Bu durumu yaşayan var mı?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
471
Puanlar
53
Merhaba herkese, 10 gündür nişanlımın yanındayım. Fakat bu aralar canım çok sıkkın, nişanlım sürekli telefonuyla ilgileniyor. Mesela sabah uyanıyoruz, günaydın diyor bazen öpüyor ardından da yatakta 1 saat boyunca telefonuyla uğraşıyor, sosyal medyaya giriyor video falan izliyor hiç benimle konuşmuyor. Bu sabah dedim ki bırak şu telefonu az benimle ilgilen. İşte diyo ki napim, yeni uyandım gel sende sarıl bana beraber sosyal medyadan videolar izleyelim bana eşlik et diyor. Ama ben onun aksine telefonumla çok ilgilenmiyorum birbirimizle ilgilenelim konuşalım diye. Ne bileyim yani uyandı, günaydın aşkım iyi uyudun mu falan diye sorar insan, az sarılır falan yani. Neyse işte ardından kalktık, annesi kahvaltıya çağırdı oraya gittik. Kahvaltı ettik ardından yine aldı telefonu oturdu bir buçuk saat falan telefonuyla ilgilendi sosyal medyada takıldı, ben yanına oturuyordum yüzüme bile bakmadı hiç konuşmadı benimle yani. Bende kızdım aldım telefonumu bende balkona çıktım. Yarım saat sonra da yanıma geldi napıyosun balkona niye çıktın diye soruyor. Ardından da hazırlanıp işe gitti bende uzaktan kolay gelsin dedim, uğurlamadım. Ben mi abartıyorum ya? Ne bileyim bıraksın telefonu az benimle ilgilensin, konuşsun istiyorum. Onu da anlıyorum işte yoğun çalışıyor telefon kullanması yasak neredeyse, ama yani bana bu durum abartı gibi geliyor. Bana bir öneriniz var mı?

Öneriyi bilmem ama aynı yazının kızlar soruyor versiyonunu okudum az önce yeni evliyim demişsiniz ve eşim demişsiniz karar mı verseniz yazılan şey birebir aynı tek değişiklik eşim kısmı

Öneriyi bilmem ama aynı yazının kızlar soruyor versiyonunu okudum az önce yeni evliyim demişsiniz ve eşim demişsiniz karar mı verseniz yazılan şey birebir aynı tek değişiklik eşim kısmı
Eee ne olmuş? Nikahlıyız ama daha düğünümüz olmadı burada da hep nişanlım diye bahsettiğim için öyle yazdım.

İşte evliliginiz aynen böyle deva edecek. Keşke nikahı önceden kiymasaydiniz da erken farketseydiniz.
Cevap olarak,normal değil tabii ki.

İşte evliliginiz aynen böyle deva edecek. Keşke nikahı önceden kiymasaydiniz da erken farketseydiniz.
Cevap olarak,normal değil tabii ki.
Eskiden böyle değildi ama, bu kadar gömülmüyordu telefona

Back