Gelinlik Modelleri Bu gelinliği almalı mıyım? :)

BanuNurrr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
32
11
8
33
Kızlar merhaba. Gidip denedigim tek gelinlik. Ben cok begendin tam istedigim gibiydi ama su an tereddute dustum. Fikirlerinize ihtiyacim var :) sizce nasil? Eksigi, fazlasi...?

Eklentiler

• PicsArt_01-16-02.43.22.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 1.190
Askı kısmı hoş gözükmüyo. Kalın gibi geldi.

Bende alt kismini cok begendim ama sag kolunun ustundeki detay hic hosuma gitmedi yama gibi duruyor ust askisi degisirse cok hos olur bence :)

Bencede askı kısmı kalın olduğundan hoş durmuyor.Böyle dantel askılarda biraz daha ince olanı hoş duruyor..Birde giydiğiniz gelinlik sanırım üst bedeni size uygun değil oturmamış o göğüs kısmı.Birde modelin üst kol kenarındaki çıkıntı hoş durmuyor..Şu modellere bakın böyle oturmalı o dantel kısım

Askı kısmı hoş gözükmüyo. Kalın gibi geldi.

Bende alt kismini cok begendim ama sag kolunun ustundeki detay hic hosuma gitmedi yama gibi duruyor ust askisi degisirse cok hos olur bence :)

Ayy arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkurler. Belirtmeyi unutmusum bu deneme modeli kol kisimlari bu sekilde olmicak. Tadilata giricek onlar igneyle tutturuldu :) bu sekilde olucak kol ve yaka kismi

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-09-18-25-03.png
    201 KB · Görüntüleme: 1.022
Ayy arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkurler. Belirtmeyi unutmusum bu deneme modeli kol kisimlari bu sekilde olmicak. Tadilata giricek onlar igneyle tutturuldu :) bu sekilde olucak kol ve yaka kismi

Hııım böyle olacaksa çok hoş duruyor.Bu arada ekteki prenses model harika

Ben gelinlikte göğüs dekoltesini beğenmiyorum. Masumluğunu kaybediyor gibi geliyor. Tabi karar sizin. Bu arada mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun :)

Omuzlari tadilata giricek oyle degil :)
O halde ıcıne sındıyse al aklın kalmasın bır kere gıyılecek bişi bu arada benımde gelınlıgım ılk grdugum gelınlıgımı almıstım grunce asık oldm resmen gelınlıgımı grdukten snra baktıgım gelınlıklerın hıc bırı gzume guzel gelmedı ve ben bayramlık alırken bıle sabahtan cıkıp akşaama kadar dlanırdım

Kızlar merhaba. Gidip denedigim tek gelinlik. Ben cok begendin tam istedigim gibiydi ama su an tereddute dustum. Fikirlerinize ihtiyacim var :) sizce nasil? Eksigi, fazlasi...?

Biraz daha dolaşın bakın ya ben 2 ay boyunca dolaştım baktım ettim. Tam ilk beğendiğimi alıcam derken bambaşka bi gelinlik aldım. Belki içinize sinecek olan başka şeyler çıkar :)

Bu çok güzel

tadılattan snra çok hoş olur ben begendım ugur getırsın mutluluk getırsın ınsallah :)

Bence askilari tam uzerine oturtuldugunda zaten guzel olur.. Etek kismi cok guzell almalisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…