• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu fotoğraftaki saç rengini nasıl elde edebilirim?

$298650_221049691288097_137010283025372_585007_2091934246_n.jpg $Adsızcıkk.png

bak canım kahve bakır da benzıyomuş..

sacın ne kadar koyu bılmıyorum boyle bı renkle karıstırsan çok mu acık olur ki:44:

Fotografta biraz koyu cikmis ama o sac rengi aslinda bu resimdeki gibi.

Ben bu rengi bakir kizil ile elde ettim.

86.40KIZILBAKIR.jpg

Ay çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum :)

Rica ederim canim... :34:

Artık dalgalı değil mi :O

Malesef boya yüzünden kaybettim dalgalarimi. :50: Saclarimin uclari sari ve bukle bukleydi...
Sanirim saclarin dogal renginde, o yüzden bastan uyariyorum seni.. Hele kizil cok zor bir renktir, hem cok akar hem de kurtulmasi kolay degildir. Sana tavsiyem ilk önce krepe balyaj yaparak veya sari tonlarini kullanarak o tip renklerden hevesini al öyle yap kizil. Direk kizil yaparsan ilerde sari veya dogal rengini istedin mi ulasamayabilirsin...

boyadıktan sonra muhakkak göster bizee :49:

Telefonumla pek kaliteli bir çekim olmasada gösteririm, umarım istediğim gibi olur.

Malesef boya yüzünden kaybettim dalgalarimi. :50: Saclarimin uclari sari ve bukle bukleydi...
Sanirim saclarin dogal renginde, o yüzden bastan uyariyorum seni.. Hele kizil cok zor bir renktir, hem cok akar hem de kurtulmasi kolay degildir. Sana tavsiyem ilk önce krepe balyaj yaparak veya sari tonlarini kullanarak o tip renklerden hevesini al öyle yap kizil. Direk kizil yaparsan ilerde sari veya dogal rengini istedin mi ulasamayabilirsin...

Yok daha önce saçımı 3 4 kere boyadım zaten dikkat edersen dipleri geldi 3 parmak kadar ama yakın renkler oldugundan belli olmuyor. Tavsiyen için sağol :)

Telefon ile çektim, ışığı da göz önünde bulundurursanız saçlarım işte böyle oldu :)
$Fotoğraf0936.jpg
biraz daha koyu tabi rengi açık çıkmış ışıktan.
$Fotoğraf0921.jpg

Back