Gelinlik Modelleri Bu Gelinlik Sizce Nasıl

ben genelde kbarık taslı gelınlıklerı sewerm ama
bunuda ck begendm gercekten

Bencede Belindeki taşlı kemer çok güzel değil. Orda farklı birşey olursa güzel bir gelinlik.

kızlar çok kararsızım yorumlarınız içim çok teşekkür ediyorum kararsızlığım devam ediyor :)

Daha güzelisini bulabilirsin açıkçası bnm hoşuma kemeri hoşuma gitmedi :) straplezi de çok aşağıda geldi bana

o kadar çok gelinlik modeli denedim ki artık hepsi aynı gelmeye başladı. bu fotoğrafını koyduğum biraz farklı gelmişti. sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.

sade ve şık ama bence göğüs altında kalın bi kuşağı arkada fiyonk yapsan sanki daha bi güzel olur

bence güzel değil...straplez okadar aşağıdaysa eğer ve sizin göğüsleriniz büyükse hoş durmaz ama eğer küçükse de içine portakal koyulmuş gibi durur:) saç modelini düşünme bile....bence resimdeki bayan güzel değil umarım siz çook güzel olursunuz...

Bu kiz gibi zayif ve uzun boyluysan. yakisabilir sanada. Degisik bi model. Ama saclari güzel degil

gelinlik hos ama böyle " woow " dedirtecek biseyi yok nedense

birde dikkat etmen gereken seyler var gelinlikte,
eger büyük gögüslerin varsa, straplez giyersen dahada büyük görünürler..
uzun boyluysan kabarik gelinlik kötü durmaz ama kisa boyluysa fazla kabarik olmayan
tercih etmelisin vs..
bu yüzden hem $IK hemde fizigine uyan bir gelinlik secmeni dilerim

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım yorumlarınızı dikkate alıcam

mrb cnm çok sade gelinlik bana göre daha gösterişli olmalı o gün ışıl ışıl parlamalısın:)

Ben taşlı gelinlikleri sevmem gönlüm hep dantelden yanadır ama bu sade ve şık bir gelinlik beğendim:) ammave lakin daha güzellerini bulabilirsinn bence

bence cok zarif ve şık...belindeki detayıda hoş duruyor ve gelinligi tamamlamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…