksin diye. Yine gitmemiş karakola. Gittim enistesiyle konuştum 1 ay içinde ödeyecek mecbur dedi. Yine şok oldum olabilir mi böyle bir şey ya. Gerçekten benim sinirlerim bozuldu sen nasıl duruyorsun diyorum. Polis gerçekten der mi bir şey çıkmaz. Kendin hallet diye.