• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler şaka mı?

adamın bursa'dan kalkıp istanbula gelip (kendine göre) eli boş gideceğini beklemek bana biraz safça geliyor
bana da şehir dışından yazanlar oluyor, gelmeye aşırı hevesliler
ama biliyorum yani adam ebesinin nikahından gelecekse sevişmek de ister diğer türlüsü işine gelmez diye düşünüp hiç muhabbeti uzatmadan ben engelliyorum
veya abuk sabuk saatlerde hadi gel sahile gidip bira içelim diyen bi tayfa var
adam 23'te hadi buluşalım, hadi seni evden alayım birer bira içelim falan diye mesaj atıyor mesela
o adam da belli, bana göre
bazı şeylerinden çok belli ediyorlar aslında.
yanlış anlama burada seni suçlamak veya eleştirmek için söylemiyorum
ama bence şöyle düşündü:

oohh hatunla şaraplı maraplı plan yaptık. (şarap zaten gayet romantizm içeriyor)
şaraptan sonra hatunun evine geçeriz.
ya da bi dk yaa, neden şimdi bi mekanda şaraba 1000 tl vereyim ki ? nasıl olsa bu iş yatağa gider
o halde direkt hatunun evinde buluşalım, migros'tan 300 liralık şarapla hallederim ben bu meseleyi
off ya çok zekiyim :KK70:
evet evet aynı böyle oldu ahdajdahdha. napalım dedi bende yemek yeriz şarap içeriz bir yerde dedim yani ben içerim sen ne içersin bilmiyorum dedim. bende şarap içerim ama yemeğe çok geç olur dedi :D
ordan bi işkillendim dedim bu para harcamak istemiyor galiba. sonra tamam ben yerim o zaman dedim. sonra işte mekan neresi olucak dedi bak istersen dedim, ben bilmem pek oraları dedi.iyi ben bakarım o zaman dedim sonra işte ben eve de okeyim bu arada yazmış :D
yemek filan da yerim diye korktu djgdkgjdjkgdj. oldu paşam gel evime ben enayi gibi yemeğini hazırlayayım bulaşıkları ıvırı zıvırı masa hazırlaması ne güzel hayat ya.

Geçen sene tanıştığım oturup kahve içtiğimiz bir arkadaş vardı, muhabbetimiz bir süre devam etti. hep görüşelim diye konuştuk, kendisi bursada oturuyor ben istanbulda.
en son geçen hafta yazmıştı önümüzdeki hafta geliyorum kendini ayarla diye. kendisinin 7 yaşında bir kızı var, benim de kızımın olduğunu biliyor instadan takipleşiyorduk.
dün akşam çarşamba için anlaştık, gelecek akşam yemeği yeriz ben şarap seviyorum diye şarap içelim diye anlaştık.
mekan bakmamı söyledi bende tamam yarın bakar haber veririm dedim.
bana ''ben eve de okeyim'' yazmış.
Nasıl yani ev nereden çıktı ben öyle bir kadın değilim görüşmememiz daha iyi dedim peki nasıl istersen yazıp beni instagramdan silmiş sabah fark ettim.
bu erkekler niye böyle oldu kimse çabalamak kimse zaman ayırmak istemiyor. böyle olunca da ben kimse ile görüşmez hale geldim.
evet erkeklerle yan yana gelmek bile istemiyorum artık doğru düzgün bitane adam kalmamış çevrede. resmen erkek düşmanı olup çıktım asla tahammülüm kalmadı. bunu zamanla atlatır mıyım bilmiyorum ama bir ilişkim olmayacak iyice umudum bitti bu konuda. çok da aramıyorum açıkçası illa biri hayatımda olsun istemiyorum ama erkeklerin direk böyle mevzuya girip cinsellik beklemeleri çok can sıkıcı.
Size karşı azıcık ilgisi olsa sizi kolayca silmezdi. Bunlar bu kadar işte. Kendinizi kullandırmamanız çok iyi olmuş.

Siz bir süre kimseyle görüşmeyin.
Bu konulari da azicik da olsa kapatin.
Kendinize ve kiziniza odaklanin.
Yanlis tercih yapan, sonrasinda da yanlış tercihle ilerliyor, biraz sakinlesin, akisina birakin, arayista olmayin.
ben zaten arayışta değilim gayet dingin bir dönemdeyim kimseyle görüşmediğim bir dönemdeyim. şubattan beri en son ilişkimden beri kimse ile yan yana bile gelmedim ki bu böyle uzun süre devam edecek.

Ne yazık ki düzgün erkekler ya evli ya da aşk acısı çekiyor geriye de nerde sorunlu abaza erkek var onlar kaldı. Biz de bunlarla uğraşıyoruz işte 🤦‍♀️
valla erkek yüzü görmek istemiyorum gerçekten yeter hepsi böyle ilk günden sevişme peşinde. abazalar

Geçen sene tanıştığım oturup kahve içtiğimiz bir arkadaş vardı, muhabbetimiz bir süre devam etti. hep görüşelim diye konuştuk, kendisi bursada oturuyor ben istanbulda.
en son geçen hafta yazmıştı önümüzdeki hafta geliyorum kendini ayarla diye. kendisinin 7 yaşında bir kızı var, benim de kızımın olduğunu biliyor instadan takipleşiyorduk.
dün akşam çarşamba için anlaştık, gelecek akşam yemeği yeriz ben şarap seviyorum diye şarap içelim diye anlaştık.
mekan bakmamı söyledi bende tamam yarın bakar haber veririm dedim.
bana ''ben eve de okeyim'' yazmış.
Nasıl yani ev nereden çıktı ben öyle bir kadın değilim görüşmememiz daha iyi dedim peki nasıl istersen yazıp beni instagramdan silmiş sabah fark ettim.
bu erkekler niye böyle oldu kimse çabalamak kimse zaman ayırmak istemiyor. böyle olunca da ben kimse ile görüşmez hale geldim.
evet erkeklerle yan yana gelmek bile istemiyorum artık doğru düzgün bitane adam kalmamış çevrede. resmen erkek düşmanı olup çıktım asla tahammülüm kalmadı. bunu zamanla atlatır mıyım bilmiyorum ama bir ilişkim olmayacak iyice umudum bitti bu konuda. çok da aramıyorum açıkçası illa biri hayatımda olsun istemiyorum ama erkeklerin direk böyle mevzuya girip cinsellik beklemeleri çok can sıkıcı.
yarayan kanama tuz bastın. aylardır görüşme teklifini reddettiiğim kişi ile aylar sonra buluştuk. beni ofisine çağırdı şarap vardı masana ben kapalı mekanda olmak istemiyordum asla benim niyetim sex asla ama asla değildi biraz konuşuruz muhabbet ederiz diye düşündüm şarabı içince biraz sarhoş oldum oda bundan cesaret alıp bana sokulmaya başladı aramızda o an tatsız şeyler geçti ben kesinlikle sex istemediğimi söyledim bağırdım tartıştık ama sarhoşumda karşı koyamıyorum 2 kadeh içtim sadece yavaş yavaş içiyordum ve sonrasında bir çok kez cinsel ilişkiye zorlandım. içime boşalmadı ama zevk suyu gelmişti o an aklıma geldikçe kendimi öldürmek istiyorum 3 gün önce yaşandı bu olay. ve iletişimi kesti asla aramıyor mesaj atmıyor benim nasıl bir psikolojide olduğumu tahmin edemezsiniz. hamile kaldımmj endişesi veya o an zorbalığa uğramam insanlara güvenmem kendimi öldürmemek için zor tutuyorum bitik durumdayım

ya çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun. doğru diyorsun böylesi de olabilirdi en azından kibarlık edip daha görüşmeden niyetini belli etmiş mutlu olmalıyım.
zaman harcamak da artık bana çok zor geliyor zaten
insan evlenmese bile bir yaştan sonra kalıcı ilişki istiyor.

sorma hemen nasıl istersen diyip silmiş beni birde:KK70:
Geçen ay iki tane böyle tiple karşılaştım. Biri vardı hele ilk görüşmeye okey dedim çay kahve içeriz. Mekan seçmeye giriştik. Sonra bana dedi ki sana geleyim ya da sen bana gel ben halka açık yerde olmak istemiyorum, sana dokunmak sarılmak istiyorum belki içimden öpmek gelecek bilemem ki dedi. Höst dedim sertçe tersledim görüşmeyelim dedim. Sevişmekten mi korktun, korkma yemem seni sen istemeden bir şey yapmam diye dalga geçti. Ben istemeden zaten yapamazsın köpek dedim engelledim. Yarama parmak bastın neredeyse hepsi böyle olmuş bunların :skandal:

yarayan kanama tuz bastın. aylardır görüşme teklifini reddettiiğim kişi ile aylar sonra buluştuk. beni ofisine çağırdı şarap vardı masana ben kapalı mekanda olmak istemiyordum asla benim niyetim sex asla ama asla değildi biraz konuşuruz muhabbet ederiz diye düşündüm şarabı içince biraz sarhoş oldum oda bundan cesaret alıp bana sokulmaya başladı aramızda o an tatsız şeyler geçti ben kesinlikle sex istemediğimi söyledim bağırdım tartıştık ama sarhoşumda karşı koyamıyorum 2 kadeh içtim sadece yavaş yavaş içiyordum ve sonrasında bir çok kez cinsel ilişkiye zorlandım. içime boşalmadı ama zevk suyu gelmişti o an aklıma geldikçe kendimi öldürmek istiyorum 3 gün önce yaşandı bu olay. ve iletişimi kesti asla aramıyor mesaj atmıyor benim nasıl bir psikolojide olduğumu tahmin edemezsiniz. hamile kaldımmj endişesi veya o an zorbalığa uğramam insanlara güvenmem kendimi öldürmemek için zor tutuyorum bitik durumdayım
tecavüze uğradığının farkında mısın? Allahım şuan tüylerim diken diken oldu. polise gitsen içki içtiğin için birşey yapmayacaklar muhtemelen. bu ne ya ne kadar iğrenç varlıklar bunlar. sen bununla ilgili bir destek aldın mı peki? kendini bu şekilde hissetmen normal çok üzüldüm gerçekten :( nelere maruz kalıyor canım kadınlar :(

Geçen ay iki tane böyle tiple karşılaştım. Biri vardı hele ilk görüşmeye okey dedim çay kahve içeriz. Mekan seçmeye giriştik. Sonra bana dedi ki sana geleyim ya da sen bana gel ben halka açık yerde olmak istemiyorum, sana dokunmak sarılmak istiyorum belki içimden öpmek gelecek bilemem ki dedi. Höst dedim sertçe tersledim görüşmeyelim dedim. Sevişmekten mi korktun, korkma yemem seni sen istemeden bir şey yapmam diye dalga geçti. Ben istemeden zaten yapamazsın köpek dedim engelledim. Yarama parmak bastın neredeyse hepsi böyle olmuş bunların :skandal:
evet ya birde sen istemeden olmaz. s.ktr ordan ya. abaza herifler. erkeklerden ciddi derecede tiksiniyorum.

tecavüze uğradığının farkında mısın? Allahım şuan tüylerim diken diken oldu. polise gitsen içki içtiğin için birşey yapmayacaklar muhtemelen. bu ne ya ne kadar iğrenç varlıklar bunlar. sen bununla ilgili bir destek aldın mı peki? kendini bu şekilde hissetmen normal çok üzüldüm gerçekten :KK43: nelere maruz kalıyor canım kadınlar :KK43:

Back