• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU FIRSAT KAÇMAZ Karaca Fine Bone 8054 yemek takımı 84 parça HEM DE BU FİYATA

kuzusunun_anasi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
99
90
298
Evlendikten sonra aldığım ama yemek takımlarıyla pek aram olmadığı için hiç kullanmadığım yemek takımımı satmak istiyorum. Kırık eksik vs herhangi bir sorunu yoktur. Normalde 1100-1500 TL arasında satılmaktadır. 850 TL'ye vermek istiyorum. (Az da olsa pazarlık yapabiliriz :)) Kırılmaması için evden gelip alınması lazım. İstanbul'da oturuyorum.
karaca.jpg

- 12 Adet Yemek Tabağı
- 12 Adet Servis Tabağı
- 12 Adet Pasta Tabağı
- 12 Adet Çorba Kasesi
- 6 Adet Kahve Fincanı
- 6 Adet Kahve Fincan Tabağı
- 6 Adet Çay Fincanı
- 6 Adet Çay Fincanı Tabağı
- 2 Adet Kayık Tabak (24 Cm)
- 1 Adet Kayık Tabak (32 Cm)
- 1 Adet Sosluk
- 1 Adet Sosluk Altı
- 2 Adet Kürdanlık
- 2 Adet Tuzluk
- 2 Adet Biberlik
- 1 Adet Çorbalık (Kapaklı)

Son düzenleme:
770 TLye indim. Düşünenlerle özelden pazarlık yapabiliriz.

mağazalardan alındığında taksit imkanı oluyor siz peşin sattığınız için bu fiyatlar biraz yüksek kalıyor.çat diye 800 tl çok geliyor.ben de düşünüyorum misafir takımı almayı ama fiyat fazla geldi :/

mağazalardan alındığında taksit imkanı oluyor siz peşin sattığınız için bu fiyatlar biraz yüksek kalıyor.çat diye 800 tl çok geliyor.ben de düşünüyorum misafir takımı almayı ama fiyat fazla geldi :/

Haklısınız aslında ama ben taksitsiz ve şu an verdiğim fiyattan fazlasına almıştım. Sadece kullanmadığım için satmak istiyorum belki de birinin işine yarar diye ama çok fazla inemem çünkü satmaya mecbur değilim. Olmazsa ilerde kullanırım.

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

Canan Hanım, ben sorun yaşamadım. Ama sizin için üzgünüm. Fakat post tarihine dikkat ederseniz, zaten konu çok eski ;)

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

Back