kızlar ben prenses etek ve duvagı yukardan sevıyorum cokta acık gıyınmıyorum sızce bu gelınlık nasıl tam ıstedıgım gıbı aslında ama sızınde fıkrınızı merak edıyoum
tatlım kollarımda bu tarz tul yada apolet tarzı bısı dusunuyorum zatenkollarındaki o tüller olmas harikaa
onlarla rahat hareket edemezsn
bende aksıne sonük duran eteklerden hoslanmıyorum elbette zevk meselesi gelınlık dedıgın kabarrrrırkkkkkk olmalıben boyle kabarık eteklı gelınlıklerden pek hoslanmıyorum :)) ama herkesin kendi zevki Allah mesut etsin cnm
canım tarz olarak begendım bende bı kac degısıklık yapabılırım benım dugunde 9 hazıranbence muhteşem bir gelinlik geçen hafta bende karar verdim bunu diktiriyorum sadece arkasında değişiklik yapılacak 10 temmuzda benim üstümde olacak:)) sanada şimdiden mutluluklar
Ben bunu görmüştüm bir yerlerde, beğenmiştim. Bence gayet güzel, klasik bir gelinlik. Allah mesut etsin.
gelin çiçeklerine bayıldımm.ayakkabını da ona uygun seçersin :))allah mesut etsinn
daha hıc bakamadım bı vaktım olmadı anca bole ınternetten baktıgımla kaldım ama bıan once gıtmelıyım yoksa dugune gelınlıksız cıkıcamsen sipariş verdinmi canım ben izmirdeyim izmirde diktiriyorum bu gelinliği
tatlım gelınlık cok ama cok sade normalde ben gosterıslı şatafatlı seylere bayılırım suslu puslu olmalıydu ama anlamadım bu gelınlıkte kaldım yanıcanım gelinlik çok güzel ama anlam veremediğim tarif edemediğim bir eksiklik var gelinlikte bulamadım onu:))) ama çok güzel mutlu mesut giyersin inş aynı hafta gelin oluyoruz:))
ben de beğendim gelinliği istediğin gibi diktirebilirsen çok güzel olur. fotoğraftaki bayana da çok yakışmış zaten.
çok güzel canım.aynısı yaptır harika bir gelinlik ama askılarını zincir askı düşünebilirsin.şu çağla şikel gelinliğindeki gibi.
çok güzellmişş gercekten....duvagıda 10 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?