Bu durumu yaşayan var mı ?

hera220799

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2024
16
1
25
Herkese merhabalar öncelikle. Yumurtlama döneminde birliktelik oldu ve şuan adetime 5 gün var. Bugün erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı. Ama belirtiler var. Kasıklarımda ara ara sancı, belimde ve sırtımda geçmeyen bir ağrı var. İştahım falan da açıldı. Bunlarla birlikte beyaz kremsi yapıda akıntım da başladı. Ama daha önce mantar sorunu yaşadığım için ondan mıdır bilemiyorum. Mantar olsa kaşıntı da olur diye düşünüyorum. Adet günümün gelmesini bekliyorum. Ama çokta merak ediyorum. Böyle bir durum yaşayıp sonucu pozitif çıkan oldu mu ?

Bence herkesin gebelik belirtisi farklı en iyisi gününü beklemek çünkü bunları hepsi adet başlangıcındada var

Bence herkesin gebelik belirtisi farklı en iyisi gününü beklemek çünkü bunları hepsi adet başlangıcındada var
Evet haklısın ama halsizlik sürekli uyku hali falan da oluyor. Psikolojikte olabilir çok istediğimiz için ama bekleyelim bakalım Allah hayırlısını versin

Beyaz kremsi akinti genelde adetten once hep oluyor. Gebelik belirtisi olarak şeffaf akinti geliyormus

Benim adetten 1 gün önce negatif çıktı idrar testim bugün gecikmemin 2.günü silik çizgi çıktı inşallah ikimizde de vardır

Evet haklısın ama halsizlik sürekli uyku hali falan da oluyor. Psikolojikte olabilir çok istediğimiz için ama bekleyelim bakalım Allah hayırlısını versin
Bunlar içinde çok erken eğer hamile isen bile ki inşallah öyledir 3 buçuk haftalık oluyor iştahdır falan filan been 6 ayıma gircem bende halen yok stres yapmamak çok önemli biliyorum zor ama gününü beklemeye çalış zaten şuan hadi var öğrendin diyelim bekleme sürecine gireceksin en az 3 3 buçuk hafta bebek hemen oluşmuyor 6 7. Haftada doktor gel diyor kalp atışı için sadece biraz zaman stres yaptın zaman hiç olmuyo aynı zamanlardan geçmiş biri olarak en kısa sürede Rabbim hayırlı evlatlar versin size cümlemize

Amiiinnn amiinn az önce de bir forumda okudum yumurtlamının 14. günü kanda kesin sonuç alınıyormuş o da zaten adet günümü geçiyor. Bakalım şu 5 gün bir geçsin de direkt kan testi vericem

Amiiinnn amiinn az önce de bir forumda okudum yumurtlamının 14. günü kanda kesin sonuç alınıyormuş o da zaten adet günümü geçiyor. Bakalım şu 5 gün bir geçsin de direkt kan testi vericem
Allahın izniyle olur ben 8 aydır deniyorum çok kafama takıp üzülüyorum bu konu için ama herzamanda diyorum Rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman nasip eder

Allahın izniyle olur ben 8 aydır deniyorum çok kafama takıp üzülüyorum bu konu için ama herzamanda diyorum Rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman nasip eder
Biz daha 3 aylık evliyiz eşimde askeri personel olunca sadece bu ay deneyebildik bir de ocakta geliyor ama o da yumurtlama günüme denk gelmiyor maalesef

Olabilir canım bende de yumurtlamadan bir hafta sonra belirtiler başladı. İştah tuvalete çıkma sıklığı falan ben psikolojik sandım ama hamile olduğuma emin gibiydim. Dun erken test yaptım 4 gün kala silik çıktı. Cumartesi çıkmamıştı. Kızımda 6. Hafta falan bulantı başlamıştı. 4-5 gün once cok bulantı oldu. O bulantı tanıdık zaten ağzının tadı değişiyor. Demem o ki belirtiler kişiye göre bebeğe göre bile değişebiliyor sanırım. Günün gecmesini bekle bence dollenmede geç olabiliyormuş.

Bende çok sık idrara çıkıyorum son 3 4 gündür. Dediğim gibi işte genel belirtiler var fazla da umutlanmak istemiyorum sanırım tek çare günümün geçmesini beklemek herkesin dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…