• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Bu fotoğraf gerçeği yansıtmıyor’

Hayyal oradan bana yazıp durma, alıntıla ve öyle yaz. Alıntılamıyorsan beni ima ederek konuşma lütfen.
A diye bir haber çıktığında " ama bunun birde b si var diye hiç alakasız yorumlar yapan sen bari bunu yapma..

Yorumlar yorum olalı bu kadar alakasızlık görmemişti.
Rengini gün geçtikçe belli ediyorsun.
İşine gelince alıntıları dahi görmeyen 1sen birden Şahin kesildi ne hikmetse.
Bence yanlışını kabullenip haklısınız videoya bakmadım desen konu çoktan kapanmıştı.
Neyi savunuyorsun hakikaten? :)

Konu Türkiye ama yine düşmanlık. Çünkü asıl dert Tayyip Erdoğan.
Bu kıskançlık , düşmanlık neden ? Açı farkıymış.
Gözlerinize mi inanalım böyle yanlı haber yapan kişilerin hasetliğine mi ?
Ne geçecek eline açı farkı yorumuyla ? Türkiye bunu hak etmiyor demek vatan düşmanlığı değil mi ?

Rahmetli ecevit in fotoğrafı da mı açı farkıydı ?
bu haberin düşmanlıkla alakasını çözemedim.

Ama danışmanı da fotoğrafın açıdan kaynaklandığını söylemiş demek ki erdoğan haberlerden ve fotoğraftan rahatsız olmuş. Buna saygı duymak gerekmez mi. Esprili bir fotoğraftı ve geçti. Eminim erdoğan da gülmüştür ama gerçeğin bilinmesini istemiş.
tabii ister. çünkü yakışmaz bir cumhurbaşkanına o hareket. oda danışmanına bunu bildirmesini istemiş. yanak okşamak falan hoş değil çünkü. böyle anlaşılmakta kim olsa istemez zaten

İnsan yanlış düşündüğünü ya da yanlış anladığını itiraf edip birilerini durduk yere suçlamak ile yanlış yaptım kusura bakmayın derse küçülmez aksine büyür...
Anlayabilene.
Henüz Biri daha bitmeden ve yeni atarlı savunucular gelmeye başlamadan ilgili videoyu birisi şuraya eklese de biz de gerçeği anlatmaktan bir hal olmasak?
Olmaz mı? :KK51:

1Sen 1Sen elbette konunun içeriğine yaptığın öfkeli yorum konu sahibini bağlamaz . Nedir bu düşmanlık diye medyayı hedef aldım diyorsun , amenna.
Yalnız işin aslını ortaya çıkaran her hangi bir medya organı değil ki. Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı ''olay öyle değil , böyledir'' diye tweet atıyor .Onun açıklaması da doğal olarak haber oluyor .

Ve cidden birilerinin yanağını okşadık diye , sevinip gurur duymayalım . Erdoğan'ı Obama ile kanka görmek beni pek mutlu etmez açıkçası .

Ayruca anlamadığım Erdoğan severler böylesi laubali bir pozun nesini savunabilirler ki?
Bizlerden önce kendileri bunun doğru olmayacağını savunmaya geçmeleri gerekir.
Bir "Erdoğan sever" :-)KK70:) olarak cevap verme ihtiyacı hissettim. Konuya olumsuz yorum yapan sadece 1Sen. Çoğul konuşmayın lütfen, ben çok normal bir haber olarak gördüm bunu.
Misal, başka 2 devlet Başkanı böyle bir poz verseler manşetlere çıksa, 'bunlar yoksa hı!?' Diye sapkın imalara başlarlardı.
Nedense konu Erdoğan olunca, yaptığı söylenilen her davranış doğru ve gurur verici oluyor.
Yapmamış olsa bile... :KK53:

Bence 1Sen de dahil, hiç kimse fotoğrafın gerçek olma ihtimalinde bile bunun gurur duyulacak birsey olduğunu düşünmemiştir... güldük geçtik...

yalan haber yapılmış gibi tepki vermişsin,yorumunu tekrar oku istersen:KK66:

Yahu yalan haber yapan kim okypete mi ? Muhabir mi o ?
İster yalan derim habere ister demem , bundan kime ne ?
Bunu devamlı yapanlar mı karşı çıkacak ?

Bir "Erdoğan sever" :-)KK70:) olarak cevap verme ihtiyacı hissettim. Konuya olumsuz yorum yapan sadece 1Sen. Çoğul konuşmayın lütfen, ben çok normal bir haber olarak gördüm bunu.

Hayır, bu kareden Mutlu olan insanlar gördüm de.
O yüzden çoğul konuştum. Genel bir konuşmaydı yani.
Olması gereken senin yaptığın zaten ;)
Bunun mutluluk verici bir yanı yok.
Başka 2 devlet Başkanı bu pozu 'bilinçli' verse insanlar neler demezdi.
Bürokraside laubaliliğe yer olmamalı.

1Sen 1Sen elbette konunun içeriğine yaptığın öfkeli yorum konu sahibini bağlamaz . Nedir bu düşmanlık diye medyayı hedef aldım diyorsun , amenna.
Yalnız işin aslını ortaya çıkaran her hangi bir medya organı değil ki. Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı ''olay öyle değil , böyledir'' diye tweet atıyor .Onun açıklaması da doğal olarak haber oluyor .

Ve cidden birilerinin yanağını okşadık diye , sevinip gurur duymayalım . Erdoğan'ı Obama ile kanka görmek beni pek mutlu etmez açıkçası .
Yanağını okşaması, makas alması "ay ne kadar şirinsin"anlamında değil. Protokol üstünlüğü sağlamak. Ve onun üstünde bir hareket yok, başkanlar arasında her tokalaşmada protokol üstünlüğü sağlama savaşı var, biz pek dikkat etmiyoruz ama görgü ve protokol eğitimi alanlar bunun önemini daha iyi bilirler. Haliyle İnsanların sevinme sebebi, o üstünlüğü sağlamış olması.

Ama danışmanı da fotoğrafın açıdan kaynaklandığını söylemiş demek ki erdoğan haberlerden ve fotoğraftan rahatsız olmuş. Buna saygı duymak gerekmez mi. Esprili bir fotoğraftı ve geçti. Eminim erdoğan da gülmüştür ama gerçeğin bilinmesini istemiş.

Ama hala gerçek mi değil mi tartışması yaptığım sanılıyor , lütfen. Okypete , benim haberim deyince kızdım.

Yahu yalan haber yapan kim okypete mi ? Muhabir mi o ?
İster yalan derim habere ister demem , bundan kime ne ?
Bunu devamlı yapanlar mı karşı çıkacak ?
devam et 1sen.hatayı anlamak da bir erdemdir.

Bence 1Sen de dahil, hiç kimse fotoğrafın gerçek olma ihtimalinde bile bunun gurur duyulacak birsey olduğunu düşünmemiştir... güldük geçtik...

Sen bikaç saat önce bu fotoğrafı bana gurur duyarak atmadın mı? Bi söylediğinizin yaptığınızın arkasında durun artık.

görgü ve protokol eğitimi alanlara laubaliliği öğretmezler. görgü diyorsun. görgüde yanak okşayın denirse o görgüden çıkar. terbiyesizliğe gider.
Yanağını okşaması, makas alması "ay ne kadar şirinsin"anlamında değil. Protokol üstünlüğü sağlamak. Ve onun üstünde bir hareket yok, başkanlar arasında her tokalaşmada protokol üstünlüğü sağlama savaşı var, biz pek dikkat etmiyoruz ama görgü ve protokol eğitimi alanlar bunun önemini daha iyi bilirler. Haliyle İnsanların sevinme sebebi, o üstünlüğü sağlamış olması.

Yorumlar yorum olalı bu kadar alakasızlık görmemişti.
Rengini gün geçtikçe belli ediyorsun.
İşine gelince alıntıları dahi görmeyen 1sen birden Şahin kesildi ne hikmetse.
Bence yanlışını kabullenip haklısınız videoya bakmadım desen konu çoktan kapanmıştı.
Neyi savunuyorsun hakikaten? :)

İşte böyle konuş hayal ki seninde rengini görelim. Öyle uzaktan uzaktan laf atma.
Zaten benim mesajımı ilk alıntılayıp saldırı pozisyonunu aldığın gün anlamıştım ne kadar renkli biri olduğunu ?

Genel konuşmak huyun galiba senin. Hangi alıntıya cevap yazmamışım söyle bakalım ?
Biri birşey deyince uzatıp konu yapmayı ne çok seviyorsun ..

Sen bikaç saat önce bu fotoğrafı bana gurur duyarak atmadın mı? Bi söylediğinizin yaptığınızın arkasında durun artık.
Gurur duyarak mı :KK70:ya bu fotoğraf tam da senin " erdoğan Obama'nın elini öpmeye çalışan yeğen gibi" bi benzetme yapmandan sonra çıkınca ve tam tersi olunca seni etiketleyerek bu fotoyu paylaşmıştım :) yani burda kendimizi yazıyla ifade ettiğimiz için bazen duygular tam olarak anlaşılmıyor... Bu fotoğrafı gördüğümden beri hissettiğim tek şey gülme gelmesi oldu :) hatta sen de seni etiketledikten sonra gülerek yanıtladın beni :KK53:

Back