Bu durumda meme estetigi yaptirirmiydiniz?

Lavie-rose

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
180
8
25
diyelimki memeleriniz kucuk (70B) asimetrik (cogu kadinin memesi asimetrik ama sizinki cok belli oluyor) ve memenin etrafindaki o renkli halka (areola) genis ve buyukse ve siz bu sekilde mutsuzsaniz memenizi yaptirirmiydiniz? Ben 20 yasindayim ve goguslerimden gercekten utaniyorum, aynaya bakinca mutsuz oluyorum. Normalde estetige cok cok sicak bakan biri degilim yani dogalligi daha cok seviyorum, ama ben bu sekilde mutsuzum. Simdi bu durumda memelerime estetik yaptirsam estetik guzeli mi sayilirim? Birazda insanlarin fikirlerini cok kafaya takarim. Birde erkekler silikonlu memeden nefret ederler diye duydum. Sevgilim olsa veya ilerde evlensem eşim sorun edermi sizce?

Bence asimetrik durumu düzeltmek estetiğe girmez. Sonuçta bi dengesizlik var ortada.

Kahverengi halkayı ufak işlemlerle kesiklerle küçültebilirler o da sıkıntı olmaz.

Silikon büyüklüğünü doğru seçmelisin, çok sahte ve tabiri caizse karpuz gibi durursa, itici gelebilir.

Ama normal veya orta olursa, optik güzel durabilir.

Seni kabul eden erkek seni olduğun gibi kabul etmeli. Sen bir başjası için bıçak altına yatmıyorsun, kendi psokolojin için bunu yapıyorsun.

Taktırırsan, damla olarak yaptır, daha doğal görünüme sahip olur.

Zaten kesinlikle dogal durmasini istiyorum. Ne buyuk nede kucuk, tam bedenime uygun yapilsa hic sorun olmaz. Ama korkuyorum elleyince silikon oldugu cok anlasiliyormu yani hissediliyormu?

İnsanlara ameliyat olduğunuzu söylemek zorunda değilsiniz ki.. Hem ben kendim için yaptırıyorsam milletin ne düşündüğü umrumda olmaz. Ben de evlenmeden önce ameliyat oldum, şimdi 3 yıllık evliyim ve eşim çok çok memnun..

Benim asimetriğim silikonlardan sonra daha da belli ama dert etmiyorum. 10 ay oldu ameliyat olalı hala sertler. İlk günkü gibi değil tabii ama tamamen yumuşamadı. 1 ameliyattan estetik güzeli sayılmazsın merak etme. İlk soruna gelirsek, ben kendimi, kendi bedenimi beğenmeyip sürekli üzülüyorsam, aynaya bakamaz oluyprsam, hiç bir kıyafeti kendime yakıştıramıyorsun ve bu nedenlerle kendime güvenemez olduysam ameliyat olurum. Çünkü bu herkese özel olan bir karar. Eşin imzayı attı mı ? Attı. Silikonda olsa onun haddine değil beğenmeyip sorum yapmak.

bende de hemen hemen aynı durum üstelik hafif bir sarkıklik var çocuk emzirdikten sonra. doktorları geziyorum henüz içime sineni bulamadım.. böyle giderse vazgeçerim herhalde herkes farklı birşeyler öneriyor kafam iyice karıştı..

iyice araştır canım bir kaç doktordan randevu al git görüş bakalım ne önericekler.ilerde eşim sorun eder mi diyorsun ama bir kadının göğüslerini beğenmemesi kendine güvenini inanılmaz düşürüyor o daha kötü bence. Kendin nasıl mutlu olacaksın onu düşünmen lazım. ilerde şu sorun olur mu diye düşünme seni seven insan senin mutluluğunu düşünür zaten. Ayrıca bakma erkekler konuşmaya gelince silikon yapay şu yapay bu yapay yaşasın doğallık diye konuşuyorlar ama gidip hep yüzünde vücudunda bir sürü estetik olan kadınları beğeniyorlar ünlülerin hepsi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…