canım mrb öncelikle geçmiş olsun bende ilk ameliyatımı nefes ve kemer kısmından rahatsız oldugum için oldum ve sonucta ne nefes problemi gitti ne şeklini begendim. tekrar 6 gün önce ameliyat oldum aynen coğu doktor bana kaburgadan kıkırdak alacagını söyledi bi ihtimal burun ucumdaki kıkırdak fazla olablecegı yeterse ordan kullanacagını söylemişti ve ilk uyandıgımda göğüs altımı yokladm ve kıkırdak almamiş ameliyatta yeterli kıkırdak burnumda varmiş bunu tam anlamıyla actıktan sonra görüyolar bence bol bol araştır ve doktoruna güven. birde kulak arkası degilde kaburda tavsiye ediyolar daha sonra çökmelere karsı aklında bulunsun
canım çökmesi cok kötü bi görüntü benm ilk ameliyatta çöktü ve burun ucu cok düşük duruyo bence iyi karar ver kaburgaya basvurmalarının nedeni de zaten kulak kıkırdagı cökme oluşturuyor diyolar ama iyi karar ver pişman olmazsın umarım bende perşembeyi bekliyorum bakalım pişman olmam inşallah
yani evet cok yıpratıcı bi süreç sende haklısın doktora şunu yap diyemezsin ama ben demiştim kıkırdak almanız gerekirse kulaktan istemiyorum kaburgadan alın diye ki hastanın istediğine zaten önem veriyolar bi git bakalım doktorun zaten biliyo burnunun içini ama ben 2. ameliyatımı aynı doktora yaptırmadımAllah gönlümüze göre versin, bu kadar yıpratıcı bir süreç yaşayacağımı hiç tahmin etmemiştim.. Kendime kabullendirmem başka bir süreç oldu, aileme eşime dostuma anlatma sürecim başka bir şeydi.. Bunun üstüne bu kadar aksilik.. Yani doktor bana kaburgadan alıp koyarız demediği sürece ben al oradan koy da diyemem ki ne bilim bir anlam veremedim :/ bakalım yarın ilk ameliyat olduğum doktorum ne söyleyecek
yani evet cok yıpratıcı bi süreç sende haklısın doktora şunu yap diyemezsin ama ben demiştim kıkırdak almanız gerekirse kulaktan istemiyorum kaburgadan alın diye ki hastanın istediğine zaten önem veriyolar bi git bakalım doktorun zaten biliyo burnunun içini ama ben 2. ameliyatımı aynı doktora yaptırmadım
aaa pardon canım benim ilk ameliyatım estetik cerrahtı ben ilk yapamadı zaten 2. yede yapamaz diye ona olmadım. doğru senin ne kaldı içerde anca o bilir :)Yok benim ilk ameliyatım estetik değil deviasyon ameliyatıydı yani gideceğim doktor kbbci ve estetik yapmıyor zaten sadece ne kadar ne kalmış onu dile getirecek :)
aaa pardon canım benim ilk ameliyatım estetik cerrahtı ben ilk yapamadı zaten 2. yede yapamaz diye ona olmadım. doğru senin ne kaldı içerde anca o bilir :)
Canım gözünün altı fena morarmış ama geceçek sonuçta tekrar çok geçmiş olsun krem buz yapmayı unutmaBirinci günüm.
Geçmiş olsun en azından stresli işi atlatmışsın burdan sonra Allah bir kolaylık verir hayırlı olsun. İnşallah zamanı gelince bende olurum.
geçmiş olsun canım. kıkırdak yeterli miymiş burnunda almak zorunda kaldı mı? iyi görünüyosun bu arada 10 günde toparlarsınBirinci günüm.
geçmiş olsun canım. kıkırdak yeterli miymiş burnunda almak zorunda kaldı mı? iyi görünüyosun bu arada 10 günde toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?