Gelinlik Modelleri bu gelınlıge bayıldım sızce nasıl

Beğenmedim. Hiç tarzım değil. Çok kabarık, duvağı da çok abartılı. Kafanın tam üstüne kadar çıkıyor.
Bergüzar Korel'in de öyleydi. Hiç beğenmemiştim.
Gelinin yüzünü örtüyor sanki, gölge düşürüyor öyle olunca.
Çok demode geliyor bu kadar kabarık ve bembeyaz gelinlikler bana.

Ben bayıldım. Çok güzel. Benim duvağım da topuzun üstünden takılmıştı. Sade gelinlikler çok hoş
gelın dedıgın duvaklı olur kımı duvak bıle takmıyor o zaman senın gelın oldugunun ne anlamı kaldı
Omuzdaki askı kısmı çok hoş mutluluklar diliyorum şimdiden :)
omuzlarında bu tur ayrıntıya yer verıcem cunku straplez gıyınmıyorum tatlım
hoş bi gelinlik, beğendimm
bencede cok hoss

yorumun ıcın mersi bebgım

25 ağustosta benimde düğünüm canım ve bende duvak olarak bundan yaptırıcam ancak gelinlikte istediğm bir model yok. ama bu gelinliğe bayıldım belki bende düşünebilirim bu modeli

25 ağustosta benimde düğünüm canım ve bende duvak olarak bundan yaptırıcam ancak gelinlikte istediğm bir model yok. ama bu gelinliğe bayıldım belki bende düşünebilirim bu modeli

bu gelinliği bende gelinlik21 de görüp bilgisayarıma kopyalamıştım.bencede çok güzel ama benim denediğim prenses etekli gelinlikler bende güzel durmadı mecbur etekleri klasik inen bir gelinlik aldım.sen de önce bu türleri dene güzel durursa model olarak çok güzel...

Güzel bir gelinlik, düşük omuz çok hoş. Taş işlemeler belki azaltılabilir ya da inciyle değiştirilebilir. Onun dışında çok zarif, mutluluklar şimdiden.

Çok beğendim özellikle kollarındaki tülü straplez gelinlik sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…