• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler şaka mı?

ben daha önce bu yüzden konu açtığımda bana linç gelmişti bir sürü.

Sorun tamamen genç kızlarda.

Mesela diyorsunuz ya adam gayet medeni niye böyle bir şey yaptı? medeniyet böyle bir şey olmuş işte.

Siz kabul etmezseniz kabul edecek bir kız çıkar elbet. yeni nesil daha fena, arabası evi falan varsa otomatik eğlenmek için yalandan naz bile yapmayan genç bir kız bulup geceyi geçirir yani.

Maalesef durum böyle.

Naz yapmak, beklemek gibi bi durum yok 30+ üstü bayanlar için. Çünkü erkek direkt şunu diyor: Madem naz yaptın bay bay, ben seninle uğraşmam, insta kutumda 10 kız var hepsi senin aynin çok da fifi :KK70:

Burda suçlu erkekler mi kendini bu kadar ucuza özgürlük adında kullandıran kadınlar mı :
Midem bulandı 🤮 ee sizin mantığınıza göre erkekler aldatınca da suçlu olmuyorlar çünkü aldatabildikleri kadınlar olmasaydı aldatma eylemi de ortada olmazdı dimi ? erkekler ne kadar şanslı her kötü durumda arkalarında olan kadınlar bile var !

evet evet aynı böyle oldu ahdajdahdha. napalım dedi bende yemek yeriz şarap içeriz bir yerde dedim yani ben içerim sen ne içersin bilmiyorum dedim. bende şarap içerim ama yemeğe çok geç olur dedi :KK70:
ordan bi işkillendim dedim bu para harcamak istemiyor galiba. sonra tamam ben yerim o zaman dedim. sonra işte mekan neresi olucak dedi bak istersen dedim, ben bilmem pek oraları dedi.iyi ben bakarım o zaman dedim sonra işte ben eve de okeyim bu arada yazmış :KK70:
yemek filan da yerim diye korktu djgdkgjdjkgdj. oldu paşam gel evime ben enayi gibi yemeğini hazırlayayım bulaşıkları ıvırı zıvırı masa hazırlaması ne güzel hayat ya.
ayy seneler önce biriyle buluşma planı yaptık, geldim buluşma yerine. neredesin dedim
yemek yiyorum yarım saate geliyorum dedi
adam resmen +1 porsiyon yemek masrafı çıkmasın diye yemeği kız gelmeden hüpleteyim diye düşünmüş ama yakalanmıştı ahahaha

mekan için ben bilmem oraları demek yerine 3-4 yer bulup sana atsa, şunları buldum ama pek bilmiyorum, sen gittin mi daha önce diye sorsaymış keşke
kız bununla sevişmeye kalksan kondomu da sana kitlerdi boşver iyi olmuş kurtulduğun :D

ayy seneler önce biriyle buluşma planı yaptık, geldim buluşma yerine. neredesin dedim
yemek yiyorum yarım saate geliyorum dedi
adam resmen +1 porsiyon yemek masrafı çıkmasın diye yemeği kız gelmeden hüpleteyim diye düşünmüş ama yakalanmıştı ahahaha

mekan için ben bilmem oraları demek yerine 3-4 yer bulup sana atsa, şunları buldum ama pek bilmiyorum, sen gittin mi daha önce diye sorsaymış keşke
kız bununla sevişmeye kalksan kondomu da sana kitlerdi boşver iyi olmuş kurtulduğun :KK70:
oha hahahahahah bu ne ya :KK70: erkekler rezil varlıklar gerçekten bir kez daha anladım :KK70: kondomu alır boğazına sokarım onun djfdghdhghg. bu gidişle ilişki yapamayacağım :D

Kadınların sevişmesine karsi değilim herkes istediğini yaşasin ama erkekleri bu hale getiren birazda kadınlar siz durmuşsunuz kendinize değer verip değer vermeyen günü birlik yaşayanlar olduğu sürece erkekler daldan dala konacak çaba gostermek yerine
Kadınlar biraz zor olsun bu tabiattan böyle erkekler avcidir o özelliğini de kadınlar yok etti malesef

Geçen sene tanıştığım oturup kahve içtiğimiz bir arkadaş vardı, muhabbetimiz bir süre devam etti. hep görüşelim diye konuştuk, kendisi bursada oturuyor ben istanbulda.
en son geçen hafta yazmıştı önümüzdeki hafta geliyorum kendini ayarla diye. kendisinin 7 yaşında bir kızı var, benim de kızımın olduğunu biliyor instadan takipleşiyorduk.
dün akşam çarşamba için anlaştık, gelecek akşam yemeği yeriz ben şarap seviyorum diye şarap içelim diye anlaştık.
mekan bakmamı söyledi bende tamam yarın bakar haber veririm dedim.
bana ''ben eve de okeyim'' yazmış.
Nasıl yani ev nereden çıktı ben öyle bir kadın değilim görüşmememiz daha iyi dedim peki nasıl istersen yazıp beni instagramdan silmiş sabah fark ettim.
bu erkekler niye böyle oldu kimse çabalamak kimse zaman ayırmak istemiyor. böyle olunca da ben kimse ile görüşmez hale geldim.
evet erkeklerle yan yana gelmek bile istemiyorum artık doğru düzgün bitane adam kalmamış çevrede. resmen erkek düşmanı olup çıktım asla tahammülüm kalmadı. bunu zamanla atlatır mıyım bilmiyorum ama bir ilişkim olmayacak iyice umudum bitti bu konuda. çok da aramıyorum açıkçası illa biri hayatımda olsun istemiyorum ama erkeklerin direk böyle mevzuya girip cinsellik beklemeleri çok can sıkıcı.
Size kötüsü denk gelmiştir. Umudunuzu yitirmeyin.

Kadınların sevişmesine karsi değilim herkes istediğini yaşasin ama erkekleri bu hale getiren birazda kadınlar siz durmuşsunuz kendinize değer verip değer vermeyen günü birlik yaşayanlar olduğu sürece erkekler daldan dala konacak çaba gostermek yerine
Kadınlar biraz zor olsun bu tabiattan böyle erkekler avcidir o özelliğini de kadınlar yok etti malesef
Herkes tepki gösteriyor ama belki de.belli ki doğuştan aklı başında bireyler değiller.bizim yönlendirmemiz gerekiyor.her yoruma açık olmak gerek bence.sürekli birileri linçleniyor.amaç bağcıyı dövmek olmamalı, çözüm bulmak olmalı.

Benim de şöyle bir olayım olmuştu, gayet nezih bir şekilde Taksim metro çıkışında buluşmak üzere sözleştik. Geldim ben diye aradım, ya iki dakika yürüyedursan tarif ettiğim yere doğru dedi; tamam dedim başladım yürümeye heralde diyorum erken geldi bi cafeye oturdu tarif ediyor. Yürürken dedim Allah Allah Cafe de yok buralarda nereye çağırıyor. Neyse bi baktım bir sokakta bir apartman önünde salak salak sırıtıyor hoşgeldin diyor, evinin orayı tarif etmiş girsene ya iki dakika diyor. Be hey beynine osurduğum. Güya beni kandırdın oraya yürüttün, “yürüdüm artık girmek zorundayım” diye senin evine mi gireceğim? Hayır dedim ters ters döndüm gittim, sonra hırsımı alamadım bir mesajla saydırıyordum “Kezban demişsindir ama alakası yok tipini beğenmedim o tiple rüyanda görürsün” gibi, maalesef mesaj daha ulaşamadan engellendim :,)

Yoo niye moralin bozsunlar tam tersi olması lazım da bence dünya onların baktığı kadar güzel bir yer değil.şaşırıyorum doğrusu.

Eskiden öyle degildi şöyleydi dediginiz şeyler de yani sanki eskiden butun erkekler romantik prens miydi seks icin birlikte olan yok muydu? 😄
Erkekler birilerinden etkilenmediginde, aşik olmadiginda asik olacagi kadini bulana dek oturup öyleece beklemiyorlar, zaman dolduracak tanişmalar yapiyorlar.
Sirf sevişmek için sevgili taklidi yapmak, 2-3 ay para ve zaman harcayip duygulari varmiş gibi davrandiklarinda amaç degisiyor mu? Degismiyor eskiden bunu yapiyorlardi bence.

Ha size göre böyle "hödük gibi" direkt niyetini soylemesindense amaci sadece seks bile olsa beni kandirsin bir kac ay seviyor gibi yapsin derseniz onu da bi yerde anlarim ama erkekler de artik etkilenmedikleri kadinlarla sadece seks icin zaman ve paralarini harcamak istemiyorlar.
Seks icin zaman ve para harcayacaklari kadinlar da oluyordur elbet. 🙄(yeterince beğenirlerse)

Ben dunyayi pembe gormuyorum ama siizn kadar olumsuz da bakmiyorum. Nasil tarzda erkekleri çektigin biraz da seninle ilgili diye dusunuyorum hâlâ butun erkkelerin kotu oldugunu dusunmuyorum.

Benim de şöyle bir olayım olmuştu, gayet nezih bir şekilde Taksim metro çıkışında buluşmak üzere sözleştik. Geldim ben diye aradım, ya iki dakika yürüyedursan tarif ettiğim yere doğru dedi; tamam dedim başladım yürümeye heralde diyorum erken geldi bi cafeye oturdu tarif ediyor. Yürürken dedim Allah Allah Cafe de yok buralarda nereye çağırıyor. Neyse bi baktım bir sokakta bir apartman önünde salak salak sırıtıyor hoşgeldin diyor, evinin orayı tarif etmiş girsene ya iki dakika diyor. Be hey beynine osurduğum. Güya beni kandırdın oraya yürüttün, “yürüdüm artık girmek zorundayım” diye senin evine mi gireceğim? Hayır dedim ters ters döndüm gittim, sonra hırsımı alamadım bir mesajla saydırıyordum “Kezban demişsindir ama alakası yok tipini beğenmedim o tiple rüyanda görürsün” gibi, maalesef mesaj daha ulaşamadan engellendim :,)
ayyyyy daha neler duyup okuyacak bu gözler :D neyine güvenip de çağırmış oraya kadar acaba.

İnternet ortamı değil de reel ortamda arkadaşlık edinmeye çalışın. Tek başınıza olsanız neyse de Allah bağışlasın kızınız var. Umarım güzel bir ilişki yaşarsınız.
valla ben artık kimse ile yan yana gelmek bile istemiyorum uzun bir süre. tek odaklandığım işim ve kızım. ilerde düzgün birini tanırım elbette.

Herkes tepki gösteriyor ama belki de.belli ki doğuştan aklı başında bireyler değiller.bizim yönlendirmemiz gerekiyor.her yoruma açık olmak gerek bence.sürekli birileri linçleniyor.amaç bağcıyı dövmek olmamalı, çözüm bulmak olmalı.
1. Çözüm aile 2. Okullar 3. Toplum 4.Kisinin kendi aklı ruhu 5. Kadınlar
Çözüm silsilesi bu şekilde bizim toplumda herşey arızalı herşey yozlaşmış ve iğreti pandemiden sonra iyice millet kafayı yedi şimdi de ekonomi üstüne tuz biber oldu bu basitliklerin bile genel sebepleri var aslında sosyolojik bir durum...

Back