Öyle kv lere de beter gelinler denk geliyor
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)
bu sefer de kv ne yapsa yaranamıyor tam tersi oluyor. Onu da gördüm çevremde. Yazık kadına nasıl gelin gelmiş diyorum. Ama genelde mutsuz oluyorlar işte yan yana olunca. Gerçi benim kv ile ilgili pek problemim yok kendi halinde bi kadın zaten psikolojik rahatsızlığı var onluk bir problem yok ama kp ve görümceler illahlah dedirtiyor. Bi kp gelinine küfür eder mi ya da görümce nankör bencil diyip üstüne vileda sopasıyla yürür mü? En büyük görümceyi hiç saymıyorum kızım 3 yaşındaydı onunla bile kavga etti, çocuğa annen şöyle pislik böyle o.... Diyerek bağrıyordu mesela. 5-6 yıldır yüzünü görmüyorum görüşmüyoruz, eşim de ablasıyla görüşmüyor. Kızım baba tarafına gitmek istemiyor. Babası kime gidelim diye sorduğunda hep anneannemlere gidelim diyor. Bi ortanca halasıyla babaannesini sevdiğini kp ve küçük görümce için eh işte diyor. Büyük görümce zaten yok halask değil ben onu tanımıyorum diyor. Ben yanyana oturupta mutlu olanına denk gelmedim. Uzak olmal en iyisi. İyi bile olunsa ister istemez problem çıkıyor.