evet iyi araştırılmalı.ben en son dermatolog bi doktorun açtığı merkezle görüştüm..ben Güvenilir merkezde yapılması gerektiğine Katılıyorum. çünkü deri de önemli bir organ ve deri kanseri de sık Görülen bir olay . o yüzden bunu damar olarak değil de deri için hangi tipleri daha Güvenli diye Konuşmak gerek bence.o yüzden güzellik merkezi adıyla bazı yerlerde hiç bir bilgi olmadan bu işi yapıp ciltte lekelenme yapanlar da haber oluyor . bence bu sağlıkla alakalı eğitim almış Kişilerin olduğu yerler tercih edilmeli.
evet ama içen doktor sigara zararsız demiyor sonuçta. lazer çok geniş bir kavram be bence Kişi doktorundan bilgi alıp uygun lazeri seçebilir. yani zararlıya zaten ona da zararı söylenir. kaldı ki lazerle yapılan yığınla ameliyat var .Buraya üye olduğumdan beri imali şekilde " uzmanim ama asla lazer yaptirmam, yapılan yere de girmem " diye birkaç kez yazdım. Özellikle kanser riski olan biri iseniz hiç yaptirmayin. Daha fazlasını aciklayamam ama nolur kulaginizin bir kosesinde dursun." zararlı olsa doktorlar yaptirmaz " diyor çoğu insan " sigara sağlığa zararlı içmeyin " der doktorlar ama kendileri iciyorlar.
evet ama içen doktor sigara zararsız demiyor sonuçta. lazer çok geniş bir kavram be bence Kişi doktorundan bilgi alıp uygun lazeri seçebilir. yani zararlıya zaten ona da zararı söylenir. kaldı ki lazerle yapılan yığınla ameliyat var .
doktor da insan çünkü . o yüzden içlerinde sigara içen de var. hatta akciğer kanseri olup sigaraya devam eden hastalar var.siz ne uzmanısınız? ben olayı tamamen zararsız olarak yazmadım. doktora danışılırsa o bilgilendirir dedim." zararlı olsa doktorlar yaptirmaz " diyor çoğu insan " sigara sağlığa zararlı içmeyin " der doktorlar ama kendileri iciyorlar.
kişinin kendi görüşüne kalmış. Bir uzman olarak asla yaptirmam ben. Ameliyat başka, bu başka. Ameliyat mecburi.
açık konuşmak gerekirse bende çok taraftar değilim ama bugüne kadar hep tüy dökücü krem jilet gibi yöntemlerle hallettiğim için fazlasıyla korkuyorum.Sizin önerdiğiniz bi yöntem varmı acaba" zararlı olsa doktorlar yaptirmaz " diyor çoğu insan " sigara sağlığa zararlı içmeyin " der doktorlar ama kendileri iciyorlar.
kişinin kendi görüşüne kalmış. Bir uzman olarak asla yaptirmam ben. Ameliyat başka, bu başka. Ameliyat mecburi.
önerdiğiniz başka yöntem varmı acaba ağda yada epilasyona alışırmıyım bilmiyorumhenüz lazerin etkileri tam olarak belirlenememişken herkes nasıl atıp tutuyor hayret. bu haber doğru olmasa bile zaten başka türlü zararları da olabilir. güvenilir doktor diyerek tartıp biçmeden karar vermeyin
doktor da insan çünkü . o yüzden içlerinde sigara içen de var. hatta akciğer kanseri olup sigaraya devam eden hastalar var.siz ne uzmanısınız? ben olayı tamamen zararsız olarak yazmadım. doktora danışılırsa o bilgilendirir dedim.
önerdiğiniz başka yöntem varmı acaba ağda yada epilasyona alışırmıyım bilmiyorum
hangi tip lazerden bahsediyorsunuz? lazer dediğiniz şeyin onlarca alt tipi var. ve çok zamandır kullanılıp yan etkileri bilinenleri de var. siz yeni çıkan türlerinden mi bahsediyorsunuz? hangi kaynağa göre konuştunuz?atıp tutulmamalı ve bilen kişiye sorulmalı bence de. en iyi sonuçta doktoru bilecek.henüz lazerin etkileri tam olarak belirlenememişken herkes nasıl atıp tutuyor hayret. bu haber doğru olmasa bile zaten başka türlü zararları da olabilir. güvenilir doktor diyerek tartıp biçmeden karar vermeyin
hamilelere lazer yapan güzellik merkezleri yanlış yapıyorlar o zaman. ben lazerin doktor kontrolü olan kliniklerde yaptırılması taraftarıyım. dermatologların çalıştığı kliniklerde. başka türlüsünü doğru bulmuyorum ve yakında yasaklanacağını düşünüyorum.zaten kimlerin yaptırmayacağı tıbbi olarak çok net sınırlandırılıyor. en ufak riskte yaptırılmaz.bu saydıklarınıza ek bir sürü durum da var.Güzellik uzmanıyım. Yani lazer işini yapması gereken ama yapmayan :) derste ogretilenleri böyle bir yerde herseyiyle anlatamam tabi ama gorduklerimi uyarmaya çalışıyorum. Pko, hormon bozukluğu, ailede kanser olan, risk taşıyan kişiler ve hamileler yaptırmasın. Hamilelere lazer yapan birçok merkez var çünkü " asla bebeğe zarar vermez " diyorlar. Verir arkadaşım. Yanlış anlama tepki olarak yazmıyorum bunu. Belki birine faydam dokunur.
Ayrıca tabi doktor da insan. Sigarayı örnek gösterdim ben sadece.
Bacaklar epilatörle de alınabilir bence çok sorun değil ama genital vs de bi sorun çıkmasın da yaptıralım yaBayanlar pek çoğunuzun lazer epilasyon hakkında bilgisi vardır mutlaka.bende tam başlamaya karar vermişken bişey duydum.
Mesela farzedin yıllar sonra kalbinizde bi sorun çıktı ve bypass ameliyatı olacaksınız.bu durumda bacaklarınızdan damarlar alınıp kalbinize takılıyor.
Eğer lazere maruz kalmışsa bu damarlar kullanılamıyormuş...
biçok kişinin bundan haberi yoktur bunu bana epilatörü savunan sağlığına dikkat eden bi arkadaşım söyledi.
tabii bu genital bölge yada diğer bölgeler için aynı riski taşımıyordur diye düşünüyorum.
Bu konuda gerçekten bilgili olanların fikirlerine ihtiyacım var.
hangi tip lazerden bahsediyorsunuz? lazer dediğiniz şeyin onlarca alt tipi var. ve çok zamandır kullanılıp yan etkileri bilinenleri de var. siz yeni çıkan türlerinden mi bahsediyorsunuz? hangi kaynağa göre konuştunuz?atıp tutulmamalı ve bilen kişiye sorulmalı bence de. en iyi sonuçta doktoru bilecek.
Nerelerine yaptırdın canım baya mecnunsun yani ?Bu tıp dünyasından gelen haberlere de artık temkinli yaklasıyorum. Yumurta tereyağ zararlı diye yıllardır yedirmediler yüksek kolesterol zararlı dediler hepsini sonra yok o öyle degilmiş diye değiştirdiler ne dedikleri anlasılmıyor. Lazerde de vardır bişeyler ama bilemiyorum yaptırdım temizim şu an rahatlığa değdi.
evet bende öyle düşündüm..bacağı bi şekilde halledebiliriz ama genital için aynısını söyleyemicem..Bacaklar epilatörle de alınabilir bence çok sorun değil ama genital vs de bi sorun çıkmasın da yaptıralım ya
doktorlar ne dersi alıyorlar ? merak ettim. tepkili siz yazdınız. meraktan sordum ben de size. eczacı profosörde girer ki doktorun dersine. bu neyi kanıtlar ben bunu anlamadım? ayrıca estetisyen nerede doktora ders veriyor? aydınlatabilir misiniz?Bu tepkinizi anlamadım. Yaptırın yaptirmayin beni ilgilendirmez. Ben sadece bildiklerimi yazdım. Bu da en doğal hakkım. Atıp tuttuğum yok. benim hocam estetisyen, öğrencileri kim biliyor musun? Doktorlar .. Siz yaptırın, beni ilgilendirmez!
Evet evet özellikle yumurta Tereyağ ne biliyim domates yenmez mi bunlara çok da inanmamak Lazım.öyle değil demediler aslında . medya haber tıklansın izlensin diye tuhaf tuhaf Başlıklar atıyor canım. eskiden de hiç yemeyin denmiyordu zaten. sonradan sınırlı şekilde yenmeli açıklaması sanki hiç Zararlı değilmiş gibi haber oldu. tabi ki tereyağı kolesterol yükseltir. ama böyle bir Rahatsızlığı olmayanında tereyağına belli oranda yeme ihtiyacı var. biraz medya yapıyor bu algıyı .
atıp tutuyor lafını siz kullanmıştınız. ben de onayladım sadece.Bu tepkinizi anlamadım. Yaptırın yaptirmayin beni ilgilendirmez. Ben sadece bildiklerimi yazdım. Bu da en doğal hakkım. Atıp tuttuğum yok. benim hocam estetisyen, öğrencileri kim biliyor musun? Doktorlar .. Siz yaptırın, beni ilgilendirmez!
canım hangi doktor yemeyin demiş? haber başlıkları çok enteresan. ayrıca yememesi gereken hastalar yok mu onlar da var.Evet evet özellikle yumurta Tereyağ ne biliyim domates yenmez mi bunlara çok da inanmamak Lazım.