Fazla tüy MÜ çıkıyormuşumarım öyledir...lazerde yanma ve fazla tüy çıkması dışında olumsuz yorumlar görmüyoruz diye zararsız olduğunu düşünmek istemedim..
yapan bütün merkezler 40 yıldır uygulanıyor batıda..ama böyle bir vaka yok diyorlar.bazen hiç samimi bulmuyorum onları.
ayrıca doktorum. hiç öyle bir şey duymadım inan. estetisyenden ders alan doktor. gerçekten bilmediğim için soruyorum.çok enteresan. emin misiniz siz?Bu tepkinizi anlamadım. Yaptırın yaptirmayin beni ilgilendirmez. Ben sadece bildiklerimi yazdım. Bu da en doğal hakkım. Atıp tuttuğum yok. benim hocam estetisyen, öğrencileri kim biliyor musun? Doktorlar .. Siz yaptırın, beni ilgilendirmez!
evet lazerden sonra eskisinden daha fazla çıkan yerlerde olabiliyormuş..makinaya göre yanlış uygulamaya göre değişebilir.Fazla tüy MÜ çıkıyormuş
İğnelide çok acıtıyormuş ya aleksandr mı öyle bişi duymuş bendeevet iyi araştırılmalı.ben en son dermatolog bi doktorun açtığı merkezle görüştüm..
alex denilen makinayı kullandıklarını söylediler.
yüz içinde başka bi üründen bahsetti amerikadan yeni gelmiş türkiyede sadece 6 yerde varmış o makina..
iğneli epilasyon en iyisi diyorlar ama bulunduğum ilde öyle bi yer yok..
tahmin ettiğim cevap. canım öyle bir şey mümkün değil. zaten 300 çok abartı bir rakam. ne dersi alacak ki estetisyenden? bu işin içindeyim 1 tane bile arkadaşımdan ya da birinden duymadım yani.illaki bilirdim.Şu an ders alma durumları var mı bilmiyorum. Fakat Hocamın 300 tane doktor öğrencisi olduğunu biliyorum.
Evet. haftaya hocamla gorusecegim, iyice sorup yazarım size.ayrıca doktorum. hiç öyle bir şey duymadım inan. estetisyenden ders alan doktor. gerçekten bilmediğim için soruyorum.çok enteresan. emin misiniz siz?
tabi çok iyi olur:)Evet. haftaya hocamla gorusecegim, iyice sorup yazarım size.
iyi bi iğneli epilasyon yeri bulmak şanstır heralde bu zamanda...en iyisinin o olduğunu söylüyorlar.İğnelide çok acıtıyormuş ya aleksandr mı öyle bişi duymuş bende
Ya biraz ayıp olucak ama ben evli Değilim ve ağda kullanamıyorum krem vs de çok fazla dayanmıyor yani evlenince illa ağdaya mı başlamam Lazım lazer olmazsa.ya da çocuğu doğuruken vs.bu arada iğneli lazerden sonra Tüyler tekrar mı çıkıyor hiç duymamıştım bunuBen ağda yapıyorum. Hem cildim yenileniyor. Tabi ben de istemem her ay bunla uğraşmak ama lazer hiç düşünmedim. İğneli epilasyon kesin çözüm fakat çok uzun ve yorucu bir süreç. Tabi bir de o biten kılların daha sonra nerede çıkacağı mevzusu da var. sirtinizda, yuzunuzde .. bilemeyiz bunu. illa lazer yaptirayim diyen varsa da, doğumdan sonra yaptirsin derim.
Ya biraz ayıp olucak ama ben evli Değilim ve ağda kullanamıyorum krem vs de çok fazla dayanmıyor yani evlenince illa ağdaya mı başlamam Lazım lazer olmazsa.ya da çocuğu doğuruken vs.bu arada iğneli lazerden sonra Tüyler tekrar mı çıkıyor hiç duymamıştım bunu
Alexden sonra çıkıyor mu fazla tüy...ya böyle anlaşmamıştık ama hiç çıkmayacaktıiyi bi iğneli epilasyon yeri bulmak şanstır heralde bu zamanda...en iyisinin o olduğunu söylüyorlar.
benim olduğum şehirde yok yakın şehirlerde varsa bile gidebilirim..
alex en çok tercih edilen makine diye biliyorum.ama yüz için asla kullanılmamalıymış.
Yok ciddiye alıyorum ben sizi,yani sormak istediğim doğumdan önce başka bi Yöntem var mı bildiğiniz.,illa herkes ağda yapar diye birşey yok. Kendi tercihiniz bu. Çıkma ihtimali var, araştırıp yorumları okuyabilirsiniz. Lazer mi? İğneli mi? Derseniz İğneli derim
Yok ciddiye alıyorum ben sizi,yani sormak istediğim doğumdan önce başka bi Yöntem var mı bildiğiniz.,
Çok saçma damara kadar inen bir lazergücüne kim dayanabilir. Bende yaptırdım lazer epilasyon, yaptırmadan öncede çok araştırdım hiç o riski biryerde okumadımBayanlar pek çoğunuzun lazer epilasyon hakkında bilgisi vardır mutlaka.bende tam başlamaya karar vermişken bişey duydum.
Mesela farzedin yıllar sonra kalbinizde bi sorun çıktı ve bypass ameliyatı olacaksınız.bu durumda bacaklarınızdan damarlar alınıp kalbinize takılıyor.
Eğer lazere maruz kalmışsa bu damarlar kullanılamıyormuş...
biçok kişinin bundan haberi yoktur bunu bana epilatörü savunan sağlığına dikkat eden bi arkadaşım söyledi.
tabii bu genital bölge yada diğer bölgeler için aynı riski taşımıyordur diye düşünüyorum.
Bu konuda gerçekten bilgili olanların fikirlerine ihtiyacım var.
bana laf atmak istemişsiniz ama gerek yoktu direkt yazabilirsiniz :) en iyi doktorlar bilir demiyorum ama eğer sağlıksa bu iş doktor kontrolünde yapılmalı diyorum.uzman Dediğiniz tus sınavıyla hakedip minimum 4 sene sonunda bitiren doktor uzman için bir Ayrıntı veriyim. hamilelikte sadece acıyla kasmaz gebeler kendilerini. bazen yatış pozisyonu bile sebep olabilir.acı sırasında hani doğum başlayabilirMİŞ yazmışsınız ya işte acıyla hangi hormon salgılanır hangi kas daha çok kasılır tüm bunu Detaylı bilen kişi doktor. nasıl müdahale edeceğini Bilen de doktor. tek cümleyle olmaz bu iş. yani olabilirmiş fazla eksik. ben güzellik uzmanına karışmıyorum ama ÇOĞU ülkedeki gibi ülkemizde de doktor olmayan klinik olmamalı diyorum . yoksa güzellik uzmanı çalışmasın dediğim yok. çok ciddi bir şey sağlık .Ben başına EN İYİ DOKTORLAR BİLİR diyerek söze başlayayım ki, saldırıya maruz kalmayayim. Uzman diliyle bildigimi anlatayım. Hamileliğin ilk 3 ayı ve son 2 ayında UZMANLAR olarak, ağda tercih etmiyoruz. Neden? Çünkü acılı bir işlem ve kendimizi kasiyoruz. Dolayısıyla kasılma olup, doğum baslayabilirmis. böyle bir ihtimal varmış. bunu da derste görmüştük. jilet yapılabilir. daha çok şey var yazmak istediğim ama doktorlar bilir :)
Bence yazsanız bişi kaybetmezseniz en azından birilerinin işine yarar :)Ben başına EN İYİ DOKTORLAR BİLİR diyerek söze başlayayım ki, saldırıya maruz kalmayayim. Uzman diliyle bildigimi anlatayım. Hamileliğin ilk 3 ayı ve son 2 ayında UZMANLAR olarak, ağda tercih etmiyoruz. Neden? Çünkü acılı bir işlem ve kendimizi kasiyoruz. Dolayısıyla kasılma olup, doğum baslayabilirmis. böyle bir ihtimal varmış. bunu da derste görmüştük. jilet yapılabilir. daha çok şey var yazmak istediğim ama doktorlar bilir :)
Hangi lazer yaptırdınız çok Canınız yandı mıÇok saçma damara kadar inen bir lazergücüne kim dayanabilir. Bende yaptırdım lazer epilasyon, yaptırmadan öncede çok araştırdım hiç o riski biryerde okumadım
Slm canım, ben IPL Lazer epilasyon yaptırdım, cihazı teninize göre ayarlıyorlar, epilasyon yapılacak bölgeye bir sıvı sürüyorlar, hani ultrason yaparken sürdükleri gibi, sonra aletin gücü ayarlanıyor, biraz ayarı yüksek olunca sanki her seferinde iğne batıyormuş gibi oluyor, dayanılmicak gibi değil ama. Bence değer.Hangi lazer yaptırdınız çok Canınız yandı mı