• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ev eşyasındaki abartı konusunda bana katılan yok mu?

bazı ürünler vardır. sizinle beraber yaşar ve yaşlanır. bir ürün alırken, sadece ürün kalitesi değil, hizmet kalitesi, müşteri hizmetleri, teknik servis, garanti. vs.vs. eğer bunları istiyorsan ve ileri de karşılaşabileceğin herhangi bir problemde karşıda muhatap bulmak istiyorsan, mutlaka kalite ürün almak zorundasın. yoksa ucuz etin yahnisi olur. tefalden bir tencere aldım 10 sene kullandım. carrefourdan kendi markasında bir tava aldım 3 ay kullandım. durum aynen budur.

bunu tekstil, çoçuk arabası, puseti, beyaz eşya, tabak canak, vb. için söyleyebilirim.

fırın örneğim tesadüf etmiş belli ki,ben sizin yorumunuzu görmedim,aklıma böyle bir örnek geldi bunu konu sahibine yönelttim.istediğinizi alabilirsiniz bundan bana ne ki?iyi günlerde kullanmanızı dilerim.mesajımı yanlış anladığınızı düşünerek hakaretlerinizi üzerime alınmıyorum.kaldı ki şahsınıza yazmış dahi olsam söyledikleriniz fazla rahatsız edici.

ben rukiye hnmın yorumunda bir hakaret görmedim yanlış anlıyorsunuz.gören varsa söylesin. herkes özgür yorumlarını dile getirmiş kimsenin kimseye hakaret ettiği yok.

kimsenin ne kadar maas aldigini bilemem,fakat 5 yatak örtüsü 2 tencere takimi iviri ziviri bana abarti geliyor tekrar soyluyorum gercekci bulmuyorum:1:
yada ben yurt disina gelin geldigim icin bu kadar cok ceyiz almadim ondan mi gozume fazla geliyor bilemiyorum,aslinda benden hic ceyiz istemediler ama aldik yinede :ssz:
benim bildigim birde evin eksikleri filan evlendikten sonra yapilir benim bildigim ceyiz tencere tabak beyaz esya vs.
ama ceyiz topiklerinde limon sikcagindan tut saklama kabina kadar :1:

arkadaşım limon sıkacağıdır saklama kabıdır plastik şeyler bunlar alınır ama çifter çifteri geçtim beşer altışar alınması yanlış ne gereği var dıyoruz bizde. bn burda gördüm msela isim vermeyeyim çeyiz topiğinde yoğurt yapma makinasından tut kahve makınelerı keattle ları tost makinasından tut elektrik süpürgesi ütüye kdr üçer beşer yemek takımları bilmem neler.insanın inananası gelmiyor gerçkten bundan 3 tane mı almış diye sayfayı kaydırıp yukarı tekrar tekrar bakıyor insan acaba göz yanılması mı diyoruz kopyala yapıştır gibi her markanın tenceresini tabağını kaşığını örtüsünü bilmem nesini almış insanlar vr burda. Eşyalara tapan bir toplum oldk çıktık.hep dıyorm yıne dıyorm uzun ömrlü kullanıcağımz şyler tbiki brz kalıtelı orlda kırılıcak dökülücek modası çabuk geçicek tarzda şylere para saçılması mantıklı gelmıyor açıkcası.

ben rukiye hnmın yorumunda bir hakaret görmedim yanlış anlıyorsunuz.gören varsa söylesin. herkes özgür yorumlarını dile getirmiş kimsenin kimseye hakaret ettiği yok.

okuduğumu anlayabilecek kapasitede bir insanım,kendisi benim yazdığımı yanlış anlamış ve benim bu durumdan aciz olduğumu belirtmiş.. 'siz ve diğer arkadaşlarınız' tarzı bir ifade kullanarak gerilim yaşadığı diğer insanlara benim üzerimden dokundurma yapmış ki benim bu tartışma ortamında tanıdığım kimse yok.kötü niyetli bir yazı yazmadığımı da okuyan herkes görebilir.

yorumların hepsini okudum konuyu açan arkadaşıma ve diğer arkadaşların fikirlerinin bazılarına katılıyorum ve tüm yorumlara saygı duyuyorum ben de şöyle düşünüyorum ben eşya'ya değil eşya bana hizmet etsin... az olsun öz olsun zaten böyle düşündüğüm için salonuma vitrin,gümüşlük,orta sehpa ,tv ünitesi gibi eşyalar almadım inanın temizliğim o kadar basit oluyo (koltuklarım ,masam,ve konsolum) kendim de yorulmuyorummm...sırf marka olsun diye de bişey almıyorum mesela kirli çamaşır sepetleri var güzel hoş da duruyo ama 60-70 tl bence verilen parayı da haketmiyo böyle şeylere fazla para verilmez diye düşünüyorum Allah hepimize evlerimiz de sağlıkla sıhhatle oturmak nasip etsinnnn....

ısteyen parası olan alsın banane, vala :27:
ben bu ara ceyız boulumune kızların aldıklarına bakıyorum, ıcım acılıyo vala, özelıkle muffak eşyalarına baylıyorum..

bugun bı örtü gördüm alacam nan ondan :27::37:

Ben de mi alsam mutfakla aram pek yok ama :)))Ee,milletin parasıyla almıyoruz ! Alınteri :)))
Güle güle güzel günlerde kullansın kızlar... :)) :46:

arkadaşım limon sıkacağıdır saklama kabıdır plastik şeyler bunlar alınır ama çifter çifteri geçtim beşer altışar alınması yanlış ne gereği var dıyoruz bizde. bn burda gördüm msela isim vermeyeyim çeyiz topiğinde yoğurt yapma makinasından tut kahve makınelerı keattle ları tost makinasından tut elektrik süpürgesi ütüye kdr üçer beşer yemek takımları bilmem neler.insanın inananası gelmiyor gerçkten bundan 3 tane mı almış diye sayfayı kaydırıp yukarı tekrar tekrar bakıyor insan acaba göz yanılması mı diyoruz kopyala yapıştır gibi her markanın tenceresini tabağını kaşığını örtüsünü bilmem nesini almış insanlar vr burda. Eşyalara tapan bir toplum oldk çıktık.hep dıyorm yıne dıyorm uzun ömrlü kullanıcağımz şyler tbiki brz kalıtelı orlda kırılıcak dökülücek modası çabuk geçicek tarzda şylere para saçılması mantıklı gelmıyor açıkcası.

evet ben de görmüştüm tchiboda satılan karamelize makinesinden almıştı bir arkadaş çeyizine dumur olmuştum:) :53:

Ben o ewinin resimlerini çekipte kızlarrrr bakın bu da benim ewim diye paylaşanlara sadece gülüyorum...Büyük ihtimalle bekarlığında kötü bir ewde oturan, kendine özel bir yatak odası bile olmayan insanlar burda ewlerinin resimlerini paylaşarak hırslarını, komplexlerini tatmin ediyorlar sanırım...:)))

Valla kızlar benim anladığım şu; benim eşim evin tek cocuğu öğretim görevlisi,annesi babası memur...ben evlendiğim sırada calışmıyordum ama ailemin durumuda orta halli kendi evlerinde oturan annem işçi emeklisi babam da sertbest calışan bi aileyiz kardesimde üni öğrencisi...durumumuz buydu...yani iyi denilebilcek durumdaydık.ve aileler ellerinden geleni yapmalarına rağmen inanın zor evlendik.düğün yapmadık...burda ki evlerin yarısı kadar bile eşyam yok...burdaki ardaslarımın yarısı kadar bile çeyiz yapmadım...ama zaten benim de öyle meraklarım yoktu..aslında benim burda görüp de mutlu olduğum sey alsında genel olarak insanların maddi durumlarının iyi olması.valla seviniyorum herkes adına.ha benim o esyalara harcanak kadar param olsa valla o parayla o kadar ev esyası alcagıma 2.el küçük bi tekne alıp esimle koy koy gezerdim :) bizim en yakın arkadaslarımızdan biri evleniyordu ve evim evim güzel evim deki fotolar gbi döşediler evlerini öyle çok da zengin değillerdi ama inanın eşimle bizim istediğimiz tekne parası kadar para harcadılar....herkesin kendine göre bildiği var...herkesin hayat tarzı kendine göre...bana da cok sacma geliyor eve cok para harcamak hele kiraya cıkagın bi evi a dan z ye döşemek ama....durum bu :ssz:

Back
X