- 14 Mayıs 2014
- 513
- 627
- 303
bence hayattan korkma çocuğunu mutsuz bi evde babaylamı yoksa mutlu bi evde sizinlemi geçirmeli ona ii karar verinPeki kizimi tek basima nasil buyutecegim? Ya zaten kizim olmasa asla cekmem tek düşüncem o.. berbat bir durummus bu. Rabbim dusmanima vermesin
Sevmek degil de kizimi babasiz birakmak tek bir akrabamin bile olmadigi bu sehirde yapayalniz kalmak korkutuyor beni
Aynen oyle arkadasim. Onlar benim annem babam herseylerim. Esimin bu yaptigini ne omlar unutacak ne de benkeske iyi bir maas almak yeterli olsa .Insanin anne babasinin caninin yanmasi cok col kotu dimi
Merhaba merak ettiğin icin tesekkur ederim. Bir cok sey oldu. Kayinvalidem geldi bize. Resmen yalvardi agladi. Tansiyonu falan cikmis. Hatta acile gitmislre ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Esimde biraz geri adim attı. Ses kayitlsrini sildiğini soyledi. Yemin de etti ne kadar dogru bilmiyorum tabi onu da. Sonuc olarak bosanmama karari aldik kizimiz icin. Ama esim annemi silmiş hayatindan. Evimize gelebilir kalabilir ama benden onla konusmami bekleme dedi. Ne annem ne de babam gelip kalir bir daha bizde o da var. Bu kadar olayin üstüne esimle tabiki can ciğer kuzu sarmasi değiliz. Zamana ihtiyacım var. Kolay bişey degil yaşadıklarım. Gerçekten kizim olmasa asla geri adim atmazdim. Ben kesin kararımi vermistimm belki bazilariniz elestircek beni kötü yapmışsın niye baristin dicek ama iki durumuda teraziye koydum ve bu durum agir basti..kayinvalidem benim yanımda yer aldi. Esime gayet agir bir konusma yapti. Bunlarin da etkisi oldu.Durum bu arkadaşlar hakkinizi helal edin sizlerinde kafasini sisirdim.Bu konu noldu.konu sahibi arkadasim iyimisin sindurum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?