• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu elbiseye bayıldımmm

Bu elbiseye bakmaya gidip alakasız bi elbise alarak çıktım, ama kesinlikle aşkın göksu modaevinde çok güzel elbiseler var. kafanızda beğendiğiniz modelden çok farlklı bir şey alarak çıkabilirsiniz. ama fiyatlar normal olarak birazcık pahalı

Benim aldığım elbise şu,ama yine bakırköydeki duygum mağazasından aldım,bakalım beğenicek misiniz yerimseniben

Çok güzelmiş cnm güle güle giy a.s.

bende bu elbisenin resmini görüp çok beğenmiştim
bu konunun takipçisiyim
gören duyan bilen varsa yazsın lütfen
Kınam için alabilirim

hangisi canım ilk resmini koyduğum elbise beyaz olan mı, Aşkın göksu da var,Bakırköyde mağaza,oradan temin edebilirsin

aşkın göksunun b.köyde 3 tane magazası var 2 tanesi avşar sınema salonunun karsızında bıraz caprazında kalıyo ıkı magazada yan yana dıgerıde meydandan aşagı duz ındıgınde sag tarafta kalıyo

kesinlikle öyle, burger kingin ordaki şubesinden aşağı doğru yürüdüğünüzde de duygum diye bir mağaza var orda da çok güzel modeller var oraya bakmanızı da öneririm.fiyatlar da aşkın göksuya göre daha uygun. demin resmini eklediğim pembe elbiseyi 150 - 160 gibi bi ücretle aldım cumartesi günü

ama benim elbisem tek kaldığı için fiyatı o kadar uygundu onu da belirteyim zemuszemus

Back