Görüşmek istemiyorum seninle artık dedim. Tekrar affetirmek için uğraştı. Sen istesende istemesende artık hayatindayim dedi.Bunları anlamak mümkün değil bırak zoru dedikleri yaptıkları bir birini tutmuyorlar
Sanki sana inat yapıyor gibi çocuk gibi sen yaptın bende sana yaptım ohh der gibi
Yada senin gelgitlerin boğdu sıkıldı söyleyemedi şimdi yan çiziyor
Görüşmek istemiyorum seninle artık dedim. Tekrar affetirmek için uğraştı. Sen istesende istemesende artık hayatindayim dedi.
Ne arzuladığını mi? Bu ne rahatlık anam, adam level atlamış.
Arzuladigini söylüyor, ama henüz bir iliski için erken diyor. Seni senin silahinla vuruyor.
Benim beyin error verdi.
Ee yaptığın ne oyun mu oynuyorsun benle deseydin ya
Bence seni yokluyor gibi geldi.Acaba beni mi deniyor diyorum bazen. Çünkü yanindayken öyle girişimlerde bulunmuyor
Söyledim alakası yok kendimle baş başa kaldigimda hala bir ilişkiye hazır olmadığımı anladım diyor 2 senedir ilişkisi olmamış öyle görüştükleri olmuş ama ilişki boyutunda olmamış
Bende anladım hadi güle güle de gitsin zamanına yazık be
Ya görüşmek istemiyorum dedim sildim her taraftan yine napti ne etti beni ikna etti. Kafam çok karıştı ya. Sevgililer gününü bekliyorum ozaman ne yapacak ozaman belli olur diye düşünüyorum
Ergenseniz olur öyle,değilseniz psikoloğa gidin.İlişkiye hazır değilim sonra gel ne demek.Sadece kadınlar mı kindar ve nazlı,erkeğin böylesi daha pis oluyor kanıtlamış size.Unutmamış almış intikamını ergen beyniyle.
Senin zaten bu kişiye karşı yoğun hislerin yok, aksi olsaydı ilişkiye hazır olma konusu gündeme gelmezdi. İŞler böyle yürümüyor canım.
Eh arzulama kelimesinden yola çıkarak da diyebilirim ki, ortada bir ilişki bile yokken bu sözün söylenmesi karşı tarafın pek iyi niyetli olmadığını düşündürüyor. Zamanına yazık, defet başından.
Hani sen ilişkiye hazır değilsi ya, hiç birimiz aman bir sevgilim olsun diye düşünmedik zaten. Bir gün karşımıza biri çıktı, hoşlandık sevdik ve o şekilde başladık. Hazırız değiliz diye sorgulamadık. Sizin iş yaş yani...
Ha birde internetten tanıştınız... Aman güzel kızkardeşim, uzak dur...Ilk defa internetten biriyle tanıştım ve ilk haftasında sevgili olmak istemedim tanımak istedim öncesinde. Ama iyice saçma sapan bir hale getirdik ilişkiyi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?