- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi chocolategirl
öncelikle durumuna inan çok üzüldüm.bende evliyim ve bir çatı altındaki huzursuzluk başka hiç bir şeye benzemiyor biliyorum.
ama müsadenle içimden geçenleri yazacağım.
sen bile bile lades demişsin.daha ne bekliyordunki.2 ayda olmazdıda 2 yılda olurdu.ama sonuç değişmezdi.
evlenmeden önce ne halt olduğu belli olan bir adamı sırf seviyorum aşığım diye bırakmamanın cezasını çekiyorsun şimdi.
bak canım.aşk bu değil.aşk karşındakine koşulsuz şartsız kendini ezdirmek,her türlü hakarete seviyorum diye razı gelmek değil.
hiç bir aşk onurundan gururundan daha önde olmamalı.kendine saygın varsa tabi.ama kendisine saygı duymayana el oğlu hiç duymuyor malesef.sen üzgünümki bunun canlı bir örneğisin şu anda
evlilikten çok şey beklemedim diyorsun.son bir senedir bu adam böyle diyorsun.peki neden evlendin?neden bu kadar basite aldın?böyle bi aşk anlayışı olurmu?
eğer kendine olan saygını daha fazla kaybetmemek ve eşinin gözünde bir parçada olsa onurlu bir kadın olarak gözükmek istiyosan bu evliliği bitir.bu şekilde herşey dahada kötüye gidecek.
sana söyleyebileceği en ağır sözü söylemiş.senden çocuk istemiyorum demiş.
ben olsam o dakka bavulumu toplar giderdim.
bu kadar uzun boylu değil...
Kro'cuğuma katılmamak elde değil. Öncelikle 2 ayda bu hale gelen bir evlilikten fazla bir şey bekleme derim ben. Yol çok yakın senin için. Arkanda bırakacağın, düşüneceğin kimsen yok.
Aşkım bitmedi diyorsun ama inan bir gün bitiveriyor, işte o zaman kusurlarını affettiğin bu insanın sana merhaba demesi bile batacaktır sana. Ayrıca aşkın her şey olmadığınıda söylemek istiyorum.
Kendini değiştirmekle, karşındakini yok saymakla inan bir yere varamazsın. Kro'cuğumun dediği gibi bir erkek sana "senden çocuğum olsun istemiyorum" diyorsa kusura bakma güzelim ama malesef bu iş bitmiş demektir. Çünkü hiçbir erkek bu lafı kolay kolay söylemez.
2 ayda sana bu lafları söyleyen, senin tipinle dalga geçen bir adamın 2 yıl sonunda sana neler yapabileceğini tahmin bile etmek istemiyorum.
Bir arkadaşım aynen senin gibi kocasının her hatasını "ben ona aşığım aşık olan affeder" diyerek evliliğine devam ettirdi. Hala evliler ama öyle pişmanki, ayrılamıyorda çünkü 2 çocuk var geride. Adamın yaptığı hakaretlerin bini bir para.
İyice düşün taşın güzelim, bence yol yakın hemen geri dön.