- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 26
- Konu Sahibi madameblack
Merhabalar benim danışmak istediğim bir konu var görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Kendimi bildim bileli ara sıra şiddetli baş ağrım olur ve ayağa kalktığım da beynim de basınç ve zonklama olur. Bi 5 sn gözümü açamam. Ağrı kesici içersem o gün geçer ama ertesi gün tekrar olur. Ağrı kesici içmez dayanırsam tamamen geçer. Bunun için çok doktora gittim. Ama incelenmeden sinüzit denilip yollandım. Bende sinüzit olduğunu benimsedim, lakin sinüzitte gözün arkası, burnun göz kısmında ki noktası ve alnın iki yanı ağrımaz mı? Benim beynim ağrıyor. Hadi diyelim beyni de etkiler ağrı yapar. 2 haftadır dinmek bilmeyen hiç bir ilacın fayda etmediği, gece uykumdan mide bulantıları ve başdönmesi ile uyandıran ve beynimin tepe sağ kısmına bıçak girmiş gibi ağrıyan bir ağrı yaşıyorum. Gün içinde ayaktayken baş dönmeleri ve bayılma hissi yaşıyorum el ve ayaklar da boşalma, sıcaklık basması ve beyinde basınçla kendimi yerde buluyorum. Bugün itibari ile yine sağ kulak ta şişme ve işitme kaybı ve boynun sağ kısmı nın ağrısı ile uyandım. Oturduğum yerde baş dönmesi yaşıyorum. Sinüzit migrene mi çevirdi bilmiyorum. Ya da başka bir şey mi? Aynı belirtileri yaşayan var mı?