Gelinlik Modelleri bu gelinlik?

çok şık ama sanki etek kısmı çok kabarık geldi bana :27: ama göğüs kısmındaki taş işlemeler çok hoş çok zarif ama alt kısmı pek hoşuma gitmedi tül olmasaymış belki biraz daha iyimser kılabilir diye düşünüyorum..:68: tabiiki sen beğendiysen sorun yok :34: birde gerçekten çok erken başlamışsın bakmaya evleninceye kadar çok karışıcak kafan daha iyice karıştırmasaydın keşke :97:

gelinlik guzel ama dugunden sonra dugun cd ni izle en cok gozune takilan sey ustunu cekistirmek olucak bence ..straplez kesin gelinlikleri rahat bulmuyorum kanimca :)) tercih meselsi

üst kısmı gayet hoş ama altı tülleri biraz daha böyle kat kat olsa kabarık daha hoş olur bence

epeyce kabarık bir model buyüzden boyunun buna uygun olup olmayacağını düşün derim
kısa isen bukdar kabarık bir gelinlik seni daha yere yakın gösterir yani kısa:)
ama uzunsan sorun yok istediğin gibi giyebilirsin
ama sana şunu diyim baktığın milyon tane model olsada son an buluyorsun istediğini:)
zevkler değişiyor heleki bir sene sonraya neler değişir neler:)

üstü güzel canım,altının kabarıklığıda güzel ama o kabarıklık biraz daha aşağıda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...yani üstü belini sarsın diye düşünüyorum...ama tabiki senin gölün nasıl isterse öyle olur inşallah canım....Allah mutlulukla giydirmeyi nasip eder inşallah

rahat bi gelinlige benziyo, bence bunun icinde diledigin kadar gobek atip oynarsin.
gelinligi begendim farkli bence, bende allah nasip ederse evlenecem yazin, boyle bisi dusune bilirdim:34:

çokı güzelmiş çok beğendim işlemelerini:46: ama gögüs dekoltesi bi gelinlik için çok fazla bence straplez olsa daha güzel durur gibi ama tercih sizin tabi ki :26:hayırlı olsun:nazar:

bende bayıldım valla :(dikerlermiki bunu dikebilirlermi fikfriniz varmı?

ayy bunun haziri olmali yaa, benim gelinlik diktirmeye vaktim ve zamanim hic yok:53:
bence cok iyi bi moda evinde diktirebilirler, boyle hazir kumaslar varsa tabi, ama yoksada ve dugun icin zamaninda coksa bence dikerler

ayy bunun haziri olmali yaa, benim gelinlik diktirmeye vaktim ve zamanim hic yok:53:
bence cok iyi bi moda evinde diktirebilirler, boyle hazir kumaslar varsa tabi, ama yoksada ve dugun icin zamaninda coksa bence dikerler

zamanım çok bi sürü ama daha şimdiden bi gelinlik arşivi ayakkabısı duvakı çiçeki aksesuarı dosyalarım var:(. ama şimdiden deli oluyorum heves yapıyorum acaip.

zamanım çok bi sürü ama daha şimdiden bi gelinlik arşivi ayakkabısı duvakı çiçeki aksesuarı dosyalarım var:(. ama şimdiden deli oluyorum heves yapıyorum acaip.

ya cok guzel yaa, simdiden basla bu tur hazirliklara. bende bu yil icinde bir suru gelinliklere ve gelinlere baktim, neyin guzel oldugunu (yani bana gore) daha iyi anladim. suan mesela ne istedigimi biliyorum ama tabi canli gormek ve giymek baska. ins gelinlik almaya gittigimde kafamdakileri bulurum. :61:

bu gelinlige bayildim bi kez daha eklemek istiyorum:81:

Back