Bu ev beni delirtecek :(

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Selam .
12 yıl oldu evleneli ,kazandığımı yediğim ve aptal gibi ilerisini düşünmediğim için,çeşme hep akar sandığım için eve pek önem vermedim şimdiye kadar ..
Eşyalarım kaliteli orda bi sorun yok ama artık eskidi ..
Iki yıl kadar başka yerde yaşadığım için eşim ben yokken 3 lü koltukta yatmış adam 113 kilo koltukta ne yay kalmış ne sünger..
Otururken kıçımıza batıyo tahtası :işsiz:
Eskiden afilli kavgalarımız olurdu o kavgaların birinde herkul kuvvetindeki es kişisi gardrop kapaklarını kırdı :KK14:
Artizlik yapıp alırım yenisini yeeeaahh dedi tabii ki .ok aldı :tokat:
Gardrop kapagi kırık anlayacağınız 3 kapağı :silah:
Yatak odası için yollukları annemden getirmiştim perdem mor ,yolluklar kirmizi,dolap krem rengi ,battaniye pembe kafayı yicem oturup :ruh:
Salon halılarım açık renk üstünü örtecem derken biri anya biri konya birebir değil deli evi gibi :KK43:
Geldik mutfağa evim benden 2 yaş büyük beyaz ve mor dolap yaptırdım para bitti fayanslar mavili beyazlı kaldı :lülülü:
Ev sahibi olacak gözü kör olasıca tavana kadar fayans yaptırmış :KK14:
Yerler mozaik yapıştırmalı kağıt aldim onlarda kahverengi
Yaaaaaaa ben deliricem gerçekten :olamaz:
Soru basit
Ne yapicam ben ?
Hepsini değiştirsem en az 40 bin gider
Sorun bakalim para var mı?
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Boya alıp mutfak dolapların boyuyorsunuz. Çok az bir maliyeti var.yeni koltuk almaya maliyetli olur derseniz döşemesi var mis gibi uygun fiyata yapan vardır. Yeni almis gibi olur.hemen yatak odasındaki o mor perdeleri atin.Perde diktirmek pahalı derseniz zebra perde var hem tül hem stor yerine tek cam en fazla 300 lira tutar.

Boya alıp mutfak dolapların boyuyorsunuz. Çok az bir maliyeti var.yeni koltuk almaya maliyetli olur derseniz döşemesi var mış gibi uygun fiyata yapan vardır. Yeni almistim gibi olur.hemen yatak odasındaki o mor perdeleri perde doktorluk pahalı derseniz zebani perde var hem tül hem stor yerine tek cam en fazla 300 lira tutar.

Dolaplar yeni fayanslar ve yerler eski :(

Ya buraya 6 sene oldu taşınali sonra bi kira patlaması yaşandı 1000 liradan aşağı ev yok .
Dogalgaz elektrik cart curt 1500 lira .
Hem evi değiştirsem bu pis eşyalar yine benle gelicek
Offffff :110:
O zaman perdeleri zebra yapın zaten 1 odaymış, seramikler boyanabiliyordur belki onu araştırın. Koltukları da iyice bi araştırıp mümkünse döşemelerini değiştirin. Şimdilik bunlar geldi aklıma:))

Evde esas olan gösteris değil rahatlıktır
Evini beyazlarla donatıp hertarafa bilimum dandetler örtüp gece gündüz elinde toz bezi olan kaçıklar varya! Onlardan olcağıma kırık kanepeme razıyım

Yok be beyaz pembik gelinler gibi değil de böyle manyak evi gibi her şey ayrı telden caliyo...
Ayrıca kırık kanepe de totomu acitiyo:63:
Yenisini alsam 6000
Kaplatsam 3000 :işsiz:

Bana kızmayın ama gülümseyerek okudum çok tatlı anlatmışsınız:)
Öncelikle evinizde gereksiz gördüğünüz şeyleri çöpe atın. Hem göz yoruyor, hem de evi kalabalık uyumsuz gösteriyor.
Mesela bana vitrin denilen içine fincan tabak mabak konan şey çok gereksiz geliyor hem yer kaplıyor hem gereksiz:işsiz:
Daha sonra elinizde kalanları boyayabilirsiniz kendiniz, şeker pembesi gibi göze güzel gelen renklere. Youtube'da var videolar.
Geri kalan için de işe giremez misiniz? Çalışsanız? Size hak verdim kadınız evimiz güzel olsun istiyoruz erkekler bizim gibi düşünmüyor

Dolaplar yeni fayanslar ve yerler eski :KK43:
Yerler için de bi sıvı görmüştüm. Önce istediğiniz renge boyayıp Üzerin e o parlak sıvıyı döküyorsunuz. Cila gibi birşey. Ailemin yaşadığı şehirde görmüştüm. Yeri duvar boyası gibi birşeyle boyamışlar üstüne de o parlak şeyden dökmüşlerdi. Otel lobilerindeki gibi parlak bir zemin olmuştu. Ince cam gibi cilalı birşey. Alttaki boyanın deforme olmasını engelleyip parlak gösteriyor.
Iyi aklıma geldi, bulursam ben de balkonlara yapacağım:))

İnstagramda bir sayfa var etrafımdaki çoğu kişi bu sayfa sayesinde evini resmen yeniledi. Çok ucuza fayans boyayabilirsiniz,yerleri koltukları aklınıza gelecek her şeyi değiştirebilirsiniz

Bana kızmayın ama gülümseyerek okudum çok tatlı anlatmışsınız:)
Öncelikle evinizde gereksiz gördüğünüz şeyleri çöpe atın. Hem göz yoruyor, hem de evi kalabalık uyumsuz gösteriyor.
Mesela bana vitrin denilen içine fincan tabak mabak konan şey çok gereksiz geliyor hem yer kaplıyor hem gereksiz:işsiz:
Daha sonra elinizde kalanları boyayabilirsiniz kendiniz, şeker pembesi gibi göze güzel gelen renklere. Youtube'da var videolar.
Geri kalan için de işe giremez misiniz? Çalışsanız? Size hak verdim kadınız evimiz güzel olsun istiyoruz erkekler bizim gibi düşünmüyor

Heh işte bi de zebellah gibi bi vitrin var bi balyozda yere indiresim var onu :(
Pembe sevmem ben hem kırık gardrobu boyasam nolur ki tepemize düşecek artık
Offfff

Yerler için de bi sıvı görmüştüm. Önce istediğiniz renge boyayıp Üzerin e o parlak sıvıyı döküyorsunuz. Cila gibi birşey. Ailemin yaşadığı şehirde görmüştüm. Yeri duvar boyası gibi birşeyle boyamışlar üstüne de o parlak şeyden dökmüşlerdi. Otel lobilerindeki gibi parlak bir zemin olmuştu. Ince cam gibi cilalı birşey. Alttaki boyanın deforme olmasını engelleyip parlak gösteriyor.
Iyi aklıma geldi, bulursam ben de balkonlara yapacağım:))

Aa ne güzelmiş..Bakayım neymis

Back
X