• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler şaka mı?

Hayir yani ilk bulusmada eve cagiracaksin bari kendi evine cagir, sana guzel bir yemek yapayim de, uyaniga bak hem yemek yaptiracak hem de aklinca sevisecek. Hem sizin cocugunuz da evde olmayacak mi, ne gibi bir cesaretle bunu teklif edebiliyorsun yani.

Ben de cok degil hepi topu 5 senelik evliyim ama benim flort donemimde denk gelen erkeklerin gidis yolu bu kadar yanlis degildi ya, bu BDV'deki erkekler beni her seferinde sasirtiyor. Ben ilk bulusmadan sevismeye karsi degilim bu arada ama her seyin bir yolu yordami var.
ya değildi eskiden bir çaba vardı yemeğe çıkar biraz sohbet et, tanı ne bileyim kendinden bahset hobilerinden bahset. birkaç kez görüş sonrasına bakarız yani anladım erkekler tamamen seks odaklı o kesin ama bu kadar da kolay olduğunu düşünmesi çok üzücü. o zaman bende hemen beklentiye gireyim diyim ki iphone 15 imi getir gel madem :D

Şaka bir yana zihninizin derinliklerinde ilişki oruntunuz üzerinde sorun olabilir . Boşanma travması yaşam güçlüğü vs bunlar zihnimizde bizi adam gibi adamlar bulmaz kodunu yaratabilir .
evet olabilir. ben zaten ilişkim olsun diye can da atmıyorum bu arada ama olacaksa da düzgün birşey olsun. ki bunun için de acelem gerçekten yokk işime gücüme odaklandım erkek yüzü görmek istemediğim bir dönemdeyim ama beyefendi yakışıklıydı Allah var şimdi. ona hayır diyemedim görüşelim dedim de bu kadarına pes. nasıl çalışmalıyım peki bu konuda? benim için şuan önceliğim maddi durumumu toparlamak sonrasına bakarım kafasındayım ama travmalarımdan dolayı tüm erkeklerin aynı şekilde olması beni bir tık üzüyor doğrudur.

Kaliteden yoksunlar. Eski erkekleri özlüyorum. Aylarca ilişkinin oturmasını bekleyen, bu süreçte kadına güven vermek için uğraşan. Kendi adima ikinci evliliğe çok zor karar verecek gibiyim.
ben tamamen kafamdan attım artık 2 inci evliliği nasıl olacak bu devirde gerçekten bilmiyorum. evlenip boşanmış erkeklere de artık cesaretim yok. onlar da zaten evlilik düşünmüyorlar.

ben tamamen kafamdan attım artık 2 inci evliliği nasıl olacak bu devirde gerçekten bilmiyorum. evlenip boşanmış erkeklere de artık cesaretim yok. onlar da zaten evlilik düşünmüyorlar.
İmdaat diye kaçmak istiyorum bu ülkeden. Avrupalı, Avrupa'da doğmuş şeker çocuklar gelsin karşımıza. Madem evlenmicez muhatap olduklarımız böylesi olsun.😁

Kaliteden yoksunlar. Eski erkekleri özlüyorum. Aylarca ilişkinin oturmasını bekleyen, bu süreçte kadına güven vermek için uğraşan. Kendi adima ikinci evliliğe çok zor karar verecek gibiyim.
Şu anlattiginizi yapan erkek gözümde Henry cavillden bile daha seksi ve erkeksidir . Böyle bir erkeğe kesinlikle şans veririm. Bence erkeklerin kaybettiği şey tam da bu .

evet en azından zamanımı harcamama sebep olmadı kendini hemen gösterdi.

inan böylesi daha iyi

başıma 1000 beteri geldi

aylarca bana aşk nağmeleri attı ailemle tanışmak için gelecekti ev alırız şu bu oyaladı beni

babam vefat etti bu moralle bundan istediğimi alamam diye düşünüp ghostladı

ki bu yeni tanıştığım biri değil 10 sene önceden tanıştığım ve arada konuştuğum iş arkadaşım

ben daha önce bu yüzden konu açtığımda bana linç gelmişti bir sürü.

Sorun tamamen genç kızlarda.

Mesela diyorsunuz ya adam gayet medeni niye böyle bir şey yaptı? medeniyet böyle bir şey olmuş işte.

Siz kabul etmezseniz kabul edecek bir kız çıkar elbet. yeni nesil daha fena, arabası evi falan varsa otomatik eğlenmek için yalandan naz bile yapmayan genç bir kız bulup geceyi geçirir yani.

Maalesef durum böyle.

Naz yapmak, beklemek gibi bi durum yok 30+ üstü bayanlar için. Çünkü erkek direkt şunu diyor: Madem naz yaptın bay bay, ben seninle uğraşmam, insta kutumda 10 kız var hepsi senin aynin çok da fifi :KK70:

Burda suçlu erkekler mi kendini bu kadar ucuza özgürlük adında kullandıran kadınlar mı :
Geldiniz yine genç kız da genç kız. Size ne kardeşim milletin bekçisi misiniz? İsteyen istediğiyle olur. Konu sahibinin aradığı profil daha düzgün saygılı bir erkek anladığım kadarıyla. İlk geceden yatağa koşmayı amaçlayan erkeği haklı olarak beğenmiyor istemiyor kadın. Erkeklerin maymun iştahlılığına laf edeceğinize genç kızlara takmışsınız.

inan böylesi daha iyi

başıma 1000 beteri geldi

aylarca bana aşk nağmeleri attı ailemle tanışmak için gelecekti ev alırız şu bu oyaladı beni

babam vefat etti bu moralle bundan istediğimi alamam diye düşünüp ghostladı

ki bu yeni tanıştığım biri değil 10 sene önceden tanıştığım ve arada konuştuğum iş arkadaşım
ya çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun. doğru diyorsun böylesi de olabilirdi en azından kibarlık edip daha görüşmeden niyetini belli etmiş mutlu olmalıyım.
zaman harcamak da artık bana çok zor geliyor zaten

Geldiniz yine genç kız da genç kız. Size ne kardeşim milletin bekçisi misiniz? İsteyen istediğiyle olur. Konu sahibinin aradığı profil daha düzgün saygılı bir erkek anladığım kadarıyla. İlk geceden yatağa koşmayı amaçlayan erkeği haklı olarak beğenmiyor istemiyor kadın. Erkeklerin maymun iştahlılığına laf edeceğinize genç kızlara takmışsınız.
evet aradığım öyle biri saygılı, işinde gücünde bu kadın manyağı olmayan daha ilk günden de sevişmek istemeyen birini istiyorum hayatımda. yani öyle takılmalık istemiyorum zaten erkeklerden midem bulandı.

Gelecek evinde senin hazırladığın yemeği yiyecek.

Büyük ihtimalle iktidarsızlık ya da erken boşalmalı uyduruk bir seks olacak.

Klozet kapağını kaldırmadan işeyecek.

Banyodan çıkıp yerleri ıslatacak.

Gece de horultusundan seni uyutmayacak.

Böyle olacağına dikenli çalı sürteyim bir ömür boyu.

Geçen sene tanıştığım oturup kahve içtiğimiz bir arkadaş vardı, muhabbetimiz bir süre devam etti. hep görüşelim diye konuştuk, kendisi bursada oturuyor ben istanbulda.
en son geçen hafta yazmıştı önümüzdeki hafta geliyorum kendini ayarla diye. kendisinin 7 yaşında bir kızı var, benim de kızımın olduğunu biliyor instadan takipleşiyorduk.
dün akşam çarşamba için anlaştık, gelecek akşam yemeği yeriz ben şarap seviyorum diye şarap içelim diye anlaştık.
mekan bakmamı söyledi bende tamam yarın bakar haber veririm dedim.
bana ''ben eve de okeyim'' yazmış.
Nasıl yani ev nereden çıktı ben öyle bir kadın değilim görüşmememiz daha iyi dedim peki nasıl istersen yazıp beni instagramdan silmiş sabah fark ettim.
bu erkekler niye böyle oldu kimse çabalamak kimse zaman ayırmak istemiyor. böyle olunca da ben kimse ile görüşmez hale geldim.
evet erkeklerle yan yana gelmek bile istemiyorum artık doğru düzgün bitane adam kalmamış çevrede. resmen erkek düşmanı olup çıktım asla tahammülüm kalmadı. bunu zamanla atlatır mıyım bilmiyorum ama bir ilişkim olmayacak iyice umudum bitti bu konuda. çok da aramıyorum açıkçası illa biri hayatımda olsun istemiyorum ama erkeklerin direk böyle mevzuya girip cinsellik beklemeleri çok can sıkıcı.
Etinden sütünden faydalanacak fakir sümsük. Böylelerine zırnık koklatmayın gidip dağa taşa sürtün daha iyi. Heyecandan leş gibi terleyip 30 sn boşalacak diye bi de eve alcan ah göt*m deseydin.

Etinden sütünden faydalanacak fakir sümsük. Böylelerine zırnık koklatmayın gidip dağa taşa sürtün daha iyi. Heyecandan leş gibi terleyip 30 sn boşalacak diye bi de eve alcan ah göt*m deseydin.
ıyyy bi midem bulandı, aynen öyle olacaktı.zaten erkeklerden nefretttt

Erken farkettiğiniz iyi olmuş. Daha donra farketseydiniz daha büyük hayal kırıklığı olurdu. Bunlar da tecrübe

Yani böye bir niyetin varsa da kadına çaktırmazsın be birader, davet edersin sonra ufaktan yanaşırsın yoklarsın .. Erkeker artık o kadar çabasız ki bu kadarcık fitneye bie yanaşmıyor direkt öküzzzzzzzzzz gibi dalıyor yazıklar olsun :oops:
hödük gibi daldı direk. demiştir ki ben şimdi harcama yapıcam ya sevişmezsek, hiç zaman harcamadan belli edeyim boşuna para harcamayayım kafasına girmiştir muhtemelen :D

adamın bursa'dan kalkıp istanbula gelip (kendine göre) eli boş gideceğini beklemek bana biraz safça geliyor
bana da şehir dışından yazanlar oluyor, gelmeye aşırı hevesliler
ama biliyorum yani adam ebesinin nikahından gelecekse sevişmek de ister diğer türlüsü işine gelmez diye düşünüp hiç muhabbeti uzatmadan ben engelliyorum
veya abuk sabuk saatlerde hadi gel sahile gidip bira içelim diyen bi tayfa var
adam 23'te hadi buluşalım, hadi seni evden alayım birer bira içelim falan diye mesaj atıyor mesela
o adam da belli, bana göre
bazı şeylerinden çok belli ediyorlar aslında.
yanlış anlama burada seni suçlamak veya eleştirmek için söylemiyorum
ama bence şöyle düşündü:

oohh hatunla şaraplı maraplı plan yaptık. (şarap zaten gayet romantizm içeriyor)
şaraptan sonra hatunun evine geçeriz.
ya da bi dk yaa, neden şimdi bi mekanda şaraba 1000 tl vereyim ki ? nasıl olsa bu iş yatağa gider
o halde direkt hatunun evinde buluşalım, migros'tan 300 liralık şarapla hallederim ben bu meseleyi
off ya çok zekiyim :D

Back