Teşekkür ederim önerilerin için canımCaren su.. Uzatmayacaksin,onu da dinleyeceksin ve sorunu ayni anda cozeceksin ertesi guneya da saate kalmayacak.evliligin baslarinda bunlar cok yasaniyormus ben de yasadim.uzulurdm spyelemezdm suratim duserdi..ama hcbi zmn uzatmadik biz,ayni anda tartistik ama cozduk! Hic kus kalmadik,o an kirildik kirdik birbirmzi ama konusmamak tabir yapmak ikimizi de nefessiz birakiyordu..benonu uzdugume o ben uzdugune yaniyordu.. Ikiniz de dualar edin toparlanin.birbirnizi seviyosunuz bu kdr severken nedir bu tartismalar derdik biz..siz d oylesiniz ama ikiniz de uzatmayin uzatip surat yapmak mahvedio her seyi..
eşiniz sizi memnun etmek için çok çabalamış ama karşılığı mutsuzluk olmuş.Teşekkür ederim önerilerin için canım
Elimden geleni yapacağım inşallah
aynen esimde oyle ben degismem boyleyim ananin evine gidersen git deyip duruyo cok sinirimi bozuyo .. bigün birakip gtcem gorcek ozaman gününüAy ben
îm
Off cok zor ya. Allah kolaylık versin ben de cok seviyordum cok mücadele ettim ama cok yıprandım olacak gibi değildi. Hiç yapıcı değildi sürekli küsüyordu bir adım yol alamıyorduk. Eşiniz inşallah düzelir ne diyelim..
Valla benim evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadasım vardı sürekli küsme huyu yüzünden bıraktım. Ömür törpüsü.. Adam cok haklı iyi katlanmıs 2.5 sene sana.
Köydeler.eşim borçlarımızdan dolayı çok yoğun okul yurt nöbeti evde eğitim hafta sonu kursu bi sürü şeye koşuyor. Evde bile doğru düzgün duramıyor.o yüzden gitmiyoruz aslında canım.yoksa direk gitme demedim bugüne kadar hiç.
Hatalılar bana karşı ona karşı.Ama buna rağmen hiç bi şey olmamış gibi davranması konu açıldığında sürekli savunma modunda olması beni üzüyor aslında yoksa her gün araşıyorlar.
Ben de hatalıyım gerçekten
Usandırdım galiba onu.
Dediğin gibi güçlü olmayı her şeye gülüp geçmeyi sorun etmemeyi çok istiyorum
Ya ne biçim cevap bu ya ,bide 30 kişi beğenmiş yorumu , kusura bakmayın ama bunu yazan bi kadın olamaz diye düşünüyorum!!
sana yakın bir arkadaşın bu şekilde gelip içine dökse böyle kabaca mı söylersin burda tanımıyo etmiyonuz diye herşeyi söylemeyi hak göremezsiniz!
@Ahhben Arkadaşım evliliğin ilk 1-2 yılı aynı evde yaşamaya çalışan insanlar arasında kavgayla geçermiş, bu bi alışma dönemi, birbirinizi iyi tanımadan da lütfen hemen çocuk düşünmeyin....
ben de 2 yıllık evliyim çok şükür şuan herşey iyi 1.5 yıl boyunca ne kavgalar ettiğimizi eşimle ben bilirim..
biraz olumlu yanları görmek lazım, hayat kısa birbirinizi üzmeye inan hiç değmez.[/QUOT
İnşallah canım bu aralar iyiyiz biraz şükür
Ben iyi olunca o da ii oluyo.farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?