A asiyek Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 100 3 27 Mart 2012 Konu Sahibi asiyek #1 Yeni üyeyim link verebilir miyim bilmiyorum ama duramadım hanımlar. dörtyüzbin tane fok öldürecekmiş vicdansızlar. İnsanlık mı bu yaa http://www.yasamdanizler.com/2012/03/kanada-fok-katliamna-devam-ediyor.html#more Son düzenleme: 27 Mart 2012
Yeni üyeyim link verebilir miyim bilmiyorum ama duramadım hanımlar. dörtyüzbin tane fok öldürecekmiş vicdansızlar. İnsanlık mı bu yaa http://www.yasamdanizler.com/2012/03/kanada-fok-katliamna-devam-ediyor.html#more
_DoLuNaY üst düzey DELİİİİ ;) Kayıtlı Üye 3 Ekim 2011 2.515 4 27 Mart 2012 Konu Sahibi asiyek #2 asiyek .!.: Yeni üyeyim link verebilir miyim bilmiyorum ama duramadım hanımlar. dörtyüzbin tane fok öldürecekmiş vicdansızlar. İnsanlık mı bu yaa VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSYaşamdan, Her Telden: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! Genişletmek için tıkla... sosteye kürk giyecek ya!! hangimiz hayvanız acaba?
asiyek .!.: Yeni üyeyim link verebilir miyim bilmiyorum ama duramadım hanımlar. dörtyüzbin tane fok öldürecekmiş vicdansızlar. İnsanlık mı bu yaa VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSYaşamdan, Her Telden: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! Genişletmek için tıkla... sosteye kürk giyecek ya!! hangimiz hayvanız acaba?
TUENNA ''YAREN'' Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 515 3 27 Mart 2012 Konu Sahibi asiyek #3 asiyek .!.: Yeni üyeyim link verebilir miyim bilmiyorum ama duramadım hanımlar. dörtyüzbin tane fok öldürecekmiş vicdansızlar. İnsanlık mı bu yaa VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSYaşamdan, Her Telden: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! Genişletmek için tıkla... insanlar vicdandan merhametten yoksun olunca her türlü vahşeti yapıyolar malesef, elbet her bir yaptıklarının hesabını bigün verecekler.
asiyek .!.: Yeni üyeyim link verebilir miyim bilmiyorum ama duramadım hanımlar. dörtyüzbin tane fok öldürecekmiş vicdansızlar. İnsanlık mı bu yaa VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSYaşamdan, Her Telden: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! Genişletmek için tıkla... insanlar vicdandan merhametten yoksun olunca her türlü vahşeti yapıyolar malesef, elbet her bir yaptıklarının hesabını bigün verecekler.
A asiyek Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 100 3 27 Mart 2012 Konu Sahibi asiyek #4 hangi vicdan kabul eder ki bunu,hayvancıkların canlı canlı derilerini yüzüyorlar.
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 60 27 Mart 2012 Konu Sahibi asiyek #5 Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
A asiyek Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 100 3 28 Mart 2012 Konu Sahibi asiyek #6 Gazete yazıyor, katliam başlamış. Elleri kırılsın inşallah.
A asiyek Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 100 3 28 Mart 2012 Konu Sahibi asiyek #7 ************************** Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2012