• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu fiyata bu ev sizce nasıl?

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
meraba arkadaşlar bu konuyla ilgili daha öncede konu açmıştım ev almakla ilgili.hala ev bakıyoruz gecen bir eve baktık yüksek giriş 3+1 95 mk iki balkonlu bina sıfır hatta hala inşaat halinde ben bitmişini gördüm 1 aya kadar tamamlanıyor ve fitatı 65 bin lira cepesi güney biz zaten bu fiyatın üstünta ev alamıyız şimdilik. hem sıfır olsun hem güzel olsun dedik bu fiyatada anca girişler var ben kendm oturmucam kiraya vercem kendmde kiradayım.birde sizin fikrinizi almak istedim sizce nasıl kızlar?

alınmıs alınmıstır derım ben.sımdı bı yerdeb baslayın ılerıde satıp daha ıyısını alırsınız ınsallah

bende kıraya cıkıyoruk yuksek gırıs 95 metre kare hıc balkonu yok
bence ıyı ama odalar cokmu kucuk 3+1 ustelık
amma fıyat bedava..
kredılımı alıcaksınız

hepinize cvpınız için tşk ederim kızlar.kredile alıcaz ev ankara kazan da bilenler vardır ilerliyo her yer inşaat metropol ilçe oldu evin yeride hastane yanında çarşıya pazara yakın.şimdi evde oturamıcam kiraya vercem ilerde oturma imkanım olursa oturmayı düşünüyorum.evin borcu bittikten sonra satıp daha iyisi almaıyda düşünüyoruz ,şimdilik hem birikim yapmış oluruz hemde bi evimiz olmuş olur dedik.

kazan merkeze yakınlığı dolayısıyla gelişime açık bir ilçe iyi biliyorum çünkü köyümüze giderken ordan geçiyoruz...65 milyona gayet iyi ...bir eviniz olsunda nerde olursa olsun satar daha iyisini alırsınız girişte oturan bisürü insan var bence ilerde oturursunuzda kaçırmayın derim .

meraba arkadaşlar bu konuyla ilgili daha öncede konu açmıştım ev almakla ilgili.hala ev bakıyoruz gecen bir eve baktık yüksek giriş 3+1 95 mk iki balkonlu bina sıfır hatta hala inşaat halinde ben bitmişini gördüm 1 aya kadar tamamlanıyor ve fitatı 65 bin lira cepesi güney biz zaten bu fiyatın üstünta ev alamıyız şimdilik. hem sıfır olsun hem güzel olsun dedik bu fiyatada anca girişler var ben kendm oturmucam kiraya vercem kendmde kiradayım.birde sizin fikrinizi almak istedim sizce nasıl kızlar?

istanbulda yaşamıyorsunuz sanırım bence süper daire kaçırmayın derim hemde sıfır.. neden ev alınca kiraya veriyorsunuz ki direkt siz oturun... Her kiracı kendiniz gibi olmayalabilir..Siz ayrı kirada ev ayrı kirada mantıksız bence..hem sıfır ev gibisi yok tertemiz..özellikle banyosunu ve tuvaletini ilk sizin kullanıcak olmanız temizlik ve titizlik açısından paha biçilemez.

Back
X