• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda olan var mı?

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
13
25
Arkadaşlar eşimde erken boşalma problemi vardı, bende başta baya bi vajinismus problemi yaşadım ama sonradan tabi düzeldi doktor yardimiyla falan. Bu ay tam 1 yıllık evli olacağım ve eşimde sonradan iktidarsızlık başladı. Yani çok çabalıyor ediyor ama cinsel isteği bitti gitti sanki. Cinsel olarak yakınlaşma oluyor ama tam ilişkiye girecekken bitiyor bütün isteği ve yapamıyor fiziksel olarak. Cinsel yakınlaşma da nadiren oluyor isteksizlik olduğu için. Bana hakkımı helal ediyorum genç yaşında cinsel hayatın benim yüzümden bitti diyor, bırakabilirsin beni diyor. Bende çok kızdım bir çözümü olur böyle düşünme biz bunun için mi evlendik sırf dedim. Maalesef azdırıcı ilaç falanda kullanamaz çünkü kalbi çok sıkıntılı. 2 sefer kalp krizi geçirdi. Üçüncü kez geçirirsen yaşamazsın demiş doktor. Benim durumumda olan var mi? Çocuğumuzda olmadi maalesef

Evlilikte cinsellik önenli ama başka tedavi seçenekli yok mu bir cinsel terapiste gidin isterseniz

Back